ΠΟΤΟ
SPONSORED

Μαζί θα ανακαλύψουμε τα γευστικότερα pairings των γιορτών

Έξι άνθρωποι της γεύσης ανακαλύπτουν πώς το METAXA 12 Stars μπορεί να γίνει ο γευστικός υπερήρωας αυτού του χειμώνα.

Η ανάγκη του να συνδυάζουμε τις γεύσεις στη ζωή μας, το να ταιριάζουμε εκείνα που γευόμαστε από τις τροφές με εκείνα που πίνουμε δεν είναι ένα trend των καιρών όπως πιστεύουν πολλοί. Είναι μία συνήθεια που γεννήθηκε μαζί με την απόλαυση. Είναι ένας μεγάλος μαγικός κόσμος που αξίζει να εξερευνεί κάποιος διαρκώς στην καθημερινότητά του.

Αυτές τις ημέρες τα sites της 24MEDIA ξεκινούν το δικό τους “Pairing Guide”, με τη βοήθεια τριών εκπροσώπων του κόσμου του bartending αλλά και τριών ανθρώπων από τον κόσμο της γαστρονομίας. Κοινή συνισταμένη; To METAXA 12 Stars, το οποίο έρχεται στη ζωή μας για να δώσει γεύση στις στιγμές μας στο σπίτι είτε το απολαμβάνουμε μόνο του στο ποτήρι μαζί με φαγητό ή γλυκό, είτε δημιουργούμε με αυτό κάποιο long drink ή cocktail.

Τις επόμενες εβδομάδες λοιπόν, θα ανακαλύψουμε παρέα εκείνα τα ιδανικά pairings που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις γιορτές αλλά θα βγάλουν στο προσκήνιο και τον πιο δημιουργικό μας εαυτό. Κι αυτό γιατί κάθε ένας από τους έξι “καλεσμένους” μας σε αυτό το pairing guide, θα δίνει τη δική του μοναδική πρόταση για να ακολουθήσουμε. Είτε πρόκειται για ένα cocktail, είτε για μία συνταγή φαγητού που ταιριάζει αρμονικά με την κομψή και πλούσια γεύση του METAXA 12 Stars.

Φλούδα πορτοκαλιού, καφές, σοκολάτα και καπνισμένη δρυς στη μύτη. Αποξηραμένα φρούτα, φλούδα πορτοκαλιού και ένα άγγιγμα μπαχαρικών στην πρώτη γουλιά. Αρωματική και μεγάλης διάρκειας επίγευση με χαρακτηριστικό το άγγιγμα μπαχαρικών και τη φλούδα πορτοκαλιού. Το METAXA 12 Stars χαρίζει γεμάτες γεύσεις σε εκείνον που θα το δοκιμάσει αλλά και μία παλέτα επιλογών σε εκείνον που θα πειραματιστεί μαζί του σε ένα cocktail.

Η δική μας πρόταση; Να έχετε το δικό σας METAXA 12 Stars στο σπίτι. Να το απολαύσετε στο ποτήρι με λίγο πάγο προσπαθώντας να ανακαλύψετε όσα αναφέραμε παραπάνω. Και αμέσως μετά, να διαλέξετε μία ή και περισσότερες από τις 6 προτάσεις που θα δώσουμε τις επόμενες εβδομάδες. Για να δώσετε μία ευκαιρία στον εαυτό σας να γνωρίσετε το πόσο άρτια μπορούν κάποιες γεύσεις να ταιριάζουν μεταξύ τους.

Μέχρι να δούμε τα pairings από τους bartenders και τους ειδικούς της γεύσης, προτείνουμε να δοκιμάσετε τα bartending skills σας, φτιάχνοντας τη δική σας μικρή κάβα για το σπίτι. Εκτός κι αν αφεθείτε στα χέρια κάποιου πεπειραμένου bartender με ένα METAXA cocktail να φτάνει πανεύκολα στο σπίτι σας χάρη στη Wolt. Μιας και κάθε Παρασκευή και Σάββατο μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου τρέχει μία φανταστική 1+1 προσφορά.

Οι Παναγιώτης Φράγκος, Άρης Χατζηαντωνίου και Παναγιώτης Παναγιωτάτος από τον κόσμο του bartending αλλά και οι Περικλής Κοσκινάς, Χάρης Μπονάνος και “Spoon of Copper” από τον κόσμο της γαστρονομίας, θα είναι οι ξεναγοί μας σε αυτό το ταξίδι ανακάλυψης γευστικών συνδυασμών με το αγαπημένο μας METAXA 12 Stars.

Είστε έτοιμοι για αυτό το γευστικό ταξίδι;