HOT RIGHT NOW

H Jennifer Lopez βγάζει νοκ άουτ το Google Image Search

Η νέα ημίγυμνη 'εγώ και η Valentino κάπα μου' φωτογράφηση της 49χρονης Λατίνας δικαίως έγινε viral.

Ο Donald Trump πρέπει να είναι πολύ, μα πολύ μπερδεμένος αυτή τη στιγμή. Από την μια, ως άντρας, είναι αδύνατον να μην φάει κόλημμα με τη συγκεκριμένη φωτογράφηση της J Lο για το εξώφυλλο του Αμερικάνικου In Style. Και ας έχει δηλώσει ότι δεν του αρέσει ούτε αυτή, ούτε η Kardashian.

Από την άλλη δεν μπορεί, δεν γίνεται να είναι τυχαίο ότι, στην συγκεκριμένη λήψη, η J Lo μοιάζει όντως με μια pop art εκδοχή του Αγάλματος της Ελευθερίας. Και όλοι ξέρουμε ότι το Άγαλμα της Ελευθερίας δεν μπορεί να έχει σοκολατί απόχρωση. Σωστά ‘βλέπω καραβάνια μεταναστών παντού’ Donald;

Αλλά εντάξει, όλο αυτό είναι σε δεύτερη ανάγνωση, που έλεγαν και στο χωριό μου στην Καλλιθέα των 90s.

Φλασιά, ενδεχομένως, κάποιου καλού creative director που είπε να περάσει υποσυνείδητα το μήνυμα ότι οι μετανάστες οι καλοί πάντα έχουν θέση στο Αμέρικα (εδώ άλλη εικόνα, λιγότερο προβοκατόρικη, από το ίδιο photoshoot).

Το προφανές είναι ότι, στα 49 της, η J Lo (παρόλο που λέει ότι είναι σε φάση να πάρει γυαλιά πρεσβυωπίας γιατί δεν βλέπει καλά την οθόνη του κινητού) ξέρει ακόμη πως να κάνει το google image search να παίρνει φωτιά.

Ειδικά όταν επιλέξει να φορέσει λίγα και πράσινα. Όπως, πίσω στο μακρινό 2000, όταν το μεταξωτό πράσινο Versace φόρεμα που φόρεσε στα Grammys (και το οποίο πλέον είναι στο σχετικό μουσείο) προκάλεσε σοκ και δέος.

Αυτή την φορά την είδε Valentino και αλλιώτικα, επιλέγοντας να φορέσει μια κάπα του οίκου ως φόρεμα ώστε να πάρει μάτι η πλάση όλη τις ‘ούτε ο χρόνος δεν μπορεί να της νικήσει’ καμπύλες της.

 

Η ίδια, πάντως, αν αναρωτιέσαι, επιμένει πως ο λόγος που συνεχίζει, στα 49 της, να δείχνει αψεγάδιαστη, είναι ότι πάντοτε πρόσεχε τον εαυτό της.

Ακολουθώντας ευλαβικά το τρίπτυχο ‘Όχι καφεΐνη, όχι αλκοόλ και πολλές ώρες ύπνο κάθε βράδυ’

Επίσης, το γεγονός ότι έχει στο speed dial δυο personal trainers και δυο διαιτολόγους, έναν σε κάθε ακτή (Ανατολική και Δυτική) προφανώς έχει τη δική του σημασία.

Πάντως, αυτό που έχει τελικά νόημα να συγκρατήσεις από την όλη ιστορία -σχετικά με μια γυναίκα που έχουμε εντάξει εδώ και επτά χρόνια στο Hall of Femme μας- είναι ότι η συγκεκριμένη φωτογράφηση και η ίδια συνολικά αποτελούν την αποθέωση των υγιώς καμπυλωτών γυναικών.

Όχι ότι στην εποχή μας αυτό είναι απαραίτητο, αλλά καλό είναι να ακούς από τα χείλη της πως, μεγαλώνοντας στο σπίτι της, όλοι ήταν περήφανοι για το γεγονός ότι η Jennifer είχε καμπύλες.

Δηλώνοντας συγκεκριμένα ‘Ήταν μέρος της κουλτούρας μας. Έλεγαν ‘Η Jennifer έχει μεγάλο κ@λο’ και αυτό είναι καλό’.

Ξέρεις κάτι, Jennifer, που μόλις συνειδητοποίησα. Είναι και της δικής μας κουλτούρας μέρος (εδώ οι Ελληνίδες αντίζηλες της).