HOT RIGHT NOW

Το 2018 φεύγει, η Veronica Bielik έρχεται με φόρα

Τη νέα χρονιά θα την ακολουθήσουμε όπου κι αν πάει. Είμαστε σίγουροι ότι το μπικίνι της θα μας καθοδηγήσει σωστά.

Η Veronica γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πολωνία, αλλά πλέον περνάει ελάχιστες μέρες στην πατρίδα της. Σε γενικές γραμμές ζει σαν τα αποδημητικά πουλιά: μεταναστεύει κάθε τόσο σε μέρη με θερμά κλίματα, για να μπορεί να φοράει τα μαγιό της, να φωτογραφίζεται και να ανεβάζει τις φωτογραφίες της στο Instagram.

Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που το κάνει, αλλά αν κρίνουμε από τον ρυθμό με τον οποίο ανεβαίνει η δημοφιλία και αυξάνονται οι followers της, σε λίγο θα είναι μεταξύ των πρώτων. Κάποιοι την έχουν ήδη βαφτίσει διάδοχο της Alexis Renn. Εμείς δεν βιαστούμε να την τοποθετήσουμε έτσι επιπόλαια στον θρόνο του αγαπημένου μας Insta girl, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τις ομοιότητες των δύο κοριτσιών.

Η Veronica έχει τελειώσει τη Νομική στην πατρίδα της, αλλά αυτοπροσδιορίζεται ως fitness model. Έκανε το πρώτο της post στο Instagram τον Ιούνιο του 2014 και σήμερα πια οι selfies και οι φωτογραφίες από αμμουδιές, θάλασσες και ακτές είναι η full time δουλειά της, από την οποία μάλιστα βγάζει και αρκετά καλά χρήματα, αφού αρκετά καλά brands την εμπιστεύονται ως πρέσβειρά τους.

Όταν πριν από μερικούς μήνες κάποιοι followers την έβαλαν να εξηγήσει γιατί έχει τόση εμμονή με το να φωτογραφίζει τους γλουτούς της, η Veronica έγραψε ότι μέχρι και τα 16-17 της είχε φοβερό κόμπλεξ με το σώμα της, ακριβώς επειδή οι γλουτοί της ήταν δυσανάλογα μεγάλοι. Έκτοτε, άρχισε να κάνει συστηματική διατροφή και γυμναστική και μετέτρεψε το ανατομικό της μειονέκτημα σε υπερατού.

Η αλήθεια είναι ότι τόσο το συγκεκριμένο όσο και κάποια άλλα σημεία του σώματός της δεν φαίνονται και εντελώς φυσικά, αλλά εντάξει, ποιοι είμαστε εμείς να αμφισβητήσουμε το κορίτσι που γυρίζει τέτοια βίντεο:

(Κεντρική φωτογραφία: Instagram.com/Veronicabielik)