ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Η Kirsten Ciel Lauder θέλει να δοκιμάσει τα πάντα

Η boho chic Βουλιώτισσα από το videoclip του Ξημερώματα, που μοιράζει πλέον το χρόνο της ανάμεσα στη Χαβάη και τη Γλυφάδα, είναι γεννημένη για να φοράει μπικίνι και να χαμογελά.

Μπορείς να καταλάβεις πολλά (για να μην σου πω τα πάντα) για τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου από το γέλιο του. Κάτι που ανέκαθεν πίστευα. Κάτι που συνειδητοποίησα ξανά ήδη από την πρώτη στιγμή που κάθισε απέναντί μου, στο αγαπημένο μας (και των δυο) παγωτατζίδικο στην λεωφόρου Αλίμου, η Ελληνοσκοτζέζα Κίρστεν (μπαμπάς Βουλιώτης, μητέρα Σκοτζέζα).

Διαβάστε περισσότερα

Η Ιωάννα Σιαμπάνη τιμά και δοξάζει τον Θεσσαλικό κάμπο

Η στυλάτη απόφοιτος των σχολών δημοσιογραφίας και σχεδίου μόδας, μας απέδειξε ότι οι Λαρισαίες είναι κορίτσια για σπίτι.

Ως δημοσιογράφος δεν έχει δουλέψει ποτέ. Όχι μόνο γιατί αυτό ήταν κάτι που δεν την ενδιέφερε καθόλου (σ.σ. 'δέχθηκε' να πάει στη σχολή προκειμένου, αφού αποφοιτήσει, οι γονείς της να της επιτρέψουν να σπουδάσει σχέδιο μόδας) αλλά και γιατί ξενέρωσε με τις ανήθικες πρότασεις που της έκαναν δυο μεγαλοδημοσιογράφοι καθηγητές της.

Διαβάστε περισσότερα

Οι άγνωστες Ελληνίδες των 100.000 followers και πάνω

Εσύ δεν τις έχεις ακολουθήσει ακόμη;

Γιατί το να φτάσεις και να ξεπεράσεις αυτό το όριο, χωρίς εξώφυλλα ή τηλεοπτική παρουσία πίσω σου, είναι πραγματικά Ηράκλειος άθλος.

Διαβάστε περισσότερα

Οι σοκ & δέος Ελληνίδες personal trainers που μας βγάζουν το λάδι

Γιατί το καλύτερο κίνητρο για να φτιάξεις κορμάρα, είναι σίγουρα μια ωραία γυναίκα να σου φωνάζει να κάτσεις κάτω από την μπάρα.

Το ξέρω ότι το MasterChef μπαίνει στην τελική του ευθεία, αλλά καλό είναι να αποχαιρετίσεις τις σέξι μαγείρισσες της μικρής οθόνης (αναγκαστικά, αφού μετά την αποχώρηση της Μάγκυ, το θέμα είναι και πάλι αντρική υπόθεση) και ό, τι λαχταριστό εκείνες ξέρουν να φτιάχνουν

Διαβάστε περισσότερα

Η Lorena Medina είναι η γυμνή θεά της διπλανής πόρτας

Τώρα το μόνο που μένει είναι να εντοπίσουμε αυτή την πόρτα.

Μεδίνα: Πόλη στην περιοχή της Χετζάζης στη δυτική Σαουδική Αραβία και πρωτεύουσα της επαρχίας Μαντίνα.

Διαβάστε περισσότερα

Τρία 'ζήτω' για τα κορίτσια που γδύθηκαν πάλι στο Coachella

Σε αυτό το φεστιβάλ η προσοχή δεν στρέφεται μόνο πάνω στη σκηνή.

Η απόλυτη σταρ του πρώτου Σαββατοκύριακου του φετινού Coachella ήταν χωρίς ιδιαίτερο ανταγωνισμό η Beyonce, η εμφάνιση της οποίας προκάλεσε σεισμό και θα μείνει στην ιστορία του φεστιβάλ εις τους αιώνες των αιώνων (αμήν).

Διαβάστε περισσότερα

Οι Ελληνίδες που προσπαθούν υπερβολικά σκληρά να κερδίσουν το follow μας

Γιατί και η insta 'αποπλάνηση' θέλει τρόπο, όχι κόπο και 'άγαρμπες' κινήσεις.


Ο λόγος και ο τρόπος που είναι φτιαγμένο το instagram είναι για να μας δείχνει ωραίες γυναίκες σε μια non stop φωτογράφηση των καλλών τους.

Διαβάστε περισσότερα
6 7 8 9 10 11 12
PROMO
Social Man