HOT RIGHT NOW

Θα είναι Ελληνίδα αυτή που θα μας κλέψει την καρδιά στο Survivor Ελλάδα-Τουρκία;

Το 'φόρτσα ευγενής άμιλλα' κόνσεπτ έχει ομολογουμένως ενδιαφέρον. Το μόνο που μένει είναι να βρούμε, από σήμερα 02/02 που κάνει πρεμιέρα, τον πρωταθλητή / πρωταθλήτρια της καρδιάς μας.

Δεν ξέρω γιατί, αλλά από την πρώτη στιγμή που άκουσα το concept της νέας σεζόν του Survivor, αυτό που άρχισε να παίζει reply στο κεφάλι μου είναι το ‘O Τούρκος (σ.σ. παραγωγός) είναι πονηρός και αυτά που λέει μην τα τρως κι από τις έντεκα και μπρος κυκλοφοράει για γαμπρός’

Υπό την έννοια ότι προφανώς και η ελληνοτουρκική διάσταση του project, που κάνει σήμερα πρεμιέρα, είναι πιασάρικη. Αλλά, όπως πάντα, το ζήτημα καταλήγει στους παίκτες. Όχι τόσο στη φωτογένεια, όσο στις αθλητικές τους ικανότητες (τα ακούς, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;) και, κυρίως, στο Ντάνειο πάθος που θα μας ‘εμπνεύσουν’.

Γιατί, από άποψη φωτογένειας, μπορούμε να το λήξουμε από τώρα το άθλημα ανακηρύσσοντας πρωταθλήτρια την παρουσιάστρια του Survivor Πανόραμα Μπάγια Αντωνοπούλου, με τα υπέροχα πόδια που μοιάζουν να έχουν φτιαχτεί για να διαφημίζουν ‘Μάντισον, αυτό με την ραφή’ καλσόν.

Χωρίς να υποτιμάμε σε καμία περίπτωση την φρεσκάδα της 20χρονης Μις Τουρκίας 2017, Itir Esen, που θα παρουσιάζει μαζί με την ‘μπαρουτοκαπνισμένη επιζώντα’ Λάουρα Νάργες (που θα είναι και στο Survivor Πανόραμα) την εκπομπή σχετικά με το Survivor Ελλάδα-Τουρκία στο κανάλι που έχει δημιουργηθεί στο youtube.

Πίσω στο Ντάνειο πάθος. Αυτό που θα πρέπει να βρούμε σε ποιον ή ποια από τους -σούπερ αθλητικούς- παίκτες της ελληνικής ομάδας του ‘τρέχει από τα μπατζάκια’.

Θα είναι ο νέος Ντάνος ο 39χρονος Κύπριος personal trainer Κυριάκος Πελεκάνος που, λόγω καταγωγής, έχει ένα λόγο παραπάνω να πάρει το όλο θέμα πολύ σοβαρά; Ο 34χρονος Σαλαμινιός Τόνι Σταυράτης που έχει εργασθεί ως ασφάλεια σε VIP και που έχει περάσει και ένα φεγγάρι ως μισθοφόρος σε πλοία στην Σομαλία (βλέπε νέος μισθοφόρος);

 

Ο 26χρονος πολυπρωταθλητής στο καράτε (βλέπε νικητής στο πανευρωπαικό και 3ος στον κόσμο) Νίκος Κοσμάς (βλέπε νέος Μουρούτσος); Ή ο επίσης καρατέκας ( χρυσός Βαλκανιονίκης) Παναγιώτης Κωνσταντινίδης που εργάζεται ως σύμβουλος διατροφής και προπόνησης; (σ.σ. Ο μόνος που δεν αναφέραμε είναι το αουτσάιντερ της φάσης, ο μποεμ 28χρονος ράπερ και κάτοχος διδακτορικού στη Δομική Βιολογία Dr. Pips).

Αν και, στα κιτάπια μου, βάσει βλέμματος και βιογραφικού, επικρατέστερος για τον ρόλο είναι μάλλον ο 45χρονος πρώην πρωταθλητής δεκάθλου -και νυν δεσμοφύλακας στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού Δημήτρης Μαργαρίτης- που και έχει το σωστό παρατσούκλι (Ράμπο) και γνωρίζει από MMA (στον ελεύθερο χρόνο του εργάζεται ως εκπαιδευτής) και έχει υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις.

Εκτός και αν ο Τούρκος παραγωγός κάνει το Big bang και, κάποια στιγμή, αν και εφόσον η ελληνική ομάδα δεν τα καταφέρνει, βάλει ως guest star μέσα τον original Ντάνο (ιδανικά μαζί με την -συμπρωταγωνίστρια του στο Τατουάζ- Γερονικολού και το ευγνώμων έθνος βγει στους δρόμους να πανηγυρίσει.

Εννοείται πως Ντάνος new edition μπορεί να μας προκύψει και από τις γυναίκες της ελληνικής ομάδας. Εκεί που, βάσει αθλητικού βιογραφικού, το βαρύ πυροβολικό είναι η 36χρονη VIP personal trainer Αφροδίτη Σκαφίδα (βλέπε Φουρέιρα και άλλες) που έχει πάρει μέρος σε δύο Ολυμπιακούς αγώνες και έχει αρκετές διακρίσεις στο ενεργητικό της ως αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ. Σούπερ γυμνασμένη και σούπερ έμπειρη.

Ενώ στην ίδια κατηγορία ανήκει η -επίσης personal trainer- 27χρονη Νάντια Μαυρουδέα που και άκρως ανταγωνιστική είναι και έχει διακριθεί σε πανελλήνιους διαγωνισμούς καράτε και crossfit.

Η -επίσης πρωταθλήτρια του επι κοντώ- 24χρονη Δήμητρα Βαμβακούση που είναι απόφοιτη T.Ε.Φ.Α.Α Αθηνών, ασχολείται με το scuba diving και το modeling (μεταξύ άλλων ήταν 2η στα  Πελοποννησιακά καλλιστεία του 2015 μετά την GNTM Ειρήνη Στεργιανού).

Επίσης εκείνη με το πιο φωτογενές instagram, να τα λέμε αυτά. Εξού και είναι στην κεντρική εικόνα (Ναι, είναι το πουλέν μας, αν δεν το κατάλαβες).

Η δυναμική 26χρονη Χιώτισσα Ιουλιέτα Κίτρινου που εργάζεται ως τουριστικός πράκτορας, είναι φωτομοντέλο και ηθοποιός. Και, κυρίως, όχι μόνο υπήρξε πρωταθλήτρια στα 100 μέτρα μετ’ εμποδίων αλλά έχει ζήσει και εργαστεί στην Τουρκία (οπότε ξέρει και την γλώσσα).

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να μας έρθει η έκπληξη από την 30χρονη Εδεσσαία Ρία Κολοβού που είναι απόφοιτη της Γυμναστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης και διατηρεί μπουτίκ ρούχων στη Μύκονο.

Ή την 27χρονη Λαμιώτισσα Ντέμη Τσαγανού που είναι διαιτητής σε ποδοσφαιρικούς αγώνες ενώ έχει τελειώσει και σχολή Φυσικοθεραπείας.

Προφανώς δεν γίνεται να ξέρεις αν θα είναι Ελληνίδα αυτή που θα μας κλέψει την καρδιά, αν δεν έχουμε μια αίσθηση τι γίνεται στην αντίπαλη ομάδα.

Εκεί που στους άντρες βρίσκουμε -μεταξύ άλλων- τον καταξιωμένο πρωταθλητή πάλης Hikmet Tugsuz, τον ασημένιο παγκόσμιο πρωταθλητή πάλης Okay Koksal και τον σκληροτράχηλο πρωταθλητή kickboxing Yusuf Karakaya.

Ενώ εξίσου ετοιμοπόλεμα μοιάζουν και τα κορίτσια της τουρκικής ομάδας από τα οποία ξεχωρίσαμε την πρωταθλήτρια κολύμβησης Melisa Emirbayer που μας δείχνει εδώ την μπλούζα της.

Tην γυμνασμένη στην εντέλεια προπονήτρια ποδοσφαίρου στις αθλητικές σχολές της Φενέρμπαχτσε Kader Karakaya, που είναι επίσης αθλήτρια στίβου, γυμνάστρια και καθηγήτρια pilates.

Tο μόνο σίγουρο είναι ότι ο ανταγωνισμός θα είναι έντονος. Οπότε ίδωμεν. Και που’σαι, Ντάνο, καλού κακού, άρχισε να γυμνάζεσαι.