WOMEN

Οι γυναίκες του Sean Penn είναι πολλές. Και sexy

Φταίνε τα 2 Όσκαρ; Η γιγαντιαία υποκριτική του φιγούρα; Το στιλ του; Όπως και να χει, ο Sean Penn είχε πολλές sexy παρτενέρ στο παρελθόν και το ONEMAN τού χρωστά αυτό το αφιέρωμα.

Μην φοβάσαι. Δεν θα φτάοσυμε πίσω στη δεκαετία του 80 που ο Sean Penn ήταν παντρεμένος με την Madonna. Την γνώρισε στα γυρίσματα του Material girl, την παντρεύτηκε και εκείνη φρόντισε να τον φέρει στην επιφάνεια. Πριν χωρίσουν το 1989. Ούτε θα αναφερθούμε στην έκτοτε σύντροφό του, Robin Wright, με την οποία έμεινε μαζί μέχρι και τον Ιούλιο του 2010.

Θα μιλήσουμε όμως για τον Sean Penn που ξύπναγε με την Petra Nemcova και κοιμόταν με την Scarlett Johansson. Εκείνον που παραστρατούσε από τον γάμο του για χάρη της Elle Macpherson και έκρυβε τη σχέση του με την Natalie Portman.

Οι γυναίκες του Sean Penn 

Από το κρεβάτι του Sean Penn έχουν περάσει άπειρες γυναίκες. Για εκείνες που μάθαμε, του κάνουμε εμείς τώρα έναν μικρό απολογισμό. Με την ευχή να συνεχίσει το θεάρεστο αυτό έργο.

Elle Macpherson

 

Πότε: Τον Φεβρουάριο του 1996

Τουλάχιστον μόνο τότε του σπόταραν μαζί να τρώνε σε ένα εστιατόριο της Νέας Υόρκης και να φιλιούνται ανάμεσα στα τσιγάρα.

Natalie Portman

 

Πότε: Μάρτιος – Μάιος 2009

Από τις σχέσεις που δεν αποδείχτηκαν ποτέ ότι ήταν αληθινές αλλά ο κόσμος το ‘χε τούμπανο. Η Portman μάλιστα αρνήθηκε δημόσια τις φήμες. Εμείς απλά σφίγγουμε το χέρι του ανθρώπου.

Petra Nemcova

 

Πότε: Φεβρουάριος 2008 και Μάιος 2012 έως σήμερα

Φανερότατος έρωτας που έκανε την εμφάνισή του το 2008, όταν η Nemcova συνόδεψε τον Penn σε ένα πάρτι για τα Όσκαρ. Το τότε ειδύλλιο δεν φάνηκε να κρατάει πολύ και επανήλθαν φέτος στο φεστιβάλ των Καννών. Ε, μετά τον James Blunt, αγαπητή Petra, ο Sean Penn είναι άλμα καριέρας.

Charlize Theron

 

Πότε: Σεπτέμβριος 2010 και Φεβρουάριος 2011

Ελάχιστες κοινές εμφανίσεις, τις οποίες πήραν χαμπάρι οι παπαράτσι και οι φήμες φούντωσαν. Κάτι για ρομαντικά δείπνα, κάτι για συνευρέσεις σε ξενοδοχεία, ξέρεις πώς πάνε αυτά. Το αν ισχύει δεν είναι βέβαιο. Το ότι γουστάρουμε την Theron είναι βεβαιότατο.

Scarlett Johansson

 

Πότε: Ιανουάριος 2011 – Ιούνιος 2011

Από τις λίγες γυναίκες τις οποίες ο Penn φρόντιζε να μοστράρει συνεχώς. Από το Correspondents’ Dinner μέχρι διάφορα εστιατόρια της Νέας Υόρκης. Φήμες λένε ότι ο Penn δεν ήθελε κάτι σοβαρό με την ηθοποιό κι έτσι εκείνη χώρισε μαζί του.

Jessica White

 

Πότε: Φθινόπωρο 2009 – Οκτώβριος του 2010

Αμέσως μετά το διαζύγιό του με την Robin Wright, ο Sean Penn έπνιξε τον πόνο του στα πόδια της γαζέλας και πολυφωτογραφημένης στο Sports Illustrated, Jessica White. Από τις πιο ωραίες γυναίκες με τις οποίες βγήκε ποτέ, αλλά και από τις πλέον ατίθασες, μιας και μετά τον χωρισμό τους η White είχε μερικά μπλεξίματα με την αστυνομία για καυγάδες σε μπαρ.

Garcelle Beauvais

 

Πότε: Ιούνιος 2011

Γνωρίστηκαν σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση. Ήθελε βλέπεις ο Sean να ξεπεράσει τον χωρισμό του με την Scarlett Johansson. Και δεν τα πήγε και πολύ άσχημα με την ηθοποιό από το Franklin and Bash.

Shannon Costello

Πότε: Ιούλιος 2011 – Σεπτέμβριος 2011

Πάλι σε φιλανθρωπία; Βασικά η συγκεκριμένη ήταν υπέυθυνη Τύπου μιας οργάνωσης που είχε συστήσει ο Penn για την ανακούφιση των πληγέντων από το σεισμό στην Αϊτή. Ε, τα εφτιαξαν τα παιδιά για μερικούς μήνες, παρόλο που αυτή ήταν σχετικά άγνωστη. Λογικά γι’ αυτό χώρισαν κιόλας.

Πηγή