HOT RIGHT NOW

Δεν θα βαρεθώ ποτέ την Scarlett Johansson

Την είδαμε και στο Avengers ως Μαύρη Χήρα. Και θα την βλέπουμε όσα χρόνια θέλει εκείνη.

Το ότι το Hollywood ανακαλύπτει κάθε εβδομάδα και μία καινούρια στάρλετ το ξέρεις πολύ καλά. Και αν παρακολουθείς συχνά το ONEMAN, θα ξέρεις ότι προσπαθούμε να τις ανακαλύψουμε όλες. Άλλες για να τις αποθεώσουμε. Κι άλλες για να προβληματιστούμε. Λίγες όμως ξεπερνούν τα 15 λεπτά δημοσιότητας. Και ακόμα λιγότερες θα τις γουστάρουμε όσα χρόνια κι αν περάσουν. Σήμερα θα μιλήσουμε για την Scarlett Johansson.

Την Megan Fox την ψιλοβαρέθηκα. Την Jessica Alba δεν θα με χαλάσει καθόλου να μην την ξαναδώ ποτέ. Καλά, με την Jessica Biel γελάει ο κόσμος. Τις βλέπεις, τις γουστάρεις για λίγο, κοιτάς μερικά βιντεάκια, διαβάζεις (γράφεις) κάνα άρθρο και μετά τις ξεχνάς. Γιατί τις βαριέσαι. Όχι όμως την Scarlett.

Scarlett Johansson

Γιατί να την βαρεθώ την Scarlett; Παραείναι νορμάλ για να την βαρεθώ. Παραείναι ανθρώπινη και “μία από εμάς” για να μην ήθελα να την κάνω παρέα. Έτσι φαίνεται τουλάχιστον. Για την ακρίβεια φαίνεται ατσούμπαλη, αστεία και χαβαλές. Σαν την πραγματική γκόμενα που θες να έχεις δίπλα σου.

Και δεν την βάζω στην λίγκα με τις ευκαιριακές στάρλετ που κάνουν ένα πέρασμα από ένα blockbuster, μερικά εξώφυλλα σε GQ και Esquire και μετά χάνονται στην αφάνεια.

Η Scarlett είναι διαχρονική αξία. Και έχω ξαναγράψει γιατί θα είμαστε αιώνια πιστοί σε εκείνη. Αλλά βλέποντας το Avengers σκεφτόμουν ότι είναι μια γυναίκα που δεν θα βαριόμουν ποτέ να βλέπω. Ακόμα κι αν ήταν Ελληνίδα ηθοποιός, την έλεγαν Ελένη Ράντου και έπαιζε κάθε μεσημέρι σε επανάληψη τα τελευταία 15 χρόνια. Το ξεφτίλισα αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.

 

Δεν είναι η φαντασμαγορική γκόμενα που θα κοιτάνε όλοι σαν λιγούρια. Δεν έχει το τελειότερο σώμα στον κόσμο. Αλλά έχει καμπύλες, είναι όμορφη και στα χείλη της θα μπορούσε κάθε άνδρας να ανακαλύψει ένα καινούριο κόσμο.

Από νεαρή δημοσιογράφος στο Scoop σε μοιραίο θηλυκό στην Μαύρη Ντάλια, πέτρα του σκανδάλου στο Match Point και Black Widow στο Avengers, η Scarlett ξέρει πάντα να κρατά το όνομά της στα trending topics του εγκεφάλου μας.