10 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι η Jennifer Lopez έχει κερδίσει τη μάχη με το χρόνο

Στα πρώτα -ήντα από σήμερα η J.Lo. μας.
SHARES

Μισό αιώνα ζωής συμπληρώνει σήμερα η Jennifer Lopez. Αλήθεια, μπορείς να το πιστέψεις; Βλέποντάς τη συχνά σε φωτογραφίες, σειρές, ταινίες, video clips, ούτε που περνάει από το μυαλό σου ότι αυτή η γυναίκα μπορεί να είναι (από σήμερα) πενήντα χρονών. Κάτι έχει κάνει. Ίσως κάποια σατανική συμφωνία με τον διάβολο, δεν εξηγείται αλλιώς. Πάντως, είναι εξαιρετικά κουλ με την ηλικία της και δεν το κρύβει καθόλου. Ίσα ίσα.

Η αγαπημένη J.Lo. όσο μεγαλώνει ομορφαίνει ακόμη περισσότερο κι εμείς δεν χορταίνουμε να τη βλέπουμε. Γυμνάζεται, κάνει διατροφή και μπορούμε να πούμε ότι περνάει μια δεύτερη νεότητα. Αυτή την εποχή είναι στα καλύτερά της, αφού πρωταγωνιστεί και στην ταινία 'Hustlers', η οποία έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Σεπτέμβρη και την περιμένουμε με ανυπομονησία.

Μέχρι τότε, ας την θαυμάσουμε μέσα από δέκα εντυπωσιακές φωτογραφίες της στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram και ας της δώσουμε συγχαρητήρια για τη μεγάλη της νίκης απέναντι στο χρόνο. Χρόνια πολλά J.Lo. Μας.

(Κεντρική φωτογραφία: AP Images)

Share
 

24Media Network

Συγγνώμη Φαν Σιπ, σε αδικήσαμε

Ανεξάρτητα αν ο Φαν Σιπ στην πορεία αποδειχθεί... φούσκα ή Χαρυ Πότερ, κατάφερε τουλάχιστον για ένα βράδυ να παρουσιάσει μια Εθνική Ελλάδας όλων των Ελλήνων και των γκρινιάρηδων. Γράφει ο Ευάγγελος Μίχος.

Ετσι την ονειρευόμαστε

Η Ελλάδα έκανε σπουδαία εμφάνιση απέναντι στην Βοσνία και δικαιώθηκε στο 88'. Το 2-1 σκόρπισε χαμόλελα, αφού η Εθνική ήταν καταιγιστική και άξιζε περισσότερα γκολ.(VIDEOS)

 
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO