ΠΟΤΟ
SPONSORED

This Is Our Tequila: γιορτάζουμε τη World Tequila Day παρέα με την Altos

Η World Tequila Day εορτάζεται σε όλο τον κόσμο στις 24 Ιουλίου και, πραγματικά, ποιος μπορεί να σκεφτεί μια ιδανικότερη αφορμή για να τιμήσουμε το αγαπημένο μας απόσταγμα από το Μεξικό; Και ακόμα περισσότερο, αν μπορούμε να το κάνουμε μαζί με τη super-premium tequila Altos, από 100% μπλε αγαύη!

Δεν είναι μόνο οι διακρίσεις στους πιο διάσημους διαγωνισμούς ποτών σε όλο τον κόσμο, ούτε μόνο το ότι φέρει την υπογραφή του Henry Bessant και του Dré Masso, δυο παγκοσμίου φήμης mixologists που συνεργάστηκαν με τον Jesus Hernandez, τον Maestro Tequilero της Altos, για να δημιουργήσουν το ποτό που πάντα αναζητούσαν.

Είναι ότι η απαράμιλλη γεύση και η ασύγκριτη απαλότητα της Altos, την κάνουν μια πραγματικά ιδανική επιλογή για όποιον αναζητά την αυθεντική μεξικάνικη αίσθηση της super-premium tequila. Καθόλου τυχαίο λοιπόν που η Altos ψηφίστηκε ως η #1 tequila για την παρασκευή Margarita, στην ψηφοφορία του περίφημου Drinks International το 2023, ανάμεσα σε κορυφαίους bartenders από όλο τον κόσμο.

Η Altos λοιπόν κλείνει το φετινό Ιούλιο, σε συνεργασία με επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας μοναδικά signature cocktails όπως η απολαυστική Altos Paloma και η πεντανόστιμη Altos Margarita και απογειώνοντας την γευστική εμπειρία για κάθε tequila lover. Σας προσκαλούμε λοιπόν να γιορτάσουμε παρέα τη World Tequila Day, με τον τρόπο που μόνο η Altos ξέρει: θα τη δοκιμάσουμε στην είσοδο, θα φτιάξουμε μαζί το δικό σας cocktail με βάση την Altos υπό την καθοδήγηση ενός έμπειρου bartender, ενώ θα σας περιμένουν και μοναδικά, αυθεντικά μεξικάνικα δώρα. Τα λέμε σε ένα από τα παρακάτω  σημεία και θα καταλάβετε γιατί λέμε περήφανα ότι…This Is Our Tequila!

  • Foinikas Cocina Y Cocteleria Mexicana / Ηρ. Πολυτεχνείου 76, Χαϊδάρι / 21 & 22 Ιουλίου
  • Mejico Restaurant Bar / Θράκης 10 & 28ης Οκτωβρίου 36, Αργυρούπολη / 20 & 21 Ιουλίου
  • Υφήλιος Bar Nationale / Προξένου Κορομηλά 1, Θεσσαλονίκη / 20 & 21 Ιουλίου
  • Gin Ger Cocktail Bar / Παραλία Αλμυρού, Καλαμάτα / 21 & 22 Ιουλίου
  • Ίσαλος Beach Club / Πλαστήρα 17Β, Βόλος / 21 & 22 Ιουλίου
  • Escoba / Πατριάρχου Μαξίμου 1, Κηφισιά / 21 Ιουλίου
  • Κόκκινος Λωτός /  Ζωοδόχου Πηγής 5, Αθήνα / 21 Ιουλίου
  • Manitu Sunset Bliss / Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου, Ηράκλειο / 21 Ιουλίου