HOT RIGHT NOW

Η Kate Upton έχει γενέθλια, ο πλανήτης γιορτάζει μαζί της

Σήμερα κλείνει τα 21. Ας πιούμε, λοιπόν, ένα ποτηράκι στην υγειά της. Πλέον είναι και εκείνη αρκετά μεγάλη για να μας κάνει παρέα.

Οι εορτασμοί έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες, με δεκάδες σάιτ ανά τον κόσμο να ‘κονταροχτυπιούνται’ ποιο θα βρει τα 21 πιο ενδιαφέροντα trivia για την πάρτη της. Κάτι που δεν το λες εύκολο για κάποια που έχει ζήσει τόσα λίγα, αλλά μας έχει καρφωθεί στο συλλογικό δόξα πατρί με τόσο βάναυσα έντονα τρόπο. Αυτή είναι η δική μας επιλογή.

21, Παραλίγο να μείνει κουφή και τυφλή εξαιτίας σου

Αυτές ήταν οι επιπτώσεις (σ.σ. συμπτώματα υποθερμίας) της φωτογράφησης που έκανε στους πάγους της Ανταρκτικής για χάρη του εξωφύλλου του φετινού Sports Illustrated.

Στους -17 βαθμούς και με ένα αεράκι να ‘δροσίζει’ παραπάνω τα πράγματα. Γιατί το Καιτάκι, πάνω από όλα, είναι επαγγελματίας.

 

20, To πραγματικό ταλέντο της είναι η ιππασία

Αν δεν την ανακάλυπταν οι σκάουτερ, θα είχε γίνει απλά η Anna Kournikova του ιππικού κόσμου, αφού ήταν ήδη πρωταθλήτρια ιππασίας.

Μεγάλος χαμένος από την εκτόξευση της στην διασημότητα το άλογο της, ο Roanie, που την περιμένει μάταια στο στάβλο του στο Μίτσιγκαν.

19, Στο σχολείο την κορόιδευαν γιατί ήταν πλάκα

”Δεν είναι όμορφη, δεν έχει καθόλου στήθος’. Αυτό μου έλεγαν και με κορόιδευαν όλοι όταν πρωτοπήγα στο γυμνάσιο. Οπότε πάντοτε ζήλευα το στήθος όσων είχαν. Κάποια στιγμή εμφανίσθηκαν και τα δικά μου. Τα αγάπησα από την πρώτη στιγμή”, δήλωσε σχετικά.

18, Δεν έχει ανάγκη τα λεφτά

Μπορεί το Forbes να την θεωρεί πιο πιθανή να καταλήξει προσεχώς στην No1 θέση της λίστας με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα, που έχει καπαρωμένη εδώ και χρόνια η Gisele (σ.σ. φέτος δεν ήταν ούτε καν στο top 10), αλλά η ίδια δεν είναι ακριβώς φτωχαδάκι.

Σκέψου μόνο ότι ο προπάππους ήταν ιδρυτής μιας ‘μικρής’ εταιρίας ηλεκτρικών ειδών ονόματι Whirpoool.

17, Η αδελφή της είναι εξίσου καυτή

Τουλάχιστον η μια που μας έχει δείξει μέχρι τώρα, ονόματι Christie. Με μπόνους ότι δουλεύει ως υπεύθυνη των γκισέ εισιτηρίων στους New York Jets. 

Όσον αφορά την μικρότερη, το μόνο που ξέρουμε είναι ότι σπουδάζει με ιππική υποτροφία στο πανεπιστήμιο της Georgia.

16,15,14. Ένα στα δυο διαφημιστικά που κάνει απαγορεύονται

Αυτό συνέβη το 2010 με το διαφημιστικό της για την Zoo York και φέτος με το αντίστοιχο για την Mercedes.

Αν και χαιλάιτ παραμένει το ‘λαχταριστό’ περσινό της διαφημιστικό για την αλυσίδα fast food Carl Jr’s που έκανε πολλούς χορτοφάγους να ‘αλλαξοπιστήσουν’.

 

13, Η Καθολική εκκλησία της την έχει φυλαγμένη

Η απόφαση της να φορέσει το συγκεκριμένο μπικίνι, στα πλαίσια του ρόλου της ως Sister Bernice στο ριμέικ των The Three Stooges έκανε τις υπερ-συντηρητικές οργανώσεις καθολικών να βγάλουν αφρούς από το στόμα.

Μνημειώδης η απάντηση των παραγωγών ‘Είμαστε σίγουροι ότι το κοινό προτιμά να δει την Kate Upton με μπικίνι παρά τον Larry David (σ.σ. που έπαιζε την μοναχή). Μέχρι τελευταία στιγμή είχαμε δίλημμα’.

12, Έχει την πολιτική στο αίμα της

Θείος της είναι ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής του Μίτσιγκαν που βρίσκεται σταθερά στο Κογκρέσο από το 1987. Δεν ξέρουμε μόνο αν η Kate μοιράζεται τις πολιτικές του θέσεις που περιλαμβάνουν την αντίθεσή του στην έκτρωση, τον περιορισμό των όπλων και του γάμου μεταξύ ομοφυλόφιλων.

11, Στο στόμα της βάζει μόνο πουλιά και ψάρια

Αυτή είναι η ρητή εντολή του personal trainer της (‘να τρώω μόνο ότι πετάει ή κολυμπάει’) που προσπαθεί να διατηρήσει μεν τις καμπύλες της, αλλά χωρίς να της επιτρέψει να φτάσει τις διαστάσεις της Kim Kardashian. Όσον αφορά τα γαλακτομικά, δεν έχει πάρει σαφή θέση. 

10, Η παρουσία της επηρεάζει την ευστοχία στις ελεύθερες βολές

Αυτό είναι το συμπέρασμα των επιστημόνων του NBC Sports που διαπίστωσαν μια διαφορά 10% στην ευστοχία γενικώς (και στις ελεύθερες βολές ειδικότερα) στο καλάθι που καθόταν η Kate Upton κατά την διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στους Oklahoma City Thunder και τους Phoenix Suns.

9, Το youtube της ζήτησε συγνώμη

Κάθε φορά που η Kate χορεύει, το ίντερνετ καταρρέει. Αυτό συνέβη όταν το 2011 πόσταρε το βίντεο που την δείχνει να χορεύει το dougie στην εξέδρα των Los Angeles Clippers. Το ίδιο όταν την έβαλε, ένα χρόνο αργότερα, ο Terry Richardson να χορέψει το Cat Daddy φορώντας μπικίνι.

Το βίντεο έγινε viral, με 750.000 views το πρώτο 24ωρο. Ενώ το youtube το απαγόρεψε προσωρινά γιατί το θεώρησε τσόντα. Ευτυχώς ήταν αρκετά ‘άντρες’ για να παραδεχτούν το λάθος τους και να επανορθώσουν.

 

8, Ξέρει να οδηγεί άλογα, αλλά όχι αυτοκίνητο.

Δεν έχει δίπλωμα οδήγησης, ούτε σκοπεύει να βγάλει. Όταν ήταν έφηβη, προτίμησε να διαθέσει τα λεφτά που της έδινε ο -πρωταθλητής του τένις- πατέρας της για να πάρει πράγματα για το άλογο της. Πλέον ζει στην Νέα Υόρκη, οπότε δεν χρειάζεται τετράτροχο.

7, Βγαίνει μόνο με πρωταθλητές

Αν εξαιρέσεις τις φήμες για Kanye West και Puff Diddy (που παίζει να έβγαλαν και οι ίδιοι) οι μόνες επιβεβαιωμένες σχέσεις της Upton είναι με αθλητές. Συγκεκριμένα των Mark Sanchez των Jets και τον Justin Verlander των Tigers.

 Ενώ ο πρωταθλητής του hockey με τους Maple Leafs, Tyler Bozak, της ζήτησε να βγουν έξω μέσω twitter και o Rob Gronkowski των Patriots της έστειλε μια φωτογραφία του όλο υπονοούμενα.

6, Έχει γίνει αντικείμενο πανεπιστημιακής έρευνας

Πέρα από το γνωστό άρθρο του καθηγητή του Harvard (στο Berkman Center for Internet & Society) για την πάρτη της που δημοσιεύτηκε στο CNN, η περίπτωση της έχει γίνει ήδη αντικείμενο μελέτης σε διάφορα marketing forums ως παράδειγμα προς μίμηση του πως φτιάχνεις ένα παγκόσμιο brand σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

5, Δεν θα γίνει άγγελος εξαιτίας μιας Κύπριας

Τα σχόλια της Σοφίας Νεοφύτου-Αποστόλου, casting director του Victoria’s Secret Fashion show, ότι δηλαδή η Upton είναι ‘Πολύ συνηθισμένη. Σαν γυναίκα ποδοσφαιριστή με ξανθό μαλλί και εκείνο το είδος προσώπου που οποιοσδήποτε με αρκετά χρήματα μπορεί να βγει έξω και να αγοράσει’, ήταν η αρχή μιας κόντρας που καλά κρατεί.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Kate δεν θα γίνει ποτέ Άγγελος. Κάτι που, πλέον, ούτε η ίδια θέλει.

4, Τα ψαχτήρια υποκλίνονται στην χάρη της

Μια ακόμη ένδειξη για το ότι το 2012 θα μπορούσε και επίσημα να μετανομαστεί σε έτος Upton ήταν ότι το όνομα της ήταν ο 4ος πιο δημοφιλής όρος ψαξίματος στο yahoo (μετά τα εκλογές, iPhone5 και Kim Kardashian).

Ένα εύρημα με το οποίο συμφωνούν και τα παιδιά από το google που την ανακήρυξαν 6ο πιο δημοφιλές άτομο (και φυσικά πρώτο από τα μοντέλα) στην δική τους λίστα.

3, Υπάρχουν δυο μόνο μοντέλα πιο σέξι από εκείνη

Συγκεκριμένα η Adriana Lima και η Gisele Bundchen που κατέκτησαν την 1η και 2η θέση αντίστοιχα στην Top Sexiest Models λίστα του models.com.

Ενώ στην αντίστοιχη λίστα του Maxim, όπου πέρυσι  ήταν Νο3, φέτος κατρακύλησε παραδόξως στην 8η θέση (με το ‘νέο αίμα’, Miley Cyrus και Selena Gomez, στις δυο πρώτες θέσεις).

Ένδειξη του πόσο άστατη είναι η καρδιά των αντρών.

2, Έδειχνε πάντα όπως δείχνει τώρα

Η φωτογραφία από το λεύκωμα του γυμνασίου της στην Φλόριντα (πήγαινε στην πανάκριβη ιδιωτική ακαδημία Holy Trinity Episcopal), το αποδεικνύει.

1, Η πιο χαρντκορ λήψη της (βρεγμένη, τοπλες και ‘διψασμένη’) είναι από την Γερμανική Vogue

Μπορεί η πιο χαρακτηριστική φωτογράφηση της να είναι η τύπου Baywatch για το GQ από τον φίλο της, Terry Richardson.

Αλλά το πιο σέξι βίντεο που έχει ποτέ επιτρέψει να την τραβήξουν είναι δια χειρός Bruce Weber για την γερμανική έκδοση της Vogue.

Με το αντίστοιχο του Steven Meisel για την Ιταλική Vogue να ακολουθεί. Να ακόμη κάτι που δεν περίμενες.

Kate Upton