HOT RIGHT NOW

Έχει πλάκα να είσαι 1,85μ., σουπερμόντελ και χάκερ

Η Karlie Kloss είναι ο μοναδικός Άγγελος της Βικτόρια που παίζει τον προγραμματισμό στα δάχτυλα. Ένα μόνο από τα φανερά ταλέντα της.

Στα 23 της το κορίτσι από το Σικάγο με τα πανύψηλα πόδια και τους κοιλιακούς από ατσάλι είναι πρώτη μούρη σε κάθε γυναικείο, tabloid (εξαιτίας της φιλίας της με την Taylor Swift) και fitness περιοδικό. Μισό να σου εξηγήσουμε γιατί εμείς στην αναφέρουμε πρώτη φορά.

Λογικά, αν την έχεις δει ήδη κάπου, αυτό παίζει να είναι μονάχα σε κάποια επίδειξη της Victoria’s Secret, όπως σε αυτή παρακάτω που βγήκε χεράκι χεράκι μαζί με την κολλητή της Taylor Swift (εννοείται πως βγήκε ηλίθια βρώμα ότι έχουν σχέση).

 

Μάλιστα με την Taylor ήταν μαζί grande εξώφυλλο στην Αμερικάνικη Vogue, ενώ αντάλλαξαν και μερικά -καθόλου πειστικά- μπουνίδια στο Bad Blood.

 

Μια μόνο από τις λαχταριστές κολλητές της (σ.σ. επίσης βαβαβούμ είναι και δυο από τις αδελφές της), όπως η Jourdan Dunn, με την οποία την βλέπεις εδώ, που τους αρέσει να μαζεύονται, να βλέπουν ταινίες και γενικά να χαλαρώνουν.

 

Για την ακρίβεια να χαλαρώνουν, να μιλούν για επώνυμους γκόμενους και για πόσα εκ. followers έχει καθεμία. Τρώγοντας, ταυτόχρονα, τα διάσημα μπισκότα της Karlie ( Perfect 10 Kookie, με τα έσοδα να πηγαίνουν σε παιδιά που πεινάνε). Εκείνα που κάποτε έψηνε και έφερνε στις φωτογραφήσεις. Τα ίδια που πλέον έχει μετατρέψει σε μπίζνα εκατομμυρίων.

 

 

Χωρίς όλο αυτό το all american image που είναι και πουλάει η -εκ του Σικάγου προερχόμενη- Karlie (ήδη την συγκρίνουν, ως American Icon, με τη Cindy Crawford) να την έχει εμποδίσει να ‘χτυπήσει’ και μερικές γερές γυμνές φωτογραφήσεις.

 

Απλώς τις κάνει μόνο για κυριλέ έντυπα τύπου Numero και Ιταλική Vogue.

 

Και μόνο για τοπ φωτογράφους, τύπου Steven Meisel.

 

Θα μου πεις, τι ακριβώς μας δείχνει; Γιατί για το μέσο άντρα, αυτόν που απαιτεί να κλωνοποιηθεί εδώ και τώρα η Kate Upton, το μόνο συγκριτικό πλεονέκτημα της πρώην μπαλαρίνας είναι το χαριτωμένο πρόσωπο, το δίμετρο της υπαρξής της και, φυσικά, τα ατέλειωτα πόδια της.

 

Αυτά που η Kloss φροντίζει να γυμνάζει εντατικά (ειδικά το ‘δύσκολο’ μέρος του εσωτερικού των μηρών). Όπως και το υπόλοιπο σύστημα, καθώς το κορίτσι μας έχει αναδειχθεί σε fitness icon με μεγάλο σπόνσορα εταιρία αθλητικών ειδών.

 

Νομίζω ότι πλέον είναι σαφές γιατί δεν στην έχουμε ‘συστήσει’ μέχρι τώρα. Επειδή η Karlie είναι από εκείνα τα κορίτσια που αρέσουν κυρίως στα άλλα κορίτσια. Δικαίως αρέσουν. Και δικαίως αποτελούν έμπνευση. Όμως το συγκεκριμένο πλάσμα είναι αξιαγάπητο. Στέκα, αλλά αξιολάτρευτη στέκα. Δείτε την εδώ π.χ. να απαντά για τα 23 πράγματα που έμαθε τα 23 χρόνια που ζει.

video2 

 

Επίσης είναι και κανονική δύναμη της φύσης αφού το συγκεκριμένο βίντεο το ανέβασε στο κανάλι της στο youtube που είναι και εξαιρετικά δημοφιλές και εξαιρετικά προσοδοφόρο.

Όπως δηλαδή όλα όσα κάνει η Karlie τα τελευταία χρόνια. Συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος υποτροφιών για να μάθουν γυναίκες προγραμματισμό (σε συνεργασία με γνωστή σχολή). Κάτι που η ίδια έμαθε να κάνει όταν πήγε από σπόντα σε ένα σχετικό σεμινάριο με ένα πρώην της, και κόλλησε. Το θεωρεί το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο.

 

Αν και ομολογώ πως, η εικόνα της 185 εκατοστών Karlie, σκυφτή να γράφει κώδικα, μοιάζει με το ξεκίνημα κυριλέ τσόντας. Από την άλλη, μπορεί απλά να έχω εγώ πολύ βρώμικο μυαλό.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Kloss, που μόλις παραιτήθηκε από τους Αγγέλους (την πιο περιζήτητη δουλειά στο μόντελινγκ) προκειμένου να συνεχίσει τις σπουδές της στο NYU’s Gallatin School of Individualized Study, έχει πολύ δρόμο μπροστά της.

 

Ευτυχώς διαθέτει ένα εξαιρετικό ζευγάρι πόδια για να την βοηθήσει στο τρέξιμο και ένα συρτάρι γεμάτο τετράδια με επιχειρηματικές ιδέες που θέλει να εφαρμόσει.