HOT RIGHT NOW

Η Baskin Champion θα πάρει το πρωτάθλημα περίπατο

Έγινε γνωστή στα πέρατα λόγω του Justin Bieber, αλλά τα καταφέρνει εξαιρετικά και μόνη της.

Λίγο πριν συμπληρώσει 300.000 followers στο Instagram, η Baskin Champion είναι αγκαλιά με τον τίτλο του πιο hot prospect των επόμενων σεζόν, έναν τίτλο που μόλις βγάλαμε από το μυαλό μας, αλλά της ταιριάζει γάντι.

Η 23χρονη που έχει προλάβει να κλείσει 8 χρόνια δουλεύοντας ως μοντέλο είναι αυτό που στο NBA ονομάζεται ‘sleeper’. Ένα μοντέλο δηλαδή που δεν έχει κάνει ακόμα τον φοβερό ντόρο γύρω από το -σπουδαίο- όνομά του, αλλά που μπαίνει στο χάρτη με αργά και σταθερά βήματα.

@tirro_

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη baskin champion (@baskinchamp) στις

 

Το άκρον άωτον της αναγνωρισιμότητας της δεν ήρθε σε κάποια πασαρέλα ή φωτογράφιση για μαγιό, παρότι έχει πολλά ένσημα και στους δύο τομείς. Η γεννημένη στην Αλαμπάμα Baskin έγινε γνωστή παγκοσμίως χάρη στο σύντομο φλερτ της με τον Justin Bieber. (Κανείς δεν είναι τέλειος). Η Baskin εθεάθη με τον Bieber αρκετές φορές τον περασμένο Μάρτιο, αλλά η σχέση τους πρέπει να θεωρείται λήξασα, αφού το κορίτσι ανεβάζει φωτογραφίες με άλλο αγόρι τελευταία.

 

Το καταπληκτικό της ιστορίας είναι ότι γνώρισε τον Bieber μέσω του Patrick Scharzenegger. Ναι, ο Patrick είναι ο γιος του μεγάλου, του αξεπέραστου Arnold, καλά μάντεψες. Ο Patrick είναι ζευγάρι με την αδερφή της Baskin, την Abby Champion, που επίσης βιοπορίζεται από το μόντελινγκ. Επιπλέον, ο Patrick είναι κολλητός με τον Bieber, οπότε καταλαβαίνεις, το ένα έφερε το άλλο.

 

Στα άλλα καταπληκτικά σχετικά με αυτό το κορίτσι, να σημειωθεί και το Instagram προφίλ του σκύλου της, Charlie.

Εκτός από το απίστευτο σώμα και το ακόμα πιο απίστευτο, χαμογελαστό της πρόσωπο, αυτά που μπορεί να αλιεύσει κανείς από τα ποστ της στο Instagram είναι πως λατρεύει την οικογένειά της (και ειδικά την αδερφή της, λογικό), αλλά και τον θεό.

 

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια αν ποτέ συνατήσεις την Baskin Champion στο δρόμο. Μπορείς να περάσεις απευθείας στην πρόταση γάμου.