Βγαίνει ακόμα Σταρ Ελλάς και φέτος τη λένε Μικαέλα Φωτιάδη

Και οι δύο προτάσεις του τίτλου αποτελούν είδηση. Ανεξαρτήτως αν ενδιαφέρουν πολύ τον κόσμο ή όχι.
SHARES

Εδώ και δύο περίπου ημέρες έχουμε Σταρ Ελλάς. Η Ελληνο-Ολλανδή Μικαέλα Ελένη Φωτιάδη είναι η Σταρ Ελλάς για το 2015 και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διαγωνισμό Miss Universe 2015 ο οποίος θα λάβει χώρα στις 20 Δεκεμβρίου στο Las Vegas. Δεν το λες και άσχημο για την γεννημένη το 1994 Μικαέλα, η οποία δείχνει να έχει μια έφεση στους διαγωνισμούς και να κυνηγά τα στέμματα όσο τίποτα άλλο. Το 2011 αναδείχτηκε Miss Young Crete, το 2012 πήγε ξανά για Star Hellas - στα τελευταία grande καλλιστεία του θεσμού - αλλά δεν τα κατάφερε, το 2013 αναδείχτηκε Miss Tourism Planet και νωρίτερα φέτος έχασε στο νήμα τον τίτλο Miss World Next Top Model. Η σημαντικότερες ερωτήσεις που γεννήθηκαν στο μυαλό μου, είναι: Τι είναι αυτοί οι διαγωνισμοί και πότε γίνονται; Βγάζουμε ακόμα Star Hellas σε αυτή τη χώρα;

Η δεύτερη ερώτηση δεν είναι και πολύ έγκυρη από μεριάς μου γιατί γνωρίζω πολύ καλά ότι εξακολουθούμε να αναδεικνύουμε Σταρ Ελλάς. Όχι βέβαια όπως παλιά σε μεγάλες τελετές με τηλεοπτική κάλυψη και πολυπληθείς επιτροπές. Ο ισόβιος εθνικός 'διευθυντής' του διαγωνισμού Miss Universe στην Ελλάδα, Βασίλης Πρεβελάκης, έκανε και φέτος το καθήκον του να αναδείξει εκείνο το κορίτσι που θα μας εκπροσωπήσει στο Las Vegas. Το κακό είναι ότι δεν έχουμε τόσα στοιχεία για όλες εκείνες τις άλλες κοπέλες του φετινού διαγωνισμού. Εκείνες που δεν πήραν το στέμμα.

 

Το ότι βγήκε νέα Σταρ Ελλάς, το έμαθα από το Instagram της απερχόμενης 'βασίλισσας' Ισμήνης Νταφοπούλου.

Ok, back to reality, our newly crowned #StarHellas2015 #MissUniverseGreece2015 is my fav Mikaela, but this sash is MIIIIIIINE!!!!! Haha!  

Να σημειώσω κάπου εδώ ότι ο θεσμός του Σταρ Ελλάς έπρεπε να λήξει με την Ισμήνη, να την αναδείξουμε ισόβια Σταρ Ελλάς στις καρδιές μας και να μας εκπροσωπεί κάθε χρόνο ως πρότυπο ελληνικής ομορφιάς στο εξωτερικό. Αλλά ας μην είμαστε άδικοι με την Μικαέλα. Ένα κορίτσι πολυβραβευμένο απ' ό,τι είδες πιο πάνω, το οποίο τη φετινή χρονιά έχουμε πετύχει τόσο στο runway Ελλήνων σχεδιαστών όσο και σε διάφορους καταλόγους μόδας. Η μοναδική ας την πούμε sexy φωτογράφηση που έχει κάνει είναι με τον διαχρονικότατο Νίκο Βασιλάκη, τον άνθρωπο που μέσα στην κρίση, το κρατά αληθινό φωτογραφίζοντας όλες εκείνες που σε άλλους καιρούς λιγότερο χαλεπούς, θα βλέπαμε να φιγουράρουν σε όλα τα περιοδικά.

Σας αφήνουμε με μερικές εικόνες της Μικαέλας και την ευχή να μας κάνει περήφανους στο Las Vegas.

 

Share
 

24Media Network

Όλη η αλήθεια για τον Χριστοδουλόπουλο

Έχουν περάσει 240 ημέρες μετά τον τραυματισμό του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Γιατί δεν έχει επιστρέψει ακόμη στη δράση; Οι δύο εξτρά "ατυχίες" και η δύσκολη διαδρομή.

Το συγκλονιστικό γράμμα

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν έγραψε μία επιστολή από καρδιάς στον 17χρονο εαυτό του, μιλώντας για τους φόβους του, την ακροδεξιά και τα λάθη του παρελθόντος.

 
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO