AP Photo
HOT RIGHT NOW

Lauren Sanchez, η πέτρα του πιο ακριβού σκανδάλου του 21ου αιώνα

Ο βίος και οι περιπέτειες της 49χρονης φημολογούμενης ερωμένης του Jeff Bezos.

Το βιογραφικό (βλέπε δημοσιογράφος, παρουσιάστρια, ηθοποιός, παραγωγός, επιχειρηματίας, πιλότος) της δυναμικής Λατίνας είναι τόσο μακρύ και πολυσυλλεκτικό όσο και αυτό των σχέσεών της.

Σχέσεις που, έτσι για την ιστορία, οφείλουμε να αναφέρουμε ότι περιλαμβάνουν -πέρα από τον λαμπρό γάμο της με τον πανίσχυρο ατζέντη και CEO του πρακτορείου William Morris Endeavor, Patrick Whitesell (με τον οποίο χώρισε πέρυσι και με τον οποίο έχει δυο παιδιά)- τον πρώην σταρ των Lakers Derek Fisher, τον σταρ του NFL Anthony Milller, τον πρωταγωνιστή του NYPD Blue Henry Simmons και τον πρώην σταρ του NFL star Tony Gonzalez (με τον οποίο έχει ένα παιδί).

Σχέσεις που έρχονται τώρα να την στοιχειώσουν, αφού οι πάντες ψάχνουν να βρουν αν όντως είχε υπάρξει πιστή στα πλαίσια αυτών ή αν το κέρατο είναι κάτι που η Lauren (η οποία προσωπικά μου θυμίζει κάτι αγέραστο, τύπου J Lo) συνηθίζει να εξασκεί όταν βλέπει ένα καλύτερο ‘στόχο’ στον ορίζοντα. Ενώ έχουν βγει και μια σειρά gossip δημοσιεύματα που εστιάζουν στο πόσο καλή είναι στο να γοητεύει ισχυρούς άντρες και πόσο αποτελεσματική στο να προβάλλει το σώμα της φορώντας τα πιο ψηλά τακούνια και τις τουαλέτες με το μεγαλύτερο σκίσιμο από κάθε άλλη στο εκάστοτε δωμάτιο.

AP Photo

(Jordan Strauss / Invision / AP Images)

Προσοχή, όμως. Μην πιστέψεις προς στιγμή τέτοιες γραφικότητες. Μην υποτιμήσεις την -γεννημένη στο ‘θρονιασμένο στη μέση της ερήμου’ Albuquerque του New Mexico- Λατίνα θεωρώντας της ως μια κλασική Real Housewive, μια καθαρόαιμη All Sports Wag ή απλώς τη φημολογούμενη πέτρα του σκανδάλου πίσω από το ακριβό διαζύγιο όλων των εποχών (με την γυναίκα του Bezos να παίζει να ‘παντελονιάζει’ γύρω στα 65 δις δολάρια).

Δεν είχαμε τίποτα μεγαλώνοντας. Συνήθιζα να κοιμάμαι στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της γιαγιάς μου όσο εκείνη καθάριζε σπίτια. Αισθάνομαι τυχερή που έκανα καριέρα. Το να δουλεύω είναι κομμάτι του DNA μου

Γιατί το κορίτσι που ήρθε με φόρα στη δημοσιότητα στις αρχές του χρόνου, όταν το National Enquirer δημοσίευσε μια σειρά ‘ερωτικών’ text ανάμεσα σε εκείνη και τον Jeff Bezos (από το ιδιωτικό jet του οποίου υποτίθεται ότι την έχουν σταμπάρει να βγαίνει, μήνες πριν το διαζύγιο), έχει δουλέψει πολύ σκληρά για ότι έχει καταφέρει στη ζωή της.

Ξεκινώντας από το πτυχίο της στην Επικοινωνία από το University of Southern California (στο οποίο πήγε με υποτροφία) το οποίο εξαργύρωσε διαδοχικά ως βοηθός παραγωγής στον τηλεοπτικό σταθμό KCOP-TV στο Λος Άντζελες, ως δημοσιογράφος στο entertainment show Extra, ως παρουσιάστρια στο Fox Sports, ως παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων του UPN 13 News (η πρώτη Λατίνα που το κατάφερε ποτέ), παρουσιάστρια του δημοφιλούς πρωινάδικου Good Day L.A. και πρώτη παρουσιάστρια του So You Think You Can Dance.

Τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα μεγαλώνοντας για εμένα γιατί, πέρα από οτιδήποτε άλλο, ήμουν και δυσλεκτική. Τώρα καταλαβαίνουμε τι είναι αυτή η κατάσταση. Τότε απλώς πίστευα ότι ήμουν χαζή. Οπότε το έκρυβα από τους πάντες

Mε άλλα λόγια, όλα αυτά τα χρόνια, όλο και σε κάποια οθόνη, κόκκινο χαλί ή cameo (μεταξύ άλλων στα The Longest Yard, We Bought a Zoo, Saw, Fantastic Four, The Day After Tomorrow, Akeelah and the Bee, Killer Movie, Batman Begins, Fight Club, NCIS, Days of Our Lives) την έχει πάρει το μάτι σου.

Αν και το μεγαλύτερό της επίτευγμα, πέρα από το γεγονός ότι συχνά πυκνά έχει υπάρξει εντός της ’50 Most Beautiful’ λίστας των People και US Weekly, είναι η ίδρυση το 2016 της Black Ops Aviation. Πρόκειται για την πρώτη εταιρία εναέριων παραγωγών (τηλεοπτικών και κινηματογραφικών) με γυναίκα ιδρύτρια η οποία έχει αναλάβει ήδη μεγαλεπήβολα projects, όπως η ‘Δουνκέρκη’ του Christopher Nolan.

(AP Photo / Chris Pizzello)

Αυτή είναι μια μάλλον λογική εξέλιξη του πάθους για τους ουρανούς που κληρονόμησε από το μηχανικό και εκπαιδευτή πτήσεων πατέρα της, στο υπόστεγο του οποίου πέρασε τα παιδικά της χρόνια, ‘μαστορεύοντας’ αεροπλάνα. Η μόνη διαφορά είναι ότι το δικό της υπόστεγο, αυτό που στεγάζει το Cirrus αεροπλάνο και το Astar 350B ελικόπτερό της, δεν είναι στη μέση της ερήμου αλλά δίπλα στα αντίστοιχα των Harrison Ford και David Ellison.

Θέλω να είμαι συνέχεια στον αέρα. H ζωή μπορεί να είναι τόσο χαοτική με όλα όσα συμβαίνουν,  όταν όμως απογειωθείς είσαι κάπου όπου δεν είναι κανείς άλλος. Είναι χαλαρωτικό αυτό. Όταν είμαι εκεί πάνω, είμαι απολύτως ικανοποιημένη. Είμαι εκεί που πρέπει να είμαι

Επίσης, η αφορμή για να γνωριστεί, μέσα από τον σύζυγό της, με τον Jeff, για να δουλέψουν μαζί πάνω σε ένα ντοκιμαντέρ που εκείνος ετοίμαζε για την aerospace εταιρία του Blue Origin. Αν και, κατά κάποιους, τα δυο ζευγάρια έχουν υπάρξει φίλοι εδώ και χρόνια.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η σεξόβομβα των μόλις 160 εκατοστών, που έκανε private το λογαριασμό της στο instagram μετά από όλο το σούσουρο, δεν είναι φτιαγμένη για τον ρόλο της ερωμένης, αλλά για αυτόν της επίσημης συντρόφου. Κάτι που θα διαπιστώσουμε σε λίγες μέρες αν και εφόσον, όπως ακούγεται, ο Bezos την επιλέξει να τον συνοδεύσει στα Όσκαρ. Κάτι που, προσωπικά, θεωρώ δεδομένο.