Κανένα δάκρυ για την Κόστα Ρίκα όταν υπάρχει η Ari Lezama

Μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ, το πανέμορφο μοντέλο κρατάει τη σημαία της χώρας ψηλά.
SHARES

Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να έχουμε 2018 και οι μόνοι Κοσταρικανοί που γνωρίζεις να είναι ο Ρόλαντ Γκόμεζ, ο Τζόελ Κάμπελ, ο Κέιλορ Νάβας και ο Πάουλο Γουάντσοπ. Η χώρα της Κεντρικής Αμερικής κρύβει πολλές άγνωστες ομορφιές, κι η μεγαλύτερη ίσως  εξ αυτών ακούει στο όνομα Ari Lezama.

Μπορεί η εθνική ομάδα της χώρας να μην κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του Μουντιάλ, επαναλαμβάνοντας την εξαιρετική πορεία του 2014, όταν είχε αποκλείσει μεταξύ άλλων και την Ελλάδα, όμως πραγματικά, δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος για στεναχώρια και απογοήτευση.

Και γιατί να στεναχωριέσαι άλλωστε, όταν στα χώματα αυτής της χώρας, έχει μεγαλώσει και κυκλοφορεί το πανέμορφο αυτό μοντέλο με την εξωτική ομορφιά. Μπορεί λοιπόν να μην απολαύσουμε άλλη Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ, τίποτα όμως δεν μας εμποδίζει να απολαύσουμε όση Ari αντέχουμε.

 

Share
 

24Media Network

O Aubameyang πήρε τ' όπλο του

Λατρεύει τα γρήγορα αυτοκίνητα, την οικογένεια του και να βάζει γκολ. Φέτος είχε σκοράρει μόνο μία φορά. Μέχρι την Πέμπτη (20/9) που εμφανίστηκε στη βασική ενδεκάδα της Arsenal και βρήκε τον εαυτό του.

 
PROMO
Social Man