FOOD & DRINK

Γιάννης Μεκιάμης – Αρσένιος Παναγιωτίδης: Το δημιουργικό δίδυμο που δίνει καθημερινά μαθήματα styling

Ο Αρσένιος και ο Γιάννης δίνουν καθημερινά μαθήματα styling και επιβίωσης στη ζούγκλα της Αθήνας, δημιουργώντας τις δικές τους στιγμές απροσδόκητης ομορφιάς με την super premium Belvedere Vodka.

Είναι από τη Θεσσαλονίκη, έχουν πηγαίο στυλ και, μεταξύ τους, μετρούν πάνω από 100.000 followers στο instagram. Ο λόγος τους τον Γιάννη Μεκιάμη και τον Αρσένιο Παναγιωτίδη,  τα δύο ξαδέρφια που χαράζουν, χρόνια τώρα, τη δική τους πορεία στον κόσμο της μόδας μέσα από τα instagram τους.

Κι ενώ το στυλιστικό τους ύφος αποτελεί τη βάση της επιτυχίας τους, η αισθητική ποιότητα των εικόνων τους θα μπορούσε κανείς να πει πως συναγωνίζεται εκείνη που συναντάται σε μεγάλα περιοδικά και blogs του εξωτερικού. Το πιο αξιοθαύμαστο ωστόσο στοιχείο του δημιουργικού διδύμου είναι πως καταφέρνει καθημερινά να μεταφράζει την ανδρική μόδα σε φορέσιμα και χωρίς περιττές φανφάρες looks που αποτελούν έμπνευση για κάθε άντρα. Έτσι ακόμα και ένα απλό T-shirt, ένα αυστηρό παντελόνι ή ένα δερμάτινο τζάκετ μεταμορφώνεται στο απόλυτο fashion piece.

 

Αυτές οι στιγμές απροσδόκητης ομορφιάς διαποτίζουν κάθε instagram φωτογραφία του Γιάννη και του Αρσενίου. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που η super premium Belvedere Vodka τους επέλεξε για τη νέα της καμπάνια #UnexpectedBeauty. Με αφορμή αυτή τους τη συνεργασία, συναντήσαμε το fashion διδυμο για μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης.

Γιάννη και Αρσένιε, πώς προέκυψε η ενασχόληση με τη μόδα και πώς κατέληξε να γίνει το κοινό σας project; 

Και οι δυο είχαμε σαν δεδομένο ότι θέλουμε να ασχοληθούμε με την μόδα. Ξεκινώντας το blogging θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο που θα φτάνει σε κάθε γωνία της χώρας μας και φυσικά ακόμα παραέξω. Τα πράγματα που μας ένωναν ήταν πολλά, όποτε σκεφτήκαμε ότι 2 είναι καλύτερα από έναν.

Πώς θα χαρακτηρίζατε το στυλ σας;

Το στυλ μας θα το χαρακτηρίζαμε effortless cool. Έχει αρκετές street style επιρροές, ενώ λατρεύουμε να πηγαίνουμε ένα βήμα παρακάτω τα κομμάτια που όλοι έχουμε στην ντουλάπα μας. Είτε φοράμε κάποιον luxury designer είτε κάποιο vintage σακάκι θελουμε να είναι εμφάνιση που να έχει από πίσω ένα story telling.

Υπάρχουν στιγμές απροσδόκητης ομορφιάς στη δουλειά σας; Αν ναι, ποιες είναι αυτές;

Υπάρχουν πολλές τέτοιες στιγμές που είναι και το βασικό μας κίνητρο ώστε να δουλεύουμε περισσότεροι και να γινόμαστε καλύτεροι. Κάθε ταξίδι ή νέα εικόνα, κάθε show που βλέπουμε κατά την διάρκεια των fashion weeks, κάθε click από τους αγαπημένους μας street style φωτογράφους είναι στιγμές που συμπληρώνουν αυτό το puzzle που συμπληρώνει αυτό που λέγεται για εμάς fashion.

Ποια μέρη και στιγμές σας εμπνέουν δημιουργικά; Είναι κάποια που μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας;

Το Instagram πάντα στέκεται δίπλα μας δίνοντας μας έμπνευση. Με μια αναζήτηση λίγων λεπτών μέσα από τους αγαπημένους μας λογαριασμούς άλλων bloggers και celebrities, μπορούμε να πάρουμε ιδέες και να τις φέρουμε στα μέτρα μας. Έμπνευση ακόμα για εμάς μπορεί να είναι και ο ένας για τον άλλον, ένα ταξίδι, ένας έρωτας, ένα όνειρο καθώς και τα πρότυπα μας.

 

Ποια είναι τα συστατικά κάθε υπέροχης στιγμής στην καθημερινότητά σας;  

Μια ωραία στιγμή ξεκινάει πάντα με το κατάλληλο outfit και πολλές φορές τα matchy looks μας δίνουν μια πιο ωραία νότα στην καθημερινότητα μας. 

 

Η συνεργασία σας με την super premium Belvedere Vodka φαίνεται να δένει υπέροχα με τα feed σας. Ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο ritual απόλαυσης ενός Belvedere cocktail;

Η Belvedere Vodka έχει έναν premium χαρακτήρα ο οποίος συνδυάζεται πολύ όμορφα με τη δική μας αισθητική. Για αυτό και θεωρούμε ότι δένει ομοιόμορφα με τα προφίλ μας. Κάθε γουλιά super premium Belvedere Vodka έχει μια απαλή δροσιά η οποία μας θυμίζει αναμνήσεις, όπως αυτή στις καλοκαιρινές μας διακοπές 3 χρόνια πριν, όπου δοκιμάσαμε για πρώτη φορά το Belvedere Peach Spritz. Μάθαμε να το φτιάχνουμε μόνοι μας και να το απολαμβάνουμε τις χαλαρές μας μέρες. Συνήθως το συνδυάζουμε με το αγαπημένο μας δείπνο και η συνέχεια της βραδιάς μας βρίσκει συζητώντας και βλέποντας τις αγαπημένες μας ταινίες.

Ζήσε και εσύ τις στιγμές απροσδόκητης ομορφιάς απολαμβάνοντας μία super premium Belvedere Vodka κι ακολούθησε  το account της super premium Belvedere Vodka για να ανακαλύψεις περισσότερες.