WOMEN

Μια καντάδα στα κορίτσια που φέτος προτίμησαν το Ιόνιο

Οι Ελληνίδες και ξένες που 'έριξαν άκυρο' στο Αιγαίο και ψήφισαν Επτάνησα.

Καλό το Αιγαίο, καλή η Μύκονος και η Σαντορίνη, αλλά σαν το Ιόνιο δεν έχει. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, οι κάτοικοι της Χαλκιδικής ίσως απλά να δανείστηκαν την συγκεκριμένη έκφραση. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Τα καταπράσινα τοπία, τα κρυστάλλινα νερά και η ομορφιά των νησιών του Ιονίου γίνονται κάθε χρόνο πόλος έλξης τουριστών από την Ελλάδα, αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο. Μόνο που φέτος, ίσως να ομόρφυναν κι ένα τσακ παραπάνω.

Κύριο λόγο σε αυτό το κομμάτι έπαιξαν οι ωραίες παρουσίες, διάσημες και μη που επέλεξαν το Ιόνιο για να κάνουν τις καλοκαιρινές τους βουτιές.

Μία από τις πιο αναγνωρίσιμες και φανατικές υποστηρίκτριες του Ιονίου είναι άλλωστε και η Ευαγγελία Αραβανή. Με καταγωγή από την πανέμορφη Λευκάδα δεν θα μπορούσε να κάνει κι αλλιώς. Η σύντροφος του Νίκου Οικονομόπουλου, με τον οποίο μάλιστα ετοιμάζεται να παντρευτεί τους επόμενους μήνες, χαλάρωσε στο νησί της και δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες.

Και πολύ καλά έκανε εδώ που τα λέμε. Τις διάσημες παραλίες της Λευκάδας επέλεξε και η πάντα όμορφη Βίκου Κουλιανού.

Λευκάδα και Ιθάκη κονταροχτυπιόνται για το ποια ήταν τελικά η πραγματική πατρίδα του ομηρικού Οδυσσέα, ωστόσο κάθε συζήτηση μπαίνει στην άκρη όταν βλέπεις στην ακρογιαλιά της δεύτερης, την Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία έκανε εκεί τις διακοπές της.

Φαίνεται, ωστόσο, πως η Λευκάδα είχε φέτος την τιμητική της με την Ελένη Χατζίδου να δίνει κι αυτή τη δική της ψήφο.

Την ίδια επιλογή έκανε και η συνάδελφός της, Χριστίνα Κολέτσα.

Μια βόλτα στο Κάθισμα και το Πόρτο Κατσίκι αρκεί για να δεις τα πιο ωραία κορμιά του Ιονίου.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @_simona.z στις

Χωρίς αυτό να σημαίνει φυσικά ότι η Κέρκυρα έμεινε στην απ’ έξω. Γίνεται αυτό για την Κυρία των Επτανήσων; Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή, Κόνι Μεταξά, έκανε τις βόλτες της στα καντούνια του νησιού, αλλά και τις βουτιές της στις παραλίες, χαρίζοντάς μας πόζες, όπως αυτή.

Εκεί βρέθηκε και η Αλεξάνδρα Ζάεβα, η κόρη του Ζόραν Ζάεβ.

Η Κεφαλονιά ήταν στα trends φέτος, με το κορίτσι του Άκη Πετρετζίκη, την Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου, να απολαμβάνει εκεί της διακοπές της μαζί με τον σύντροφό της.

Αν ο παράδεισος υπάρχει κάπου στη γη, τότε σίγουρα βρίσκεται στους Παξούς. Εκεί ταξίδεψε και η σέξι personal trainer, Σοφία Παθέκα.

Αρκετές ξένες τουρίστριες, influencers, travel και fashion bloggers κατέφθασαν στα νησιά του Ιονίου για να απαθανατίσουν με τις κάμερές τους τις ομορφιές. Και του τοπίου, αλλά και τις δικές τους.

Σε αυτό το κομμάτι, η Ζάκυνθος ήταν λίγο πιο μπροστά από τα υπόλοιπα νησιά. Μόνο ‘Ναυάγιο’ δεν τις λες αυτές τις φωτογραφίες.