ΠΟΤΟ

Ένα μπαρ αφιερωμένο στο Stranger Things σε ταξιδεύει κατευθείαν στο Hawkins

Αν δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι τη νέα σεζόν, βρήκατε τη λύση.

To ξέρουμε αυτό. Το ξέρετε και εσείς. Το Stranger Things το αγαπάμε πάρα πολύ και έχουμε πολλούς λόγους να το κάνουμε αυτό. Είδαμε προφανώς και πριν λίγες μέρες το τρέιλερ για την 4η σεζόν και η ανυπομονησία μας εκτοξεύτηκε σαν πύραυλος στο μέσο του Ψυχρού Πολέμου. Το θέλατε, το πήρατε.

Αν όμως η ανυπομονησία σας έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα, σας έχουμε και κάτι για να πνίξετε τον πόνο σας. Μέχρι να προκύψει η νέα σεζόν, βρήκατε το μέρος. Υπάρχει ένα pop-up bar στην πραγματική ζωή, το οποίο ονομάζεται UpsideDown Bar και υπόσχεται μια immersive experience που θα σε βυθίζει πίσω στα ’80ς.

Όπως θα φαντάζεστε, το bar θα είναι διακοσμημένο, ώστε να μοιάζει ακριβώς σαν να βρίσκεσαι πάνω στο πλατό της σειράς. Θα έχει προφανώς και τη φωτεινή αλφάβητο, σήμα κατατεθέν της σειράς, θα έχει πινακίδες που σας καλωσορίζουν στο Hawkins, καθώς και όλη την απαραίτητη ‘80s αισθητική.

Οι τιμές δεν θα είναι και τόσο εξωπραγματικές. Για την είσοδό σου στο UpsideDown bar θα πρέπει να πληρώσεις από 15 έως 25 λίρες, ανάλογα με την ώρα που θα κάτσεις και τις ημερομηνίες σου. Δεν θα είναι πάντως ένα το pop up bar αλλά πολλά και διασκορπισμένα σε πολλές πόλεις. Μεταξύ αυτών το Λονδίνο, το Μάντσεστερ, το Μπέρμιγκχαμ και το Λίβερπουλ.

Αν, λοιπόν, βρεθείτε σε κάποια από αυτές της πόλης, ξέρετε πού θα σπαταλήσετε τα λεφτά σας. Και λίγο από τον ανάποδο χρόνο σας.