ΠΟΤΟ

Η Coronita έφερε γεύση από Μεξικό στην Αθήνα

Ακολουθήσαμε το Coronita Van μέχρι το Brokies στην Κάντζα και ζήσαμε την απόλυτη μεξικάνικη εμπειρία.

Καλοκαίρι στην Αθήνα. Για όλους εμάς που ακόμη δεν έχουμε πάρει άδεια, αυτές οι ημέρες στην πρωτεύουσα δεν παλεύονται ιδιαίτερα. Από τη μια ο καύσωνας κι από την άλλη οι υποχρεώσεις που «τρέχουν», κάνουν την κατάσταση αρκετά δύσκολη και κουραστική. Αν τώρα προσθέσουμε σε αυτή την εξίσωση και τις φωτογραφίες που εμφανίζονται στα social media μας από τις διακοπές γνωστών και φίλων τους στα ελληνικά νησιά, τότε καταλαβαίνεις πολύ καλά το mood μας αυτή την περίοδο.

Δεν είναι, όμως, όλα απαισιόδοξα. Υπάρχουν στιγμές, υπάρχουν πράγματα, τα οποία μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο τις ημέρες (ή τα βράδια) μας στην Αθήνα. Ένα από αυτά ήταν και το Coronita Van, με το οποίο φτάσαμε μέχρι την Κάντζα και το Brokies MoodBar την Παρασκευή 9 Ιουλίου για ένα πάρτι με άρωμα και γεύση από το Μεξικό.

To Coronita Van μάς ταξίδεψε στο Μεξικό

Βλέπεις, η αγαπημένη μας Corona έκανε την εμφάνιση της και σε μικρότερη φιάλη, κλείνοντας μέσα της όλη την οικεία γεύση της μπίρας που έχεις λατρέψει. Δεν είναι αυτός λόγος να βγούμε να το γιορτάσουμε;

Ο industrial chic χώρος του Brokies γέμισε με Coronita Buckets, μεταλλικούς κουβάδες γεμάτους με πάγο και τις αγαπημένες μας Coronitas, τις οποίες μπορούσες να ανοίξεις και μόνος σου από την ειδική εσοχή στο πλαϊνό μέρος του κουβά. Η γεύση, βέβαια, απογειωνόταν με την φέτα λεμονιού, που σου πρόσθεταν τα γεμάτα χαμόγελο παιδιά, πίσω από τη μπάρα του Van.

Πολύχρωμα εξωτικά πουκάμισα, διάθεση στα ύψη και μουσική που σε ταξίδευε σε κάποια ακτή του Ακαπούλκο συνέθεταν το παζλ του πάρτι της Coronita στο Brokies. Φυσικά, δεν γινόταν να πίνουμε τις μπύρες μας ξεροσφύρι, έτσι δεν είναι; Σε κάποια φάση, λοιπόν, η κουζίνα ανέβασε στροφές και ήρθαν μπροστά μας μερικά πεντανόστιμα και αυθεντικά μεξικάνικα tacos, τα οποία ολοκλήρωσαν το απόλυτο summer σκηνικό.

Αμέσως μετά το φαγητό, οι Coronitas ξαναβγήκαν πάνω στο τραπέζι. Τα τσουγκρίσματα με την παρέα έγιναν ακόμη πιο συχνά και τα χαμόγελα είχαν ζωγραφιστεί πλέον στα πρόσωπα όλων.

Οι νέες μπύρες «τσέπης» της Corona, όπως τις αποκάλεσα σε κάποια φάση, είναι ιδανικές για κάποιον που είτε θέλει να πιει λίγο, είτε δεν θέλει η μπύρα του να ζεσταίνεται μέχρι να την τελειώσει. Και στις δύο αυτές περιπτώσεις, η Coronita κάνει εξαιρετικά τη δουλειά της.

Μέχρι να φτάσουν οι διακοπές, λοιπόν, enjoy a little Mexico με αγαπημένους φίλους στην Αθήνα και αν θες κι εσύ να γίνεις φαν της Coronita μπορείς να την αναζητήσεις σε ψαγμένα bar της πόλης, αλλά και στα My Market.

Salud, που λένε και στο Μεξικό.