ΠΟΤΟ
SPONSORED

O Οίκος design MINAS και η GREY GOOSE super premium vodka αναβαθμίζουν την εμπειρία ενός Vodka Martini Cocktail

Με τη διακριτική πολυτέλεια ενός συλλεκτικού σετ cocktail picks.

Συνδυάζοντας τη δεξιοτεχνία και την πολυτέλεια, που φανερώνεται στις πιο μικρές λεπτομέρειες, η γαλλική super premium vodka GREY GOOSE και ο διάσημος ελληνικός Οίκος design MINAS συνεργάζονται φέτος στις γιορτές για να παρουσιάσουν ένα set από δύο χειροποίητα cocktail picks, κατασκευασμένα από επιπλατινωμένο ασήμι. 

Εργονομικά σχεδιασμένα και μελετημένα σε κάθε τους λεπτομέρεια, τα cocktail picks χρησιμοποιούνται για την τοποθέτηση της iconic ελιάς στο κλασικό GREY GOOSE Vodka Martini Cocktail, αγκιστρώνονται με χάρη στο χείλος του ανάλογου ποτηριού, ολοκληρώνοντας την όλη εμπειρία ενός εορταστικού cocktail party με τον πιο κομψό τρόπο.

Με έμφαση στο exclusivity, θα κυκλοφορήσουν μόλις 100 αριθμημένες συσκευασίες,  υπογεγραμμένες στο χέρι από τον designer του Oίκου MINAS, Prometheus. 

Κάθε κουτί περιέχει ένα μοναδικό set MINAS cocktail picks, δύο ποτήρια για vodka martini cocktail και μια φιάλη GREY GOOSE super premium vodka, φτιαγμένη αποκλειστικά και μόνο από δύο αγνά συστατικά: μαλακό χειμωνιάτικο σιτάρι από το Picardie και καθαρό νερό της πηγής Gensac-la-Pallue στη Νότια Γαλλία.

Το limited-edition box GREY GOOSE x MINAS αποτελεί το όνειρο κάθε συλλέκτη με βαθιά γνώση της πολυτέλειας και είναι το απόλυτο δώρο για όσους θεωρείτε ότι το αξίζουν.

Περισσότερες πληροφορίες: www.greygoose-minas.com