FOOD & DRINK

Βρεθήκαμε στο πιο κουλ καθιστικό στο μετρό του Συντάγματος

Η Praktiker έστησε ένα μοναδικό showroom στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης και μας καλεί να αλλάξουμε το σπίτι.

Αν τύχει να χρησιμοποιήσεις αυτές τις ημέρες το μετρό και να κατέβεις στο Σύνταγμα σίγουρα θα παρατηρήσεις κάτι πρωτότυπο και εντελώς διαφορετικό από όσα είχες συνηθίσει μέχρι σήμερα. Ανεβαίνοντας την κυλιόμενη σκάλα και λίγο πριν βγεις στην πλατεία Συντάγματος, το κεντρικότερο σημείο της Αθήνας, θα δεις ένα μοναδικό showroom μερικών τετραγωνικών μέτρων στα δεξιά σου, το οποίο μέσα της κρύβει το πιο μοντέρνο και cozy καθιστικό που έχεις δει.

Πίσω από αυτή την εξαιρετική για τα ελληνικά δεδομένα ιδέα βρίσκεται η Praktiker, η οποία έστησε μια πρωτότυπη βιτρίνα με αφορμή τον νέο κατάλογο σπιτιού και κεντρικό μήνυμα “Αλλάζει το Σπίτι”. Το εγχείρημα ξεκίνησε από την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, ενώ το showroom θα βρίσκεται εκεί μέχρι και το Σάββατο 26 του Οκτώβρη, όπου ο καθένας μπορεί να δει το full εξοπλισμένο minimal καθιστικό σπιτιού με ιδιαίτερες deco λεπτομέρειες. Στόχος του είναι να μας δώσει μία γεύση από την τεράστια ποικιλία προϊόντων που διαθέτει η εταιρεία και παράλληλα να μας εμπνεύσει για τις αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε στο σπίτι μας.

Γιώργος Βελλής

(Φωτογραφίες: Γιώργος Βελλής)

Εμείς περάσαμε το πρωί της Δευτέρας (21/10) από το σημείο για να δούμε από κοντά το καθιστικό, για το οποίο μιλούν όλοι όσοι κατεβαίνουν στη στάση του μετρό στο Σύνταγμα. Το showroom της Praktiker έφερε έναν αέρα φρεσκάδας και ανανέωσης σε ένα μέρος, που σε άλλη περίπτωση κανείς δε θα έδινε σημασία και θα συνέχισε το δρόμο του.

Όμως, τώρα σε κάνει να σταματήσεις, να γυρίσεις το κεφάλι σου και να χαζέψεις τα θαυμάσια έπιπλα και διακοσμητικά, τα οποία φυσικά μπορείς να βρεις και στον νέο κατάλογο της Praktiker.

Γιώργος Βελλής

Δεν είναι λίγοι αυτοί που ρωτούν για τις τιμές των προϊόντων ή κάνουν ερωτήσεις σχετικά με τη συγκεκριμένη ενέργεια. Έτσι κι εμείς δεν γινόταν να φτάσουμε ως εκεί και να μην κάνουμε και μια βόλτα μέσα στο καθιστικό, όπου η εμπειρία ήταν απλά μοναδική.

Γιώργος Βελλής

Κάθε έπιπλο που θα δεις στο showroom του Συντάγματος, μπορείς να το βρεις στον νέο κατάλογο Σπιτιού της Praktiker, τον οποίο μπορείς επίσης να προμηθευτείς από το συγκεκριμένο σημείο. Κάθε λεπτομέρεια μετράει στον χώρο αυτών των λίγων τετραγωνικών μέτρων, γι’ αυτό πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή.

Γιώργος Βελλής

 

Βέβαια, το πιο εντυπωσιακό είναι πώς αυτό το showroom ζωντανεύει, αφού κάθε μέρα γίνονται φοβερά acts και performances, που θα σε κάνουν να κολλήσεις. Εμείς είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε ένα acoustic live session από την υπέροχη φωνή της Sofita των Blues Sisters.

Αυτό ήταν το ένα από τα τέσσερα acts, τα οποία μπορεί να τύχει να παρακολουθήσεις περνώντας από το μετρό του Συντάγματος και το καθιστικό των Praktiker.

Γιώργος Βελλής

 

Επίσης, μπορείς να παρακολουθήσεις ένα Yoga session, όπου μια yoga instructor να πραγματοποιεί ασκήσεις yoga μέσα στο καθιστικό, όπως ακριβώς σε ένα πραγματικό μάθημα yoga με ατάκες όπως “Εκπνοή, εισπνοή”. Θα απολαύσεις standup comedy shows, ενώ μία επαγγελματίας μπαλαρίνα με led φωτισμό χαρίζει ένα μοναδικό χορευτικό.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που περάσεις από το μετρό Συντάγματος τις επόμενες ημέρες, στρίψε το κεφάλι σου και πάρε μια γεύση από αυτή την “αλλαγή”, που συμβαίνει και μας προτείνει η Praktiker. Σίγουρα, πρόκειται για μια μοναδική, πρωτότυπη και παράλληλα απολαυστική εμπειρία για όλους.

Αναλυτικό Πρόγραμμα Δρώμενων, 23 έως 26 Οκτωβρίου

Τετάρτη 23.10

08:30-09:00, Yoga Session

10:30-11:00, Acoustic Live

17:00-17:30, Led Ballerina

20:45-21:15, Stand Up Comedy

Πέμπτη 24.10

08:30-09:00, Led Ballerina

10:30-11:00, Acoustic Live

17:00-17:30, Stand Up Comedy

20:45-21:15, Yoga Session

Παρασκευή 25.10

08:30-09:00, Yoga Session

10:30-11:00, Acoustic Live

17:00-17:30, Stand Up Comedy

20:45-21:15, Led Ballerina

Σάββατο 26.10

11:00-11:30, Yoga Session

17:30-18:00, Led Ballerina

20:45-21:15, Stand Up Comedy

#PraktikerHellas #PraktikerHome #Praktikergoesdowntown #allazeitospiti