FOOD & DRINK
SPONSORED

Το νόημα της ζωής βρίσκεται εκεί που δεν το περιμένεις

Χαλάρωσε, ηρέμησε και δες την ζωή σου διαφορετικά.

Μία στιγμή. Αρκεί μια στιγμή μέσα στην μέρα για να σου φτιάξει την διάθεση. Αρκεί για να σου ομορφύνει όλη την μέρα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την δεις, να την εκτιμήσεις και να την αφήσεις να σου δημιουργήσει χαμόγελο στο πρόσωπο. Πολλές φορές την στιγμή που θα ξυπνήσεις καταλαβαίνεις αν μια μέρα θα είναι όμορφη ή αν θα πάει στραβά. Όμως ακόμα και αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, μπορεί να βρεθεί κάτι που θα σου φτιάξει την διάθεση. Κάτι μικρό, κάτι απλό που έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις. Ίσως αυτό να είναι το αγαπημένο σου ποτό, όταν το σερβίρεις σε έναν άνθρωπο που αγαπάς.

Είναι μαγική η διαδικασία του να φτιάχνεις το δικό σου ποτό, το δικό σου cocktail. Θέλει πάνω από όλα μεράκι και μπορεί να σου φαίνεται δύσκολο αλλά δεν είναι καθόλου. Πρέπει να προσέξεις τις λεπτομέρειες, αφού αυτές κάνουν την διαφορά. Ο πάγος, η γαρνιτούρα, οι αναλογίες και το spirit που θα χρησιμοποιήσεις, παίζουν όλα τον ρόλο τους. Φτιάχνεις ένα περιποιημένο ποτό, το προσφέρεις σε έναν δικό σου άνθρωπο και εκείνη η ματιά, εκείνο το χαμόγελο που θα σου επιβεβαιώσει ότι το πέτυχες, είναι σίγουρο πως θα σου φτιάξει την ημέρα. Η ζωή μπορεί να έχει εμπόδια αλλά οι αυθεντικές στιγμές της καθημερινότητας είναι αυτές που αποτελούν το παράθυρο της αισιοδοξίας και σε κάνουν να χαμογελάς. Το μόνο που πρέπει να κάνεις εσύ είναι να ανοίξεις το παράθυρο και να απελευθερώσεις την μαγεία αυτών των μικρών στιγμών.

Το δικό μου αγαπημένο ποτό είναι το gin tonic και αλήθεια είναι ότι μου έχει λείψει πολύ τον τελευταίο καιρό. Πριν από μερικές μέρες επιστρέφοντας στο σπίτι μετά από μία έντονη μέρα στην δουλειά, κάθισα στην πολυθρόνα, έβαλα στο Spotify την αγαπημένη μου μουσική και αποφάσισα να φτιάξω ένα ποτό. Δροσιστικό και χαλαρωτικό όπως ακριβώς το έπινα στα αγαπημένα μου μπαρ στην πόλη. Έβαλα σε ένα ποτήρι πάγο και τζιν. Άνοιξα το ψυγείο και βρήκα ένα Three Cents Aegean Tonic. Μόλις το άνοιξα, απελευθερώθηκαν χιλιάδες μπουρμπουλήθρες, λες και ήταν έτοιμες από καιρό για να μου φτιάξουν την διάθεση. Επέστρεψα στην πολυθρόνα μου και η κάθε του γουλιά ήταν τόσο γεμάτη, τόσο υπέροχη που έκλεινα τα μάτια για να την απολαύσω. Ήταν σα να είχα μεταφερθεί στην αγαπημένη μου μπάρα και να έπινα το gin tonic αυτό, μαζί με την παρέα μου.

Χάζευα για αρκετή ώρα τις μπουρμπουλήθρες μέσα στο ποτό μου. Ο τρόπος με τον οποίο ταξιδεύουν ανάμεσα στα παγάκια ή ο τρόπος με τον οποίο εκρήγνυνται στο στόμα σε κάθε γουλιά, μου δημιούργησαν αμέσως ένα ελαφρύ μειδίαμα. Ήταν τόσο απλό να βρω κάτι όμορφο που μου θα έφτιαχνε την μέρα. Ένιωσα ότι είχα γίνει για λίγο bartender και κατάφερα να φτιάξω το δικό μου αγαπημένο ποτό. Χαλάρωσα και απόλαυσα την κάθε γουλιά. Και τότε συνειδητοποίησα ότι το μοναδικό πράγμα που έπρεπε να κάνω για να φτιάξει η ημέρα μου, ήταν απλά να φτιάξω μονός μου το αγαπημένο μου ποτό.

Μπορεί να μοιάζει πολύπλοκο, αλλά πίστεψέ είναι απλό και θα σου προσφέρει αυτό που μπορεί να σου λείπει από την καθημερινότητα σου. Απλά Unleash the Bubble όπως μας ενθαρρύνει και ο πρωταγωνιστής της πρώτης τηλεοπτικής καμπάνιας των Three Cents παρουσιάζοντας την εφεύρεσή του, στο «Διεθνές Συμπόσιο Σόδας». Έτσι δημιουργήθηκαν τα Three Cents. Ήταν μια ιδέα που είδε υπό διαφορετικό πρίσμα αυτό που μέχρι τότε πίναμε κάθε μέρα. Τα αναψυκτικά και τα mixers. Και όχι μόνο τα άλλαξαν, αλλά τα πήγαν πολλά επίπεδα παραπάνω. Έκαναν κάτι διαφορετικό, και μας έδωσαν την δυνατότητα να φτιάξουμε το αγαπημένο μας ποτό στο σπίτι και να έχει την ίδια ποιότητα με αυτά που πίναμε στα bars.

Αν πάλι δεν έχεις ιδέα τι να φτιάξεις, αν χρειάζεσαι λίγη έμπνευση, τότε τα πράγματα είναι απλά. Βάλε αυτή τη λίστα Three Cents στο Spotify για να φτιάξεις την σωστή ατμόσφαιρα, μπες εδώ για να διαλέξεις συνταγές cocktails και να απολαύσεις τα αγαπημένα σου Three Cents mixers. Americano, Perfect Gin & Tonic, Paloma, Sir Collins και άλλα cocktails που απογειώνονται με την προσθήκη των αγαπημένων φυσαλίδων Three Cents.

Άνοιξε το συρτάρι, πιάσε το ανοιχτήρι και απελευθέρωσε τις μπουρμπουλήθρες αλλά και τον bartender που κρύβεις μέσα σου. Τα Three Cents είναι αυθεντικά, φτιαγμένα με φροντίδα, φυσικά συστατικά, χωρίς συντηρητικά και τεχνητά χρώματα, και είναι έτοιμα να αναβαθμίσουν την εμπειρία απόλαυσης και στο σπίτι!

Το να φτιάξεις ένα cocktail είναι εύκολο. Το να φτιάξεις το τέλειο cocktail ακόμα κι αν μοιάζει δύσκολο, με τα Three Cents γίνεται παιχνιδάκι. Τα Three Cents είναι τα premium αναψυκτικά και mixers που φτιάχτηκαν από bartenders για να φέρουν την απόλυτη εμπειρία των cocktails στο σπίτι. Φτιάχτηκαν για να απελευθερώσουν μπουρμπουλήθρες και να σου φτιάξουν την διάθεση. Unleash the Bubble και θα δεις ότι αυτή η στιγμή που ανοίγεις το καπάκι από ένα μπουκάλι Three Cents ίσως είναι η ομορφότερη μέσα στην μέρα σου!