HOT RIGHT NOW

Η γυναίκα με το πιο όμορφο πρόσωπο στον κόσμο

Η Thylane Blondeau είναι με τη βούλα το πιο προικισμένο θηλυκό της εποχής μας.

Το όνομά της είναι Thylane Blondeau. Είναι Γαλλίδα, είναι 17 ετών, είναι μοντέλο κι εδώ και μερικές μέρες είναι επισήμως η γυναίκα με το ομορφότερο πρόσωπο στον πλανήτη Γη.

Το ‘επισήμως’ είναι κάπως βαριά λέξη, αλλά εν προκειμένω όχι άστοχη, αφού η λίστα που δημοσιεύει ο TC Candler και ο Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Κριτικών με τα 100 ομορφότερα πρόσωπα της χρονιάς θεωρείται ένας από τους πιο αξιόπιστους δείκτες της κοινής αντίληψης για την ομορφιά στην εποχή μας.

Ο διακεκριμένος κριτικός κινηματογράφου (ήταν κάποτε αρχισυντάκτης των ειδικών εκδόσεων του Independent) με τη συμπαράσταση των Independent Critics δημοσιεύουν τη σχετική λίστα τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου σταθερά, κάθε χρόνο από το 1990. Όπως ξεκαθαρίζει, η λίστα με τα πιο όμορφα πρόσωπα της χρονιάς δεν είναι διαγωνισμός ομορφιάς ή δημοφιλίας. ‘Δεν ξεχωρίζει τα σελέμπριτι από τους άσημους ούτε ακολουθεί τις επιταγές της κοινής γνώμης. Αντίθετα, η λίστα επιδιώκει την ενημέρωση και τη διεύρυνση των οριζόντων του κοινού’.

Το κριτήριο επιλογής δεν είναι αποκλειστικά αισθητικό. Οι κριτικοί λαμβάνουν υπ’ όψιν τους τις γνώμες εκατομμυρίων ανθρώπων απ’ όλον τον κόσμο και συνυπολογίζουν παράγοντες όπως η κομψότητα, η φυσικότητα, η χάρη, το πάθος, η πρωτοτυπία, η γενναιότητα, η χαρά, η υπόσχεση, η ελπίδα. Ακούγεται ποιητικό, αλλά είναι στοιχεία που καταγράφονται στο καταστατικό της κατάρτισης της λίστας. Ένα όμορφο πρόσωπο υποτίθεται ότι μπορεί να χωρέσει όλα τα παραπάνω.

Με βάση όλα αυτά, οι Independent Critics επιλέγουν 100 πρόσωπα από μια δεξαμενή που φέτος έφτασε τις 85.000 γυναίκες.

Πρώτη από τις 100, πρώτη απ’ όλες, η ομολογουμένως υπέροχη Thylane Blondeau.

Η Thylane, που πέρσι ήταν 2η στη λίστα, είναι κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Patrick Blondeau (έχει αγωνιστεί στο Γαλλικό πρωτάθλημα με την Μπορντό και τη Μαρσέιγ και στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Γουότφορντ). Κάνει μόντελινγκ από την παιδική της ηλικία και μόλις στα έξι της είχε κερδίσει τον τίτλο του ‘Ομορφότερου κοριτσιού στον κόσμο’.

Δεύτερη στη λίστα με τα πιο όμορφα γυναικεία πρόσωπα για φέτος είναι η τραγουδίστρια Tzuyu από την Ταϊβάν και τρίτη η Ισραηλινή Yael Shelbia.

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν η ΦιλιπινοΑμερικανή Liza Soberano και η Αμερικανή Audreyana Michelle.

Ολόκληρη η κατοστάδα παρουσιάζεται με κάθε επισημότητα στο official βίντεο των IC.