HOT RIGHT NOW

Αναλύουμε την τελική 12άδα του My Style Rocks

Το ριάλιτι μόδας ξεκινάει τη Δευτέρα (13/1) και εξετάζουμε μία προς μία τις παίκτριες που θα πάρουν μέρος.

Το My Style Rocks, το ριάλιτι που μας έμαθε τι είναι το color blocking, το basic ύφος στο στιλ και μας έκανε όλους wannabe κριτές μόδας επιστρέφει την Δευτέρα (13/1) στις οθόνες μας (στον ΣΚΑΙ) και ξέρουμε ήδη το πλήρες ρόστερ του.

Στην παρουσίαση θα δούμε για πρώτη φορά την Κατερίνα Στικούδη, η οποία θα διαδεχθεί τις Ευαγγελία Αραβανή (του πρώτου) και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (του δεύτερου). Ανεβασμένη η Κατερίνα μετά την περσινή της συμμετοχή στο Your Face Sounds Familiar (έφτασε μέχρι τον τελικό), έχει φέτος μια μεγάλη ευκαιρία να μας απασχολήσει αρκετά τηλεοπτικά. Αναλόγως και τα νούμερα βέβαια που θα κάνει το ριάλιτι.

Η κριτική επιτροπή του My Style Rocks θα έχει μεγάλη λάμψη φέτος, αφού εκτός από τον γνωστό πλέον (ήταν και στα άλλα δύο) σχεδιαστή μόδας, Στέλιο Κουδουνάρη, αναμένεται να κάτσουν δίπλα του, ο Λάκης Γαβαλάς, αλλά και η πρώην κόουτς του GNTM, Έλενα Χριστοπούλου. Τρεις ‘κακοί’ λοιπόν στην κριτική επιτροπή, οι οποίοι δεν θα δείξουν το παραμικρό έλεος στα στιλιστικά ατοπήματα των φετινών συμμετεχόντων.

Και μιας και αναφερθήκαμε στις φετινές συμμετοχές, φαίνεται πως φέτος το κάστινγκ ήταν σκληρό και η παραγωγή διάλεξε στοχευμένα τα κορίτσια που αποφάσισε να ρίξει στην τελική 12άδα. Από τα πρώτα ονόματα που μάθαμε και προκάλεσαν μια συζήτηση ήταν αυτό της αδερφής της Ειρήνης Καζαριάν, την περσινής νικήτριας του GNTM.

Η Μαρία Καζαριάν θα είναι από τις κοπέλες που θα ασχοληθεί αρκετά το twitter, κυρίως γιατί θα τη συγκρίνουν με την αδερφή της, ενώ όπως υποσχέθηκε στο τρέιλερ, θα κερδίσει το MSR, λόγω DNA. Την έχει την ατάκα, την εμπιστευόμαστε.

Μια κοπέλα που επίσης έχουν ασχοληθεί αρκετά τα media πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι είναι και η 19χρονη Κιάρα Μαρκέζη, κόρη του επιχειρηματία Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου (γιου του Άκη) και της γνωστής φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη.

Την είχαν κόψει το 2018 από το GNTM εξαιτίας των (πολλών) τατουάζ που έχει, ενώ στη συνέχεια ξέσπασε για το ‘κόψιμό’ της πηγαίνοντας σε διάφορες εκπομπές. Είναι η μικρότερη της παρέας, δηλώνει ‘real life barbie’ και λογικά θα γίνει από τις αγαπημένες της Soula Glamorous.

Η Στέλλα Πάσσαρη είναι Θεσσαλονικιά, 26 ετών και στα ατού της είναι η φιλία της με την Ιωάννα Τούνη, παλιά φιναλίστ του παιχνιδιού. Είναι από τις πιο δραστήριες στο Instagram με περισσότερους από 50.000 followers, ενώ το σέξι στιλ της θεωρεί πως θα την απογειώσει στο παιχνίδι. Η αλήθεια είναι πως, εμφανισιακά τουλάχιστον, εγκρίνουμε.

Η Janna Sireac μας συστήθηκε επίσης στο φετινό GNTM (τι φάση πια;;;), όταν επισκέφτηκε το σπίτι των κοριτισών μαζί με την Ζενεβιέβ για μια δοκιμασία. Είναι 27 ετών και έχει εργαστεί ως ενδυματολόγος του Σάκη Ρουβά στο παρελθόν. Φαίνεται πως είναι λίγο ευέξαπτη και στο πρώτο αρνητικό σχόλιο θα δούμε τα νούμερα του ριάλιτι να ανεβαίνουν, μιας και όπως δήλωσε, δεν δέχεται την αμφισβήτηση.

Η πιο μεγάλη ηλικιακά (40) είναι η έμπειρη fashion blogger και σύμβουλος επικοινωνίας σε οίκους μόδας, Λένα Χαριζόπουλος. Στο τρέιλερ της παρουσίασής της, μας ενημέρωσε πως δεν ξοδεύει πολλά χρήματα σε ρούχα και αξεσουάρ, γιατί της τα στέλνουν οι σχεδιαστές, ενώ αν χρειαστεί να ψωνίσει θα τινάξει την μπάνκα στον αέρα. Δηλώνει οπαδός του ‘Ευ ζην’ και της καλής ζωής, αλλά κάτι μου λέει πως αν δεν προσέξει αυτά που θα σχολιάζει στο σόου, θα ‘δώσει’ αρκετά memes.

 

Γεμάτη σκαμπανεβάσματα ήταν η ζωή για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Το 34χρονο μοντέλο είχε πάει στα 18 του στα Playmate και στα 28 κινδύνεψε να χάσει τη ζωή της, καθώς διεγνώσθη με το λέμφωμα του Χότζκιν. Κατάφερε να βγει δυνατή κι έχει ωραίο life background story για να υποστηρίξει στο παιχνίδι.

Background story έχει και η Τόνια Κούμπα, η 32χρονη κοκκινομάλλα της παρέας, η οποία μας δήλωσε πως από μια επίθεση σκύλου καταστράφηκε το πάνω χείλος της και χρειάστηκε να κάνει για αρκετούς μήνες θεραπεία. Είναι δημοσιογράφος, παρουσιάστρια (τελείωσε ΜΜΕ στο Πάντειο) και είναι η petite της παρέας του My Style Rocks. Έχει εξαιρετικές πιθανότητες να αγαπηθεί από τους χρήστες του twitter.

Η Βασιλική Σουλάνη είναι 27, επίσης δημοσιογράφος και δείχνει αρχικά η πιο low profile. Δεν ασχολείται τρελά με τα social media, αλλά έχει ‘πάσιο φορ φάσιο’, όπως είπε. Αν δεν μείνει σιωπηλή και μπει επιθετικά, πετώντας έξυπνες ατάκες, μπορεί εύκολα να τσιτώσει τις υπόλοιπες και να μας κάνει να τρίβουμε τα χέρια μας.

Άλλη μια κοπέλα που δεν δείχνει ιδιαίτερο ζήλο στην ενασχόλησή της μετα social media είναι η 36χρονη Κορίνα Αδραμιτίδου. Δουλεύει σε κατάστημα με ρούχα στο Βόλο και δεν θέλει να δεχθεί το παραμικρό σχόλιο για τα κιλά της.

Στον Βόλο μένει μόνιμα και η Αμίνα Χακίμ, η 33χρονη μαμά του MSR. Θέλει να κάνει αρκετά εξτρίμ concepts, είναι ιδιοκτήτρια δύο καταστημάτων υποδημάτων στο κέντρο του Βόλου και διατηρεί δικό της κανάλι στο Youtube με συμβουλές μόδας.

Η πιο δυνατή Influencer του σόου είναι η Έφη Γκούτα, Θεσσαλονικιά και δηλώνει πως δεν είναι τυχαίοι οι 70.000 followers που έχει στο Instagram. Από αυτά που βλέπουμε στον λογαριασμό της, ένα δίκιο φαίνεται πως το έχει, καθώς δίνει μεγάλη βάση στην εικόνα της.

Τέλος, έχουμε και την Ελληνοπορτογαλίδα, Κρίστεν Λεωτσάκου, η οποία είναι ίσως και η πιο ιδιαίτερη κοπέλα της παρέας. Ασχολείται με τον online ακτιβισμό και την προώθηση ενός πιο ηθικού και βιώσιμου τρόπου ζωής, ενώ δηλώνει οπαδός της ηθικής μόδας, συνεπώς φοράει μόνο μεταχειρισμένα ή οικολογικά ρούχα.

Περιμένουμε με χαρά να ακούσουμε τα σχόλιά της σχετικά με όλα αυτά και μέσα στο παιχνίδι.