HOT RIGHT NOW

Η Emily Ratajkowski γυμνάζει πρώτα το μυαλό ενός άνδρα

Και αποδεικνύει ότι για να κολλήσει μαζί σου η υφήλιος δεν είναι απαραίτητο να βγάλεις τα ρούχα σου.

Η Emily δεν έβγαλε τα ρούχα της σε αυτή τη φωτογράφηση. Δεν έκανε δηλαδή κάτι το οποίο μας έχει συνηθίσει να κάνει εδώ και μερικά χρόνια, αποκτώντας το όποιο όνομα έχει φτιάξει στην από εκεί και στην από εδώ μεριά του Ατλαντικού.

 

Και μπορεί εγώ να την πρόσεξα πρώτη φορά όταν συμμετείχε στη διαφήμιση των Carl’s Jr, ως γνήσιος λάτρης των γυναικών που τρώνε burger, αλλά η Emily εργάζεται πολλά χρόνια σκληρά για να φτάσει στα μάτια σου.

 

Κι όταν λέω πολλά χρόνια δεν εννοώ και τόσα πολλά μιας και το κορίτσι αυτό είναι μόλις στα 21 της, έχει κλείσει ένα πολύ καλό deal με το πρακτορείο Ford (από τα 14 της παρακαλώ) και έχει αρχίσει να αναλαμβάνει μερικές πολύ σοβαρές καμπάνιες χρόνο με τον χρόνο.

Και να φωτογραφίζεται συνέχεια…

Emily Ratajkowski 

Το αν θα καταφέρει κάποτε να μπει στην λίγκα των supermodels δεν το ξέρω.

Για την ακρίβεια αμφιβάλλω πολύ για αυτό γιατί α) θα την είχαμε ήδη δει σε φωτογραφήσεις, καταλόγους και πασαρέλες, β) δεν έχει τα looks για να το κάνει αυτό, γ) είναι λίγο δεύτερη όπως και να το κάνουμε.

Είναι όμως ιδανική για να φωτογραφίζεται για ανδρικά περιοδικά και να έλκει το βλέμμα. Όπως με αυτή τη φωτογράφηση που της έκανε η Olivia Malone.

 

Το μόνο που λείπει από αυτή την ιστορία είναι το για πού είναι αυτές οι φωτογραφίες. Η φωτογράφηση εμφανίστηκε σε ένα tumblr για την Ratajkowski και όχι στις σελίδες κάποιου περιοδικού. Ποσώς μας ενδιαφέρει βασικά.

 

Τώρα θα μου πεις γιατί ασχολούμαι με την Ratawkowski. Γιατί το θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό να μπορεί μία γυναίκα να προκαλεί τόσο πολύ τον ανδρικό εγκέφαλο φορώντας τα ρούχα της. Περίπου δηλαδή.