20 χρόνια μετά η Jennifer Lopez εντυπωσιάζει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο

Αυτή είναι μια πολύ καλή χρονιά για να είσαι Jlo.
SHARES

Έχουν συνηθίσει να διαβάζουμε για άτομα που μας εντυπωσίασαν με τη λάμψη τους και όλα τα συναφή. Ας είμαστε ειλικρινείς όμως. Οκ, κάθε άνθρωπος έχει τη δική του λάμψη και αυτό είναι κάτι εκ των ων ουκ άνευ, αλλά κάποιοι άνθρωποι ξέρουν να λάμπουν με διαφορετικό τρόπο. Η Jennifer Lopez είναι προφανώς ένα πολύ καλό παράδειγμα τέτοιου ανθρώπου.

Ήταν αυτή που έκλεισε το show για την παρουσίαση της εαρινής κολεξιόν της Versace για το 2020 και το έκανε φορώντας ένα πράσινο φόρεμα μέσα στο οποίο φάνταζε πανέμορφη. Λεπτομέρεια; Πρόκειται για μια παραλλαγή ενός φορέματος που είχε φορέσει 20 χρόνια νωρίτερα. Τα social media άρχισαν να παραληρούν για το πόσο ίδια παραμένει 20 χρόνια μετά από εκείνα τα βραβεία Grammy όπου το είχε πρωτοφορέσει.

Η Donatella Versace τόνισε αυτό που όλοι έζησαν στο Μιλάνο την ώρα που η Jlo έκανε πασαρέλα: "Ήταν απίστευτό! Όλοι είχαμε την ίδια αντίδραση: μείναμε με το στόμα ανοιχτό'.

Share
 

24Media Network

O Ράις κάνει πλάκα

Ο Γιώργος Οικονόμου γράφει για τον Παναθηναϊκό που πρέπει να προστατέψει την έδρα του και τον Αμερικανό γκαρντ που μπορεί να παίζει όσο θέλει.

ACDC και μπαγλαμάς

Ο Μπαρτζώκας φτιάχνει δυο ομάδες, ο Βεζένκοβ το απολαμβάνει, ο Ρούμπιτ το παλεύει και ο Παντελής Διαμαντόπουλος γράφει για τον Ολυμπιακό που πρέπει να αγαπήσει τον χρόνο

 
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO