HOT RIGHT NOW

Μικαέλα Ιωνά, η Βάνα Μπάρμπα του Κερατσινίου

Η 21χρονη μελαχρινή που έκανε και κάνει αίσθηση φέτος ως η νέα προσθήκη στα 'Θέμος Girls' μας έχει κάνει τα πλάνα άνω κάτω.

Μεγάλα μάτια, φυσικό πλούσιο στήθος, φυσικές μεσογειακές καμπύλες (μόλις φέτος ξεκίνησε να γυμνάζεται), ‘τόσο όσο’ βραχνή φωνή και ‘τόσο όσο’ προσωπικότητα (τα λέει, αλλά δεν τα παραλέει). Μια χαρά πακέτο για μια ανερχόμενη Βάνα των δυτικών προαστίων που μας ανάγκασε να την εντάξουμε στην ζωή μας.

Εννοείται πως την πήραμε χαμπάρι από την πρώτη μέρα που έσκασε μύτη στην ενότητα ‘Κρυφή Κάμερα’ του ‘Όλα πρώτη φορά’.

 

Τη δεύτερη δηλαδή τηλεοπτική της εμφάνιση μετά τον ένα χρόνο που δούλεψε ως μοντέλο στην εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή (ήταν φέτος και στα Καλημερούδια) ιδιότητα με την οποία πήγε στον Θέμο ο οποίος αργότερα την έκανε ‘μεταγραφή’.

Αυτό που άρεσε στον Θέμο ήταν πως ήμουν πολύ άνετη στις κάμερες χωρίς ουσιαστικά να έχω κάποια ιδιαίτερη εμπειρία. Μετά από την πρώτη εκείνη γνωριμία μας, έκανα δοκιμαστικά και μου προτάθηκε να συνεργαστούμε στην εκπομπή‘.

Εννοείται πως δεν μας πέρασε απαρατήρητη ούτε στο βιντεοκλίπ του Νίκου Οικονομόπουλου.

 

Ούτε από το VIP του Καραΐσκάκη, στο οποίο επίσης δούλευε (είδες εργατικό το κορίτσι μας, τι νόμιζες, έτσι απλά βγαίνει το μεροκάματο;)

Φυσικά και βλέπω τους αγώνες του Ολυμπιακού. Είμαι φανατική οπαδός. Το καλό είναι ότι δουλεύω στο VIP του Καραΐσκάκη και δεν χάνω αγώνα εντός έδρας. Πανηγυρίζω όπως οι φίλαθλοι στις κερκίδες‘.

#photoshooting Κοσμήματα : @mylifelikes.gr Μαγιό : @lolita__n__doti Make up : @anthoula_mua Hair : @nikoszoumas. @giannhs_hliadhs

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης mikaela iwna (@mikaela_iwna) στις

 

O λόγος, ωστόσο, που δεν έχουμε πει λέξη ως τώρα για την πληθωρική μελαχρινή που ανακάλυψε το πρώην μοντέλο (και νυν ιδιοκτήτρια πρακτορείου) Βενετία Κυρίου στο facebook, είναι ότι ελπίζαμε ότι θα ξεθωριάσει η φάση και η ψύχωση μαζί της.

 

Έχω κάνει πολλές δουλειές, από μπουφέ και σέρβις μέχρι υποδοχή σε μαγαζιά στον Πειραιά και το Γκάζι. Μένω ακόμη με τους γονείς μου‘.

Ελπίζαμε ότι η Μικαέλα δεν θα έχει διάρκεια. Όχι γιατί έχουμε κάτι μαζί της, αλλά γιατί η ύπαρξή της μας αναγκάζει να κάνουμε update σε δεκάδες άρθρα μας.

 

Ξεκινώντας από εκείνο για τις ωραιότερες γυναίκες του Πειραιά στις οποίες δικαιωματικά ανήκει.

 

Συνεχίζοντας με το αντίστοιχο για τις γυναίκες με τα ωραιότερα φυσικά στήθη στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή.

Θα είμαι ειλικρινής. Είχα να γυμναστώ από το δημοτικό και φέτος πήγα γυμναστήριο. Πλέον νιώθω τύψεις όταν χάνω μάθημα. Γυμνάζομαι τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα‘.

Και, προφανώς, στο αφιέρωμα για τα κορίτσια του Θέμου και για τις γυναίκες με κενό ανάμεσα στα δόντια.

#hnufhtoskase #paeihnufh #happy #sunnyday #lovemyjob

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης mikaela iwna (@mikaela_iwna) στις

 

Τη Δούκισσα την θαυμάζω πολύ. Έχει κάνει μια αξιόλογη καριέρα, έχει δουλέψει πολύ κι έχει ξεχωρίσει. Επιπλέον, δεν είναι ψώνιο, ούτε ξινή. Οπότε, θα ήταν πολύ όμορφο αν συνέβαινε και σε μένα κάτι αντίστοιχο‘.

Καθώς επίσης και στο άρθρο για τις πιο σέξι γυναίκες της τηλεοπτικής σεζόν, στην πρώτη τριάδα των οποίων ανήκει.

#ola #olaprwthfora #olatvshow #themos #today #staytuned Make up / hair : @anabrand Ενδυματολογικη επιμελεια : @tsourisperiklis

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης mikaela iwna (@mikaela_iwna) στις

 

Προφανώς έχουμε δει πολλά και πολλές για να εντυπωσιαζόμαστε με ένα ζευγάρι ωραία…μάτια. Ωστόσο η Μικαέλα, φοιτήτρια Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Πειραιά, μοιάζει να έχει εκείνο το χαρακτηριστικό που κάνει κάποιες γυναίκες να ξεχωρίζουν και άλλες να ξεφτίζουν μετά από την έκθεση στον φακό, δηλαδή μυαλό στο κεφάλι της.

Θα προτιμούσα να είμαι σερβιτόρα, παρά απλά αναγνωρίσιμη αν αυτό δεν μου απέφερε χρήματα‘.

Φαντάζομαι ότι το ξέρει ότι δεν θα γίνει ποτέ μοντέλο αξιώσεων γιατί δεν διαθέτει το ύψος και το ανορεξικό που απαιτεί αυτός ο ρόλος, αν αποφασίσει να το κάνει σωστά.

Reveal!!!!              

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης mikaela iwna (@mikaela_iwna) στις

 

Όπως καταλαβαίνει ότι είναι ελάχιστες εκείνες (ειδικά οι μελαχρινές) που έχουν κάνει καριέρα στην τηλεόραση μόνο λόγω σωματικών προσόντων.

Μου αρέσει να βγαίνω, αλλά προτιμώ να πηγαίνω σε μαγαζιά στην γειτονιά μου. Το Κερατσίνι το λατρεύω. Δεν θα ήθελα να μείνω αλλού, ούτε θα ήθελα να έχω μεγαλώσει αλλού‘.

#lovemyjob #ippikosomilos #photoshooting

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης mikaela iwna (@mikaela_iwna) στις

 

Όλο αυτό το εντυπωσιακό της όψης της, της άνοιξε μια πόρτα. Και θα της ανοίξει και άλλες. Το ζήτημα είναι, αν και είναι πολύ νωρίς και εκείνη πολύ μικρή (άρα έχει περιθώριο να κάνει ντουζίνες λάθη), να ανακαλύψει ποιος είναι ο πιο αποδοτικός τρόπος να εκμεταλλευτεί τα προσόντα της. Αυτά που βλέπουμε και τα κρυφά (π.χ. μυαλό, παιδεία, δεμένη οικογένεια). Το μόνο σίγουρο είναι ότι, πλέον, με χαρά θα κάνουμε όσα update σε άρθρα μας δώσει αφορμή να κάνουμε.