unsplash
FOOD & DRINK

Το delivery των gamers κάνει K.O. στις λιγούρες

Mε την υπηρεσία efood market, το efood σου φέρνει σε λίγα λεπτά σπίτι σου ό,τι ακριβώς είχες ανάγκη.

Θα το πείτε τεμπελιά; Ωραία πείτε το και τεμπελιά. Το ξέρετε όμως ότι μιλάω για την πλήρη και απόλυτη αλήθεια. Είναι κάποιες φορές που έχω βρεθεί σε τέτοια φάση άνεσης στο σπίτι μου που το να σηκωθώ να πάω να πάρω κάτι από το mini market ή το περίπτερο μου μοιάζει σαν να ξεκινάω την πορεία μου στη Μέση Γη παρέα με τον Gandalf. Αποχαιρετώ με κλάματα τους καναπέδες του σπιτιού μου και σιχτιρίζω το στομάχι μου που πείνασε.

Είναι πράγματι από τα πολύ σπαστικά πράγματα η σκέψη ότι κάτι ξέχασες, ότι κάτι χρειάζεσαι και πρέπει να σηκωθείς, να ντυθείς και να πας να το πάρεις. Και γίνεται ακόμα πιο σπαστικό όταν καταλαβαίνεις αυτό που σου λείπει κατά τη διάρκεια ενός gaming session. Αυτό το πράγμα που νιώθεις έτοιμος να πέσεις κάτω από την πείνα αλλά αν παρατήσεις το παιχνίδι, θα γκρεμίσεις ό,τι έχτιζες επί ώρες.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Πρέπει να βγεις από όλο το immersion του παιχνιδίου, να ξαναμπείς για λίγο στην πολύ λιγότερο συναρπαστική πραγματικότητα, να ψωνίσεις αυτό που θες και να επιστρέψεις στο game σου. Ειλικρινά κουράστηκα και που το έγραψα. Χάνεται το μισό νόημα του ίδιου του gaming. Αν είναι να το ξεκινάμε και να το κλείνουμε κάθε τόσο για να πηγαίνουμε για ψώνια, ας μην το ανοίγαμε ποτέ.

Ας πούμε και μία προσωπική ιστορία. Τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει και πάλι να παίζω τα παλιά Football Manager τα οποία σας διαβεβαιώνω ότι συνεχίζουν να είναι όσο πωρωτικά θυμάστε ότι ήταν. Έχοντας, λοιπόν, αρχίσει το ψηφιακό κοουτσάρισμα της West Ham, νόμιζα ότι τα έχω όλα στην εντέλεια σε τακτικό επίπεδο. Κάπου εκεί, ικανοποιημένος από την προπονητική μου διάνοια, πήγα στο ψυγείο για να βρω κάτι να φάω και, όπως καταλαβαίνετε δεν υπήρχε τίποτα βρώσιμο. Εκτός από μία μισοάδεια κέτσαπ. Όση πίστη και να έχω στη μαγειρική μου φαντασία, δεν μπορούσα να κάνω κάτι γι’αυτό. Τελικά, πήγα σαν άνθρωπος και αγόρασα από το market μακαρόνια κοιμήθηκα νηστικός.

Στον 21ο αιώνα, αυτά τα πράγματα, αν θέλετε τη γνώμη μου, πρέπει να λύνονται με εύκολο και άμεσο τρόπο και -μαντέψτε- αυτό ακριβώς συνέβη. Με την υπηρεσία του efood, το efood market, εσύ που διάβασες τις παραπάνω γραμμές και πόνεσε η ψυχούλα σου, μπορείς να πάρεις ένα mini market και να το βάλεις στο σαλόνι σου. Εντάξει όχι κυριολεκτικά. Δεν θα βόλευε κιόλας.

Tι είναι το efood market;

Στην πραγματικότητα το efood market θα σου φέρνει τα καθημερινά σου ψώνια πιο γρήγορα και πιο εύκολα από ποτέ. Ό,τι και αν είναι αυτό που χρειάζεσαι. Ή αν πάλι ξέχασες κάτι ή απλά δεν βρήκες ποτέ τον χρόνο να πας για τα ψώνια σου γιατί – κακά τα ψέματα – πλέον η καθημερινότητά μας είναι πιο απαιτητική από ποτέ. Τι μπορεί να σου προσφέρει το efood market; Από Ροφήματα, ειδή που βρίσκεις στο περίπτερο, είδη κάβας, μαναβική. Περισσότερα από 1000 προϊόντα. Όλα αυτά στην πόρτα σου σε 25 μόνο λεπτά delivered by efood. Και επειδή ξέρω ότι θα παίξουν μεγάλες λιγούρες στη μέση του Football Manager συνυπολόγισε και το εξής.

Γλυκά και αλμυρά snacks, αναψυκτικά (πραγματικά απαραίτητο), παγώτο (τώρα που έρχεται καλοκαίρι), έτοιμα γεύματα, γαλακτοκομικά, καθαριστικά, βρεφικά, προϊόντα για κατοικίδιο, ακόμα και είδη δώρων. Δεν νομίζω ότι ήθελες κάτι παραπάνω τη μέρα που αποφάσισες ήδη από τη στιγμή που ξύπνησες ότι θα την περάσεις ολόκληρη στη χαλαρότητα του σπιτιού σου.

Κάνεις, λοιπόν, ωραία και καλά τις αγορές σου μέχρι τις 22:30 το βράδυ κάθε μέρα και μετά επιστρέφεις στο αγαπημένο σου game καλύπτοντας τις ανάγκες σου με το μίνιμουμ της κούρασης. Δώσε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια που μάζεψες στη μέρα σου αφιερώνοντάς τη στο game σου. Άκού να τρέχεις μέχρι το περίπτερο στη μέση του Far Cry. Συνέλθετε σας παρακαλώ πάρα πολύ.