ΠΟΛΗ

Φέτος το καλοκαίρι το ζούμε εξωτικά σε 12 bars της Αθήνας

Το #AngosturaTikiWeek επιστρέφει δυναμικά σε 12 bars και φέρνει επικά tiki cocktails

Η εικόνα έχει ως εξής. Έξω κάνει ζέστη, δουλεύεις όλη μέρα και έρχεται η ώρα να σχολάσεις. Με το που έρχεται αυτή η στιγμή, μεταφέρεσαι ΑΥΤΟΜΑΤΑ (ως δια μαγείας ιδανικά, μην χρονοτριβούμε με check-in σε αεροδρόμια τώρα) σε μια αμμουδερή, πάλλευκη παραλία γεμάτη φοίνικες, χωρίς φασαρία με μοναδική παρέα τον ήχο από ένα shaker που έρχεται από μια καλύβα από μπαμπού, που στέκεται αγέρωχη παραδίπλα και τροφοδοτεί δροσερά Angostura cocktails εσένα και όποιον άλλον θέλεις σε αυτή την privé παραλία (φαντασίωσή μας είναι ό,τι θέλουμε θα κάνουμε).

Ωραία εικόνα ε; Οκ, τώρα που σε φτιάξαμε να σου πούμε ότι μπορεί να μην γίνεται να βρεθείς αυτόματα σε ένα τέτοιο ονειρικό σκηνικό (σόρι, ε), μπορείς όμως να απολαύσεις αυτά τα επικά cocktails, με τα πολύχρωμα ομπρελάκια και τις φανταστικές γεύσεις εδώ δίπλα. Και αυτό είναι ΠΟΛΥ σημαντικό, κατά τη γνώμη μας.

Πώς; Πηγαίνοντας απλώς στο Tiki Week by Angostura Rums! Σε περίπτωση που σου έχει ξεφύγει, τα τελευταία τρία χρόνια ο οίκος Angostura αφιερώνει μια εβδομάδα στα tiki cocktails, με βάση το αγαπημένο premium ρούμι Angostura, τα οποία μπορείς να απολαύσεις σε αγαπημένα bars της Αθήνας.
Φέτος την απόλυτη Tiki εμπειρία μπορείς να τη ζήσεις σε 12 αγαπημένα bars σε όλη την Αθήνα, τα οποία θα βάλουν τα εξωτικά τους και από τη Δευτέρα 28 Ιουνίου μέχρι και την Κυριακή 4 Ιουλίου από τις 20.00 έως και τις 00.00 θα σερβίρουν μοναδικές Angostura κοκτεϊλάρες σε tiki τιμές!

Πού μπορείς, λοιπόν, να απολαύσεις εξωτικά Angostura cocktails; Άνοιξε το google maps και σημείωνε pins!

Στο Baba au rum (Κλειτίου 6)

Στο Beauty killed the beast (Παραμυθίας 14, Αθήνα)

Στο CHE Cocina y Barra Sudamericana (Καραΐσκου 151, Πειραιάς)

Στο Holy Spirit (Λαοδίκης 41, Γλυφάδα)

Στο Κλουβί (Δημοφώντος 57)

Στο Λοκάλι (Σαρρή 44)

Στο Μπλε Παπαγάλος (Λεωνίδου 31)

Στο Juan Rodriguez Bar •Compañia de Bebida (Παλλάδος 3)

Στο Royal Monkey (Λεβίδου 11, Κηφισιά)

Στο Upupa Epops (Αλκμήνης 7)

Στο White Monkey (Γρηγορίου Γυφτοπούλου 6, Χαλάνδρι)

Στο 9 Βήτα Home Bar (Θουκυδίδου 9Β, Χαλάνδρι)

Πότε;

Από τη Δευτέρα 28 Ιουνίου μέχρι και την Κυριακή 4 Ιουλίου από τις 20.00 έως και τις 00.00

Περισσότερες πληροφορίες: angosturatikiweek.com

#AngosturaTikiWeek

#ΖηστοΕξωτικα