FESTIVE COCKTAILS

Η συνταγή του Πασχάλη Καψάλη για το Gin Tonic

O Brand Ambassador του Skinos, Otto’s Vermouth, Mastiqua και Votanikon gin αλλά και bartender του Upopa Epops μας φτιάχνει το δικό του cocktail για τις γιορτές.

Κάθε χρόνο αυτές τις μέρες βγαίναμε έξω στα bar, πίναμε ποτά σε στάσεις που κάναμε ανάμεσα στα ψώνια. Επειδή φέτος δεν μπορούμε, αποφασίσαμε να κάνουμε το δικό μας bar crawling. Κάθε μέρα ένας bartender μας φτιάχνει ένα cocktail και μας λέει πως και που θα ήθελε να το απολαύσει. Cheers.

Τον Πασχάλη αυτές τις μέρες κανονικά θα τον έβρισκες πίσω από την μπάρα του Upopa Epops να σου φτιάχνει εορταστικά cocktails. Εμείς τον βρήκαμε και του ζητήσαμε να μας “φτιάξει” ένα ποτό με το νέο και άκρως ενδιαφέρον και νόστιμο Votanikon Gin το οποίο έχει βότανα από την ελληνική γη. Και εκείνος, ξέροντας την αδυναμία μας μάς σέρβιρε ένα gin tonic. “Το ποτό που επιλέγω να πιω είναι ένα νόστιμο Gin & Tonic με Votanikon Gin και το γαρνίρω, με τι άλλο; Με τρεις ελληνικές ελιές.”

H συνταγή του Gin Tonic

  • 50 ml Votanikon Gin
  • 150 ml tonic
  • Garnish: τρεις ελληνικές ελιές

Πού θα ήθελε ο Πασχάλης να απολαμβάνει αυτό το cocktail;

“Για μένα το Gin Tonic είναι ένα εορταστικό long drink το οποίο συνδυάζεται με καλή παρέα και ακόμα καλύτερη διάθεση! Η γεύση του με ταξιδεύει μέσω των βοτανικών του στοιχείων σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδος από τα οποία έχουν συλλεχθεί, γεμίζοντας με αναμνήσεις, μυρωδιές και εικόνες. Ανυπομονώ να έρθουν οι μέρες που θα ανταμώσουμε στα αγαπημένα μας bars για να το απολαύσουμε μαζί. Καλές Γιορτές σε όλους με υγεία!”.

Cheers