FOOD & DRINK
SPONSORED

Το φαγητό για κάθε party έχει ένα όνομα

Η σίγουρη λύση για γεμάτο στομάχι και καλεσμένους που θα γλείφουν τα δάχτυλά τους.

Γιορτές, γενέθλια, επέτειος, μια σημαντική ανακοίνωση. Υπάρχουν δεκάδες λόγοι για να κάνεις ένα party. Όμως, στην πραγματικότητα δεν χρειάζεσαι κάποια αφορμή ή μια ειδική περίσταση για να οργανώσεις μια μάζωξη, ένα party, να καλέσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα, την οικογένειά σου, τους φίλους σου και να περάσετε λίγο χρόνο μαζί.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, αυτό που είναι το “άλφα και το ωμέγα”, το απαραίτητο, αυτό που μπορεί να σου εγγυηθεί την επιτυχία της βραδιάς είναι το φαγητό. Αυτό ισχύει για κάθε είδους συγκέντρωση/εκδήλωση. Είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Από το πιο μικρό παιδικό party μέχρι την πιο μεγάλη εταιρική εκδήλωση, το φαγητό είναι αυτό που – κατά πάσα πιθανότητα – θα κλέψει την παράσταση και αυτό που μπορεί να εντυπωσιάσει τους καλεσμένους και να ‘απογειώσει’ τη διάθεση.

Και κάπου εδώ ερχόμαστε στο ‘αιώνιο’ ερώτημα. Στο ερώτημα που βασανίζει το μυαλό κάθε διοργανωτή. “Τι θα φάμε;”. Η περίσταση, ο κόσμος, η ‘ταυτότητα’ της εκδήλωσης ή του party παίζουν πάντα τον ρόλο τους στην επιλογή του φαγητού. Άλλες γεύσεις θα επιλέξεις – για παράδειγμα – για ένα παιδικό party και άλλες γεύσεις για ένα εταιρικό event. Σε κάθε περίπτωση, θες να είσαι σίγουρος ότι το φαγητό θα είναι ‘success story’ γι’ αυτό και δεν πρέπει ποτέ να το αφήνεις στην τύχη του.

Η σίγουρη λύση για κάθε είδους εκδήλωση, προσωπική ή επαγγελματική είναι η εταιρεία Παπασπύρου. Γιατί έχει αυτό που λέμε ‘το πακέτο’. Για να πειστούμε γι’ αυτό, αρκούσε μια επίσκεψη στο κεντρικό εργαστήριο της εταιρείας, εκεί απ’ όπου ξεκινούν καθημερινά το ταξίδι τους μυρωδιές, γεύσεις και εμπειρίες που μοιράζονται σε κάθε γωνιά της πόλης. Εκεί όπου άνθρωποι με μεράκι και αγάπη γι’ αυτό που κάνουν δουλεύουν καθημερινά πυρετωδώς στη γραμμή παραγωγής για να ετοιμάσουν όλα όσα πρέπει. Για τον εφοδιασμό των καταστημάτων και για τις παραγγελίες που είναι προγραμματισμένες για κάθε μέρα, άλλες πιο μεγάλες, άλλες πιο μικρές. Τους είδαμε να φτιάχνουν την περίφημη σπανακόπιτα και τα σπανακοπιτάκια Παπασπύρου που εκτός από σπανάκι έχουν καυκαλήθρες, σέσκουλα και μυρώνια.

Τους είδαμε να φτιάχνουν μπόμπες και mini burgers, αγαπημένες γεύσεις σε κάθε παιδικό (και όχι μόνο) party.

Τους είδαμε να φτιάχνουν τα αγαπημένα μπισκοτάκια με φρέσκο βούτυρο και φυσικά τα chips πατάτας και γλυκοπατάτας που είναι – ίσως – μία από τις πιο αγαπημένες γεύσεις Παπασπύρου. Θα σκεφτείς ‘τι μοναδικό μπορεί να έχει ένα πατατάκι;’. Κι όμως, αν δοκιμάσεις τα συγκεκριμένα chips θα καταλάβεις ότι ακόμα και ένα πατατάκι, αν έχει ετοιμαστεί όπως πρέπει και από τους ανθρώπους που πρέπει, μπορεί να είναι ανεπανάληπτο.

Τα στοιχεία αυτά δεν είναι, όμως, τα μόνα που κάνουν την εταιρεία Παπασπύρου να ξεχωρίζει. Στην επίσκεψή μας στο εργαστήριο στον Δήμο Αχαρνών δεν πήραμε απλά μια ιδέα της δουλειάς που κάνουν οι άνθρωποι που βρίσκονται εκεί. Καταλάβαμε γιατί από το 1940 το όνομα “Παπασπύρου” είναι συνυφασμένο με έναν υπέροχο κόσμο γεύσης.

Γιατί είναι μια οικογένεια

Μπορεί να μοιάζει κλισέ, αλλά στην περίπτωση Παπασπύρου είναι πέρα για πέρα αλήθεια. Πατάς το πόδι σου στο κεντρικό εργαστήριο της εταιρείας και βλέπεις ανθρώπους με χαμόγελο. Ανθρώπους που βρίσκονται στη γραμμή παραγωγής για περισσότερα από 10 χρόνια και δουλεύουν με την ίδια όρεξη, το ίδιο μεράκι που είχαν την πρώτη μέρα. Ο χώρος που εργάζονται είναι το δεύτερο σπίτι τους. Έτσι το νιώθουν, έτσι λένε.

Γιατί δεν κάνει ‘εκπτώσεις’ στην ποιότητα

Στα καταστήματα Παπασπύρου, όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει, δεν κάνουν εκπτώσεις στην ποιότητα. Η γεύση και η ποιότητα των προϊόντων τους είναι μοναδική και είναι το βασικό που κάνει την εταιρεία να ξεχωρίζει. Κάθε τι είναι φτιαγμένο με την αγάπη και τη φροντίδα που μια μαμά θα έφτιαχνε κάτι για το παιδί της.

Τα φρέσκα και αγνά υλικά που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των υπέροχων – αλμυρών και γλυκών – λιχουδιών που φτάνουν στα καταστήματα και από εκεί στο σπίτι μας είναι αυτό που έχει “χτίσει” την εμπιστοσύνη των καταναλωτών με το πέρασμα των χρόνων. Των καταναλωτών που έμαθαν το όνομα Παπασπύρου μέσα από το χειροποίητο παγωτό, τα γλυκά, τις παραδοσιακές σπιτικές συνταγές και τώρα το συναντούν στα ίδια αγαπημένα προϊόντα αλλά και σε μία σειρά υπηρεσιών που φέρνουν την γεύση και την ποιότητα Παπασπύρου πιο κοντά σε ακόμα περισσότερους ανθρώπους.

Γιατί είναι εκεί για ό,τι κι αν χρειάζεσαι

Αυτό που κάποτε ήταν το πρώτο παραδοσιακό εργαστήρι ζαχαροπλαστικής στην Αθήνα, φέρνοντας πρωτόγνωρες διαδικασίες παραγωγής, μοναδικά γλυκά, παγωτά και άλλα προϊόντα, σήμερα είναι μία υγιέστατη επιχείρηση που είναι εκεί για σένα ό,τι κι αν χρειάζεσαι. Από το πιο απλό μέχρι το πιο ‘σύνθετο’. Γιατί στο πέρας των δεκαετιών, τα καταστήματα Παπασπύρου ανέπτυξαν τις δραστηριότητές τους και πέρα από τα κλασικά αγαπημένα γλυκά και αλμυρά προϊόντα, κατάφεραν να προσφέρει με επιτυχία, εξελιγμένες υπηρεσίες catering. Τόσο για event μικρών και μεγάλων εταιρειών όσο και για όλους εκείνους που θέλουν σε μία προσωπική τους εκδήλωση, σε μία οικογενειακή τους στιγμή ή ένα παιδικό party, να χαρίσουν στους καλεσμένους τους γεύση και ποιότητα.

Ή για εκείνους που θέλουν απλά για μια λιχουδιά σε περιστάσεις όπως το πρόσφατο παράδειγμα της ημέρας των ερωτευμένων.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, όποια κι αν είναι η περίσταση, όποιοι κι αν είναι οι καλεσμένοι, το όνομα και η ποιότητα “Παπασπύρου” είναι η εγγύηση που χρειάζεσαι για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

*Αν θες να “χαζέψεις” με τις γλυκές και αλμυρές δημιουργίες της εταιρείας Παπασπύρου και να σου τρέξουν τα σάλια ακόμη περισσότερο, κάνε follow στη σελίδα Παπασπύρου στο Instagram.