ΠΟΤΟ

Το Bouqala θα γίνει το επόμενο στέκι σου

Καιρός ήταν να βρούμε ένα bar, με όλη τη σημασία της λέξης, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Joy, ο Ross και ο Chandler από το “Friends” είχαν το Central Perk για στέκι τους. Ο Brandon, ο Steve και ο David από το “Beverly Hills 90210” είχαν το Peach Pit. Εσύ και η παρέα σου θα αποκτήσετε το δικό σας στέκι, μόλις περάσετε μια βόλτα από το Bouqala.

Ένας μικρός αλλά πολύ ζεστός χώρος πίσω από το Χίλτον, μακριά από τα φώτα και την lifestyle διάθεση που κρύβει η τριγύρω περιοχή. Το Bouqala κρύβει αυτό το quality που έχουν τα αυθεντικά bar.

Γιατί για να περάσεις καλά ένα βράδυ χρειάζεσαι μόνο 4 στοιχεία. Ποιοτικά (και φθηνά) ποτά, ωραία μουσική, μια σωστή μπάρα και την ιδανική παρέα. Η παρέα είναι δική σου υπόθεση. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το Bouqala.

 

Πλησίασε την μπάρα όπου θα συναντήσεις ή την Νατάσα ή την Βερονίκ. Ζήτα τους να σου προτείνουν εκείνες το ποτό που θα σερβιριστεί στο ποτήρι σου. Εμείς δοκιμάσαμε δύο (καλά, πέντε) ποτήρια κρασί, μιας και το Bouqala διαθέτει εξαιρετικά βιολογικά κρασιά, γεγονός αρκετά εντυπωσιακό για ένα bar. Ήταν ό,τι έπρεπε για αργά το απόγευμα μετά τη δουλειά πριν περάσουμε σε άλλα ποτά.

Γιατί περάσαμε και σε άλλα ποτά. Και μείναμε μέχρι αργά να χαζεύουμε τα δεκάδες μπουκάλια πάνω από την μπάρα, το tiled πάτωμα που καλύπτει τον χώρο και τα ιστορικά καρέ σε κορνίζες στον απέναντι τοίχο.

 

Το ραντεβού μας με τα παιδιά στο Bouqala το ανανεώσαμε για την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Τότε που τα πάρτι θα είναι all-day ξεκινώντας από νωρίς το μεσημέρι και συνεχίζοντας μέχρι αργά μετά τα μεσάνυχτα.

Δώσε κι εσύ το ραντεβού σου με το Bouqala. Και όταν γίνει πράγματι το επόμενο στέκι σου, θυμήσου ότι εμείς σου το είχαμε πει πρώτοι.

Διεύθυνση: Γεωργίου Σισίνη 39, Περιοχή Χίλτον