WOMEN

Η ‘ψηλοτάκουνη’ μηχανόβια Ναταλία Δραγούμη

Πάνε 21 χρόνια (ναι, και όμως) από τότε που την πρωτογνωρίσαμε ως ατίθαση κόρη της Μαίρης Χρονοπούλου στο 'Μάνα είναι μόνο Μια'. Πλέον ήρθε η ώρα να βάλουμε, εκείνη και το απίστευτο σώμα της, στο Hall of Femme μας.

Το Μ.Α.Μ., η νέα εκπομπή μαγειρικής που θα μας παρουσιάζει από τον Μάιο στον Alpha, εκεί που θα μαγειρεύει μαμαδίστικα φαγητά από την παιδική ηλικία του εκάστοτε φιλοξενούμενού της, ήταν η τελευταία από τις πολλές αφορμές που μας έχει δώσει η πρώην πρωταθλήτρια βόλεϊ (ναι, έτσι εξηγείται) με το ιστορικό όνομα (σ.σ. ο παππούς της ήταν αδελφός του Ίωνα) να ασχοληθούμε μαζί της.

 

Όπως ακριβώς μια χαρά αφορμή υπήρξε και η συμμετοχή της στο Dancing with the Stars. Εκεί που έκανε πολλές συνομήλικες της 40άρες να χάσουν το φως τους κυριολεκτικά κάθε εβδομάδα που έβγαζε πασαρέλα τους κοιλιακούς της.

 

Επίσης οι καλές θεατρικές παραστάσεις στις οποίες έχει λάβει μέρος (από το Shopping and Fucking μέχρι τον Μαρκήσιο ντε Σαντ και την Ιουλιέττα). Οι σχετικά λίγες τηλεοπτικές σειρές (Πειρασμός, Σαν γλυκό του κουταλιού, Εξαφάνιση). Και, κυρίως, οι κινηματογραφικές ταινίες (Μπίζνες στα Βαλκάνια, Ο Εργένης, Η Διακριτική Γοητεία των Αρσενικών, Ροζ ολοταχώς,Τεστοστερόνη).

Όμως εκείνο που ανέκαθεν έκανε την Ναταλία να ξεχωρίζει, εκείνο που -όπως έχει δηλώσει- έκανε κάποτε τις μανάδες των φίλων της να τους απαγορεύουν να κάνουν παρέα μαζί της, ήταν ότι σχεδόν γεννήθηκε μαγκάκι και ‘περπατημένη’.

Ήδη πριν από την εποχή που αγόρασε την πρώτη της μηχανή (σ.σ ακόμη και σήμερα κυκλοφορεί με μηχανή μεγάλου κυβισμού, με την εξαίρεση των οικογενειακών εξόδων με τα 2 παιδιά της και τον αρχιτέκτονα άντρα της) και άρχισε να βγαίνει στην Αθήνα και να κερδίζει τις εντυπώσεις. Έχοντας πλέον, με τα χρόνια, αποκτήσει την επιδεξιότητα να συνδυάζει το οδήγημα στη μηχανή με τα ψηλοτάκουνα.

 

Με άλλα λόγια η Ναταλία ήταν για χρόνια ο ορισμός του ‘άγριου’ θηλυκού (βλέπε δερμάτινα και το σχετικό attitude). Μια γυναίκα που έβγαινε και χαιρόταν την ζωή της. Που έχει δηλώσει πως έχει υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση. Τόσο το ‘επίσημο’, όσο και το ‘παράνομο’. Επίσης μια γυναίκα που ενίοτε της κλείδωναν τη μηχανή στα bar όταν επέμενε, μετά από 5-6 σφηνάκια, να την πάρει και να φύγει.

Μια εντελώς ιδιαίτερη περίπτωση ροκ ν ρολ (και ιδεολογικά και λόγω status θαμώνα στο ομώνυμο μαγαζί) ανθρώπου που δεν αγχώνεται με τη φθορά που φέρνει το πέρασμα του χρόνου, όπως συμβαίνει συνήθως με τις ωραίες γυναίκες, ούτε μετανιώνει για τις γυμνές σκηνές που έχει κάνει. Και τις οποίες καλείται πλέον να εξηγήσει στα παιδιά της.

 

 

Επίσης μια γυναίκα που αγαπάει το σώμα της. Το αγαπάει σχεδόν όσο και εμείς.

 

Προσθέτοντας κάτι που κάθε γυναίκα θα πρέπει να έχει στο μυαλό της. Ότι δηλαδή

 

Αν και, η αλήθεια είναι, ότι όλα τα παραπάνω την αδικούν. Γιατί είναι αδύνατο να καταγράψεις σε μερικές εκατοντάδες λέξεις τη γοητεία μιας γυναίκας που είναι σίγουρη για τον εαυτό της και τις επιλογές της.