ΜΠΑΡ

Το Ginger στο Χαλάνδρι σου παίρνει το μυαλό

Το φρέσκο all day cafe bar της περιοχής ήρθε να επιβεβαιώσει ότι οι κοκκινομάλλες είναι διαφορετικές από όλες τις άλλες.

Once in his life, every man is entitled to fall madly in love with a gorgeous ginger girl” είχε πει η Lucille Ball, μια απο τις εκρηκτικότερες και πιο γαμάτες κοκκινομάλλες του αμερικάνικου σινεμά. Η δικιά μας κοκκινομάλλα, που έχουμε καψουρευτεί και μας έχει πάρει τα μυαλά βρίσκεται  στο Χαλάνδρι και έχει υπέροχη ατμόσφαιρα και ξεχωριστά cocktails.

Κατοικεί στο Χαλάνδρι σε ένα στενό στην Αγίας Παρασκευής που μόλις μπαίνεις μέσα βγαίνεις σε έναν πανέμορφο χώρο. Αρχικά αντικρίζεις μια κούνια ενώ μετά αρκετά τραπεζάκια και σκαμπό. Μόλις μπεις μέσα αριστερά βρίσκεται το barista spot όπου φτιάχνεται ωραίος και μυρωδάτος καφές. Δεξιά είναι το μέρος που το χειμώνα θα δίνουν μάχη φοιτητές και εργασιομανείς για το ποιος θα πιάσει την θέση με το laptop του. Αμέσως μετά απλώνεται η μπάρα όπου θα πίνεις τα ποτά σου.

 

Ακριβώς πίσω σου είναι η κοκκινομάλλα που θα σου πάρει τα μυαλά. Άνοιξε πριν 6 μήνες και συνδυάζει υπέροχα την ωραία ατμόσφαιρα με τα ποιοτικά προιόντα. Για το πρώτο δεν θα σου πω πολλά. Μιλούν μόνες τους οι φωτογραφίες και για να καταλάβεις την ενέργεια του μαγαζιού θα πρέπει να το επισκεφθείς. Αυτό που μπορώ να σου πω σίγουρα ότι όσο ο καιρός είναι καλός θα δεις τον πάγκο έξω γεμάτο με όμορφες γυναίκες να πίνουν το cocktail τους. Άλλωστε φημίζεται το Χαλάνδρι ότι μαζεύει πολλές από δαύτες.

 

Το Ginger έχει ένα πολύ ενδιαφέρον κατάλογο cocktails. Από τα signature έχω προλάβει να δοκιμάσω το Ramasca με βότκα, χαμομήλι, μπαχαρικά, μήλο, λεμόνι και το Rumble με gin, lime, αγγούρι. Και τα δύο τους πολύ ευχάριστα και δροσερά τα μπαγάσικα. Επίσης έχει και cocktails με κρασί. Δοκιμασέ τα αν είσαι φανατικός. Αυτό που μου έκανε εντύπωση βέβαια ήταν τα coffee cocktails.

 

 

Όμως τουτη εδώ η κοκκινομάλλα σου σερβίρει και όμορφα πιάτα. Pizza, burgers, τορτίγιες, σαλάτες και άλλα όμορφα snacks και finger food. Εκεί όμως που θα εντυπωσιαστείς είναι στο brunch που θα σερβίρεται τα σαββατοκύριακα. Πίστεψε με θα το εκτιμήσεις και θα το τιμήσεις δεόντως.

 

Αν νομίζεις ότι το Ginger είναι απλά άλλο ένα μαγαζί στο Χαλάνδρι τότε κάνεις λάθος και στο αποδεικνύει σε κάθε του πλευρά και όψη. Άλλωστε ποτέ οι κοκκινομάλλες δεν έμοιαζαν με οποιεσδήποτε άλλες γυναίκες είχαμε καψουρευτεί.

Ginger bar

Αγίας Παρασκευή 25, Χαλάνδρι

Facebook | Foursquare