WOMEN

H Kim Basinger, o Prince και ένα βαρέλι μέλι

Η τελευταία αυθεντική σεξοβόμβα που έβγαλε ποτέ από την γραμμή παραγωγής το Χόλυγουντ κρύβει μέσα της μεγάλη διαστροφή. Κάτι παραπάνω ξέρει ο Prince. Κάτι και εμείς που την εισάγουμε στο Hall of Femme.

Το στριπτίζ πίσω από τις γρίλιες, τα φρούτα και τα λαχανικά ως ερωτικά αξεσουάρ μπροστά στην ανοιχτή πόρτα του ψυγείου και, πάνω από όλα, το σεξ στην βροχή. Το κορίτσι από την Αθήνα της Τζόρτζια είδε την ζωή της να αλλάζει μέσα σε 9 ½ εβδομάδες. Αυτή είναι η κληρονομιά της. Αυτή και η κατάρα της.

Κανείς δεν ξέρει τι συνέβη με το βάζο με το μέλι. Αυτό που ο αστικός μύθος θέλει να βρισκόταν στο στούντιο ηχογράφησης όταν ο Prince ξελόγιασε την Kim Basinger, την εποχή που εκείνη πρωταγωνιστούσε στο Batman. Και εκείνος έγραφε το soundtrack.

Αυτοί που ήταν παρόντες υποστηρίζουν ότι οι δυο τους κοιτάχτηκαν, πήραν το μέλι και εξαφανίστηκαν σε ένα δωμάτιο. Για μερόνυχτα ολόκληρα.

Μέχρι που ο αδελφός της Kim χτύπησε την πόρτα της έπαυλης του προικισμένου κοντοπίθαρου και απαίτησε να του δώσει την αδελφή του πίσω.

H Kim Basinger, o Prince και ένα βαρέλι μέλι  

Η αλήθεια είναι ότι, με την πάροδο των χρόνων έχει μιλήσει για τα πάντα. Την ταλαιπωρημένη παιδική της ηλικία και τον έρωτα και το διαζύγιό της με τον Alec Baldwin.

Ή το πόσο δύσκολα πέρασε όταν χρεοκόπησε επειδή αγόρασε έναντι 20.000.000 δολαρίων μια πόλη στην Georgia για να την μετατρέψει σε τουριστική ατραξίον.

Αλλά ποτέ δεν έχει πει κουβέντα για το μέλι.

Ή για τον Prince.

 

Ίσως γιατί το γεγονός ότι επέτρεψε στον εαυτό της να χαθεί μέσα στην φανκιά της κιθάρας του ήταν το πιο ειλικρινές πράγμα που έχει κάνει στην ζωή της.

Η μοναδική περίπτωση που έσπασε το καλούπι του καλού κοριτσιού και μας άφησε να δούμε την ταλαιπωρημένη, απεγνωσμένη για ηδονή ψυχή της.

Όπως χαρακτηριστικά είχε δηλώσει κάποια στιγμή στα 90s ‘Πιστέψτε με, δεν είμαι καθόλου μητέρα Τερέζα. Έχω κάνει ένα σωρό εξωφρενικά πράγματα στην ζωή μου.

 Το γεγονός ότι τα έχω κάνει χωρίς να έχω πιει ποτέ αλκοόλ ή χρησιμοποιήσει ποτέ ναρκωτικά, απλά κάνει τα πράγματα χειρότερα΄.

 

Γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι ποτέ κανείς δεν ικανοποίησε την Kim.  Άντρας ή κατάσταση.

Όπως συνέβη π.χ με το μόντελινγκ, το οποίο το σταμάτησε ακριβώς την στιγμή που θα απογειωνόταν, επειδή ‘Όσα χρήματα και αν έβγαζα, το μόντελινγκ με πλήγωνε. Είχα πολύ προσωπικότητα μέσα μου για να υποδύομαι το ρομποτάκι’.

Ή την επιτυχία στην υποκριτική, που της πρωτοχαμογέλασε με το τζειμςμποντικό Never Say Never Again και της άνοιξε διάπλατα την αγκαλιά με το LA Confidential (για το οποίο κέρδισε Όσκαρ Β Γυναικείου ρόλου). 

Είπαμε, η Kim έχει πολύ προσωπικότητα, την οποία μασκαρεύει πίσω από την χαρακτηριστική αργόσυρτη νότια προφορά με την οποία μιλάει.

Μια προσωπικότητα της οποίας η βασικότερη συνιστώσα ήταν και παραμένει το πόσο ελεεινά ντροπαλή είναι.

Ειδικά όταν χρειαζόταν να βγάλει τα ρούχα της.