ΠΟΤΟ
SPONSORED

Skinos x 360: Ένα global cocktail event κάτω από την Ακρόπολη

From Greece to the World: Ο Skinos φέρνει 7 από τα σημαντικότερα bar του κόσμου σε ένα event

Αν υπάρχει ένα spirit το οποίο μπορούμε να υπερηφανευόμαστε σαν χώρα ότι μας ανήκει και δεν μπορεί κανείς να το πάρει από εμάς, αυτό είναι η μαστίχα. Και όταν ακούμε μαστίχα, ένα brand έρχεται κατευθείαν στο μυαλό μας. Skinos Mastiha Spirit. Το brand που έχει καταφέρει να ταξιδέψει το ελληνικό spirit σε κάθε γωνιά του κόσμου διοργανώνει μια επική βραδιά στο 360 Cocktail Bar και σε περιμένει να τη ζήσεις μαζί του.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Την Τρίτη 7 Νοεμβρίου τρεις μεγάλοι «πλανήτες» θα ευθυγραμμιστούν για να ζήσουμε ένα από τα καλύτερα cocktail event των τελευταίων ετών. Το 360 Cocktail Bar, ένα από τα πρώτα και πιο unique rooftop bars της πόλης, με θέα που κόβει την ανάσα και την Ακρόπολη σε απόσταση αναπνοής, βάζει τον χώρο.

Το Athens Bar Show με τα μοναδικά events αλλά και τον εκθεσιακό χώρο στο Γκάζι που μαζεύει τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του industry από όλο τον κόσμο βάζει την αφορμή. Και o Skinos μαζεύει 7 μοναδικά bar από όλο τον κόσμο για να μας φτιάξουν cocktails τόσο καλοκαιρινά και δροσερά που θα κρατήσουν το καλοκαίρι μέσα μας.

7 διαφορετικά πόστα με βραβευμένους bartenders που θα μας φτιάχνουν Skinos cocktails. Bar και εστιατόρια από κάθε άκρη της γης τα οποία χρησιμοποιούν το Skinos Mastiha Spirit στα γαστρονομικά και μη cocktails τους και έρχονται στο 360 για να για να μας επιδείξουν τη χρήση της μαστίχας μέσα από το δικό τους πρίσμα γαστρονομικής κουλτούρας. Αν δεις τη λίστα με τα bars θα καταλάβεις γιατί το Skinos Mastiha Spirit είναι ένα international spirit που έχει λάτρεις σε κάθε γωνιά του κόσμου.

To Zuma από το Ντουμπάι το οποίο είναι στο νούμερο 38 των Worlds’ 50 Best Bars, το Rita bar από το Μιλάνο, το William & Graham από το Ντένβερ των Ηνωμένων Πολιτειών το οποίο βρίσκεται μέσα στη λίστα 50 Best Discovery, το Julep από το Χιούστον των Ηνωμένων Πολιτειών το οποίο είναι νούμερο 46 στη λίστα 50 Best Bars 2022 της Βόρειας Αμερικής, το Danico από το Παρίσι το οποίο βρίσκεται στη θέση 85 των Worlds’ 50 Best Bars, το barmini by Jose Andres από την Ουάσινγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών το οποίο και αυτό βρίσκεται στη λίστα του 50 Best Discovery όπως και το τελευταίο αλλά όχι αμελητέο Casa Prunes από το Μεξικό.

Όλα τα συστατικά της βραδιάς, φιλοδοξούν να μας ταξιδέψουν. Η θέα της Ακρόπολης από το 360 cocktail bar, τα βραβευμένα bars από κάθε γωνιά του κόσμου, αλλά πάνω από όλα άκρως νόστιμα και ενδιαφέροντα cocktails με Skinos Mastiha Spirit τα οποία επιβάλλεται να δοκιμάσεις. Για όλους αυτούς τους λόγους την Τρίτη 7 Νοεμβρίου, στην πρώτη μέρα της μεγαλύτερης γιορτής του bartending στην Αθήνα πρέπει να παρευρεθείς στο καλύτερο και μεγαλύτερο event της φετινής διοργάνωσης του Athens Bar Show.

Οι πόρτες ή καλύτερα η ταράτσα του 360 cocktail bar θα είναι ανοιχτές από τις 20:00 και τα cocktails θα σερβίρονται μέχρι τη μία το βράδυ. Το OneMan θα είναι εκεί και περιμένουμε και όλους εσάς για να περάσουμε μια υπέροχη βραδιά παρέα με τα Skinos signature cocktails.