AP IMAGES
HOT RIGHT NOW

Kate Upton: Πού εξαφανίστηκε το κορυφαίο μοντέλο του 2011

Υπάρχουν λόγοι που δεν ακούμε πλέον συχνά το όνομα της.

H iconic φωτογράφιση της Kate Upton για το εξώφυλλο του περιοδικού Sports Illustrated το 2011, έκανε την ξανθιά καλλονή ύψους 1.78. το πλέον περιζήτητο μοντέλο εκείνης της χρονιάς.

Ακολούθησαν πασαρέλες και φωτογραφίσεις για περιοδικά όπως το Elle και η Vogue, με την Upton να απολαμβάνει μια τεράστια δημοσιότητα και εκατομμύρια fans της να κατακλύζουν τους λογαριασμούς της στα social media.

Όλα αυτά μέχρι πριν λίγα χρόνια. Πλέον το όνομά της ακούγεται όλο και λιγότερο και είναι μόλις 27 ετών. Τι μπορεί να συνέβη σε ένα super model όπως η Kate Upton και μέσα σε εννιά χρόνια από τη στιγμή που την ανακάλυψαν τα περιοδικά να δείχνει σαν να θέλει να αποσυρθεί από τον χώρο;

Σύμφωνα με αρκετά αμερικανικά περιοδικά φαίνεται πως σε κάποια φάση στα μισά της δεκαετίας που πέρασε, η Upton καβάλησε το καλάμι με όλο αυτή την ξαφνική δημοσιότητα.

“Δεν καταλάβαινε πως υπήρχαν γύρω της άνθρωποι που ήθελαν να την εκμεταλλευτούν”, ισχυρίστηκε άτομο από τον κύκλο της σε συνέντευξη που παραχώρησε το 2015 στη New York Post. Μπορεί στο προφίλ της στο instagram να διατηρεί περισσότερους από 6 εκατομμύρια followers, αλλά δε θα λέγαμε πως είναι πλέον τόσο αγαπητή στο κοινό.

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της Upton ήταν επίσης η φιλοδοξία της να γίνει αστέρι του Hollywood. Δεν κάνουν όλοι για όλα κι αυτό έπρεπε να το καταλάβει από νωρίς. Ωστόσο συνέχιζε. Πήρε κάποιους μικρούς ρόλους σε μερικές ταινίες, ωστόσο σύμφωνα με τις περισσότερες (κακές) κριτικές που δέχθηκε, “το μόνο που έκανε καλά ήταν να δείχνει ωραία με το μπικίνι”.

 

Φυσικά, πλέον υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στο χώρο με νέα μοντέλα που ξεπετάχτηκαν αυτή τη δεκαετία να της κλέβουν τη δόξα, όπως η Ashley Graham, να απασχολούν τα εξώφυλλα των περιοδικών, αλλά και τις εκπομπές, με αποτέλεσμα όλοι να ξεχάσουν σχεδόν την Kate Upton.

 

Ένα από τα πιο βασικά πράγματα που επηρέασαν την μέχρι τώρα πορεία της είναι η σχέση της με τον σταρ του baseball, Justin Verlander. Γνωρίστηκαν πριν περίπου έξι χρόνια, αρραβωνιάστηκαν το 2016, ένα χρόνο μετά παντρεύτηκαν και το 2018 έφεραν στον κόσμο και ένα κοριτσάκι.

 

Από ότι φαίνεται ήταν ιδιαίτερα πολυάσχολη με όλα αυτά που συνέβαιναν στην προσωπική της ζωή τα τελευταία χρόνια, κάτι που αναγκαστικά έβαλε στον πάγο την καριέρα της. Έχοντας γεμίσει αρκετά τους τραπεζικούς της λογαριασμούς και με τον άντρα της να είναι επαγγελματίας παίκτης στο MLB με υψηλά συμβόλαια όλα αυτά τα χρόνια, δεν δείχνει να την αγχώνει και πολύ.

 

Πάντως στο προφίλ της στο Instagram ανεβάζει συχνά videos από προπονήσεις της ή προγράμματα διατροφής τα οποία ακολουθεί. Μήπως αυτό σημαίνει ότι ετοιμάζει κάποια επιστροφή; Η είναι έτοιμη να αποσυρθεί επίσημα από το χώρο και να κάνει κάτι διαφορετικό στη συνέχεια; Μένει να το δούμε.

(Κεντρική φωτογραφία: AP Images)