HOT RIGHT NOW

Το σύμπαν καλωσορίζει το γαλαξιακό κορμί της Miss Universe 2018

Ave Catriona Gray, κάνεις περήφανους όλους τους γήινους.

Πριν από μερικές μέρες ο πλανήτης Γη απέκτησε νέα Miss Universe. Εδώ στην Ελλάδα, ο συγκεκριμένος διαγωνισμός ομορφιάς μας απασχόλησε περισσότερο επειδή το δικό μας κορίτσι, η Ιωάννα Μπέλλα, έμεινε εκτός της τελικής εικοσάδας, με αποτέλεσμα να ασχοληθούμε ελάχιστα με τη νικήτρια. Έστω και με μικρή καθυστέρηση, έχει έρθει η ώρα να διορθώσουμε την ανορθογραφία.

Ας καλωσορίσουμε, λοιπόν, την Catriona Gray, τη Miss Universe 2018.

H Catriona εκπροσώπησε στον διαγωνισμό τις Φιλιππίνες, αλλά είναι μισή Αυστραλέζα. Γεννήθηκε πριν από 24 χρόνια στο Κουίνσλαντ και το πλήρες όνομά της είναι Catriona Elisa Magnayon Gray.

Το βασικό της επάγγελμα είναι η μουσική. Από τη μέρα που αποφοίτησε από το Berklee College of Music της Βοστώνης έχει συμμετάσχει σε διάφορα συγκροτήματα – κυρίως τζαζ μπάντες – κι έχει ήδη καταγράψει και μια σημαντική επιτυχία στο θέατρο, ως πρωταγωνίστρια σε μια σύγχρονη παραγωγή της Miss Saigon, που πήρε εξαιρετικές κριτικές από τα media της πατρίδας της. Προφανώς έχει ασχοληθεί και με το μόντελινγκ και χάρη σ’ αυτήν την ενασχόληση έφτασε πριν από μερικές μέρες να γίνει το τέταρτο κορίτσι από τις Φιλιππίνες που κατακτά τον τίτλο της Miss Universe.

Κάπου εδώ, επανέρχεται στο τραπέζι ο διαχρονικός προβληματισμός του τι ακριβώς σημαίνει ‘Miss Universe’, ποιες είναι οι υποχρεώσεις της κλπ. Αν, πάντως, η Catriona κληθεί να εκπροσωπήσει τη Γη σε κάποια τακτική γενική συνέλευση του συμβουλίου του σύμπαντος, είμαστε σίγουροι ότι θα το κάνει επάξια.

Το μόνο που έχει να κάνει στην πραγματικότητα είναι να βάλει το μαγίο της. Για να μάθουν μια καλή οι Κλίγκον, τα μικρά πράσινα ανθρωπάκια και όλοι οι κάτοικοι των άνυδρων πλανητών του σύμπαντος πόσο πιο ωραία περνάμε εμείς οι Γήινοι που έχουμε ωκεανούς, πελάγη, λίμνες, ποτάμια, παραλίες, μπιτς μπαρ και κοκτέιλ σε πλαστικά ποτήρια.