HOT RIGHT NOW

Η Bella Hadid βγήκε για ψώνια φορώντας μόνο το δέρμα της

Γιατί ακόμα και η καθιερωμένη βόλτα στη λαϊκή μπορεί να γίνει αφορμή για μπανιστήρι.

Ψώνια με το κορίτσι: τα έχεις περάσει, τα έχω περάσει, τα έχουμε περάσει. Εκείνη να διαλέγει και να δοκιμάζει ρούχα σαν να μην υπάρχει αύριο κι εσύ να ξεροσταλιάζεις έξω απ’ τα δοκιμαστήρια, πάντα alert και ανά πάσα στιγμή έτοιμος να βρεις ένα νούμερο μικρότερο ή ‘ένα ίδιο σε μπλε’ αν σου ζητηθεί.

Πρόσφατα, η αγαπημένη Bella Hadid έδειξε πώς όλο αυτό μπορεί να πάψει να είναι αγγαρεία και να γίνει η αγαπημένη σου απασχόληση. Κι όταν λέμε ‘έδειξε’, το εννούμε:

Θα λέγαμε ότι η Bella βγήκε για ψώνια φορώντας ένα μπουστάκι και το πιο στενό κολάν του κόσμου, αλλά και πάλι θα το αδικούσαμε. Η περιγραφή ‘ένα κάτι σαν δεύτερο δέρμα στο χρώμα του δέρματος’ είναι λίγο πιο δίκαιη γι’ αυτό το outfit που αφήνει λίγα στη φαντασία και πολλά στη σημειολογία.

Μπράβο Bella, πολύ εντυπωσιακά γυαλιά. Μας τραβάνε τόσο πολύ την προσοχή που σχεδόν δεν προσέχουμε το camel toe.

Καταπληκτικό και αυτό που φοράς στο λαιμό, Bella. Αποσπάει εντελώς τα βλέμματα από το στήθος σου. Μιας και το ‘φερε η κουβέντα, πάντως, οφείλουμε να σημειώσουμε ότι η Gigi, η αδερφή της έχει μάλλον πιο εντυπωσιακό στήθος.

Ας επιστρέψουμε, όμως, στην Bella, που είναι και το θέμα μας:

Κι ας μείνουμε λίγο ακόμα στο ίδιο θέμα:

Όπως παρατηρούμε, αυτή τη φορά η Bella φόρεσε εσώρουχο. Είναι μια σημαντική λεπτομέρεια, αν αναλογιστεί κανείς ότι στην πραγματικότητα τη μάθαμε επειδή ακριβώς δεν φορούσε εσώρουχα στη συγκλονιστική της εμφάνιση στις φετινές Κάννες.

Τέλος πάντων, το εγχείρημα έπιασε τόπο και η Bella ανέβηκε μερικά σκαλάκια στην κλίμακα της διασημότητας:

Και κάπως έτσι, φτάσαμε στο σήμερα, με τους παπαράτσι να την ακολουθούν ακόμα και στα ψώνια.

Α, ναι, με γεια…