WOMEN

Οι πιο σέξι λόγοι να κλείσεις πρώτο τραπέζι πίστα αυτές τις γιορτές

Γιατί οι ωραιότερες γυναίκες της πόλης εδώ είναι που θα κυκλοφορούν (εντός ή εκτός σκηνής) αυτές τις μέρες. Τα ακούς, Αη Βασίλη;

Μπορεί να έχει περάσεις μόλις ένα δίμηνο από το πρώτο μας αφιέρωμα στο αγαπημένο κλάδο των Ελληνίδων τραγουδιστριών, αλλά, λόγω γιορτών, τα πράγματα είναι αρκετά διαφοροποιημένα με νέα σχήματα να έχουν σκάσει μύτη.

Όπως αυτό στο Fever με την -διαχρονικά σέξι Έλλη Κοκκίνου δίπλα στον Θέμη Αδαμαντίδη.

Και το αντίστοιχο στο Γκάζι Live με Πάολα και Νότη Σφακιανάκη, εντός του οποίου βρήκαμε τις αγαπημένες μας ‘Μπαρμπίζουσες’ αδελφές Μαρία και Ελένη Ντίνα που ποτέ δεν λείπουν από κάθε αντίστοιχο αφιέρωμα.

Προφανώς και παραμένουμε σταθεροί στις βασικές προτιμήσεις μας, εκδηλώνοντας για άλλη μια φορά τον θαυμασμό μας για τα φωνητικά και σωματικά προσόντα της Έλενας Τσαγκρινού, την οποία και θεωρούμε την πιο λαχταριστή Ελληνίδα τραγουδίστρια.

Ειδικά φέτος όπου κάνει τα πολύ ωραία δικά της δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό στο Fantasia Live.

Εκεί που επίσης βρίσκουμε την κλασάτη Demy με το μοντελέ κορμί και τα συγκλονιστικά μάτια.

Καθώς επίσης την ραγδαία ανερχόμενη Ανδρομάχη Δημητροπούλου με το στιβαρό instagram στην οποία χρωστάμε εδώ και καιρό ένα καλό close up.

Επίσης αδυναμία μας ήταν και παραμένει η -συγκλονιστικά όμορφη- Βεροιώτισσσα φοιτήτρια Νομικής Μαρίνα Κυριαζοπούλου (και κολλητή της Εύης Ιωαννίδoυ του NTM) που κάνει τα δικά της στο Aspro Piato.

Καθώς επίσης η ταλαντούχα Animado (βλέπε η Φουρέιρα από την Νάξο).

Η οποία όχι μόνο είναι στο Yton δίπλα στο Νίκο Βέρτη.

Αλλά έχει και εκλεκτή παρέα.

Συγκεκριμένα τις Μορφούλα Ιακωβίδου, Σοφία Αρβανατίδου και Χάρις Σάββα.

Πίσω στις αδυναμίες μας. Συνεχίζοντας με την ‘μου θυμίζεις την Βανέσα Παραντίς’ Zακυνθινή Δέσποινα Τάτα του The Voice, στην οποία πήραμε την πρώτη συνέντευξη της ζωής της, που με χαρά βλέπουμε να στέκεται δίπλα στους  Γονίδη και Μακρόπουλο στο Frangelico.

Εκεί που έχει για παρέα την -ιδιαίτερα insta σέξι τελευταία- Γιουροβιζιονική Ελευθερία Ελευθερίου την οποία ποτέ δεν πάψαμε να θεωρούμε αφροδισιακό τσέπης.

Όπως ιδιαίτερα insta σέξι και δραστήρια υπήρξε όλο αυτό το διάστημα και η ‘τρελαίνομαι για οτιδήποτε fit & extreme- Josephine Wendel την οποία βλέπουμε στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου στο Κέντρο Αθηνών.

Εκεί που κάνει μια χαρά δίδυμο με την -έτοιμη για προαγωγή στην Σούπερ Λιγκ των πιο σέξι ελληνίδων τραγουδίστριων- Άννα Καμαρινού την οποία κακώς, πολύ κακώς δεν εντοπίσαμε ως τώρα.

Αν και όπως συμβαίνει συνήθως, την μεγαλύτερη ‘πυκνότητα’ σε φωτογενείς τραγουδίστριες έχει και πάλι το Posidonio.

Με την κεντρική τριάδα ‘playmakers’ να περιλαμβάνει την Εβελίνα από τους Deevibes που ποτέ δεν φοβήθηκε το σέξι (βλέπε πάνω) και την pop & roll διάθεσης Άννυ.

Για να καταλήξει δυναμικά με την χυμώδη Αγγελική Πιερίδη που μόνο απαρατήρητη δεν περνά.

Και
μιας και μιλάμε για τριάδες, εξίσου
δυναμική (και, παραδόξως, φουλ μελαχρινή)
είναι αυτή που εντοπίσαμε στο σχήμα των Αντύπα και
Ραλλία Χρηστίδου.

Ξεκινώντας
με την πάλαι ποτέ ‘ανταγωνίστρια’ της
Τάτα στο The Voice, Χριστίνα
Ζιώγα (με τα τατού και τον κρίκο στην
μύτη) και συνεχίζοντας με την μεσογειακής
ομορφιάς Μαρία Κιού που έπιασε την
προσοχή για πρώτη φορά.

Με
την Αγρινιώτισσα Ιουλία Καλλιμάνη, που
επίσης πρωτογνωρίσαμε στο The
Voice, να συμπληρώνει το χορό με ατού
τις καμπύλες και τα υπέροχα γατίσια
μάτια της. 

Εξίσου φρέσκο πρόσωπο αποτελεί η -γεννημένη στον Καναδά- ροκου Ματίνα Ζάρα που είναι φέτος μια εκ των παρτενέρ του Γιώργου Σαμπάνη στο Acro και την οποία φιλοδοξούμε άμεσα να γνωρίσουμε καλύτερα.

Αγκαζέ στο ίδιο μαγαζί με την Antonella, την εξωτική σεξουαλικότητα της οποίας πάντοτε λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν.

 

Tη λίστα συμπληρώνει η πολυτάλαντη Μαρία Πανοπούλου που βρήκαμε δίπλα στον Τριαντάφυλλο στο Capone (αλλά και λάθος να κάνουμε δεν πειράζει γιατί της αξίζει να την αναφέρουμε).

H ροκ ως το μεδούλι (και επίσης γεμάτη τατού)  Ελισάβετ Σπανού που εμφανίζεται μαζί με τον αξιαγάπητο Μύρωνα Στρατή στο Nalu.

Η -πάντα αξιόμαχη- Πειραιώτισσα Κρυσταλλία που αποτελεί μια χαρά extra κίνητρο να πάμε να δούμε τους Ρέμο και Βανδή στο Αθηνών Αρένα.

Και,
φυσικά, η Shaya, που είναι
εντελώς απολαυστική στο πλευρό του Toni
Sfinos στο Βοτανικός Plus.

Ψέματα. Δεν τελειώσαμε εδώ. Γιατί πραγματικά δεν μου πάει καρδιά να ολοκληρώσουμε το αφιέρωμα χωρίς μια τόσο δα αναφορά σε δυο κορίτσια που μας χάρισαν τόσες χαρές την εποχή του Maxim και οι οποίες αυτές την στιγμή είναι ομόσταυλες στο Siggrou Live.

Ναι, εσάς, κοιτάζω, Εύα Μιλλή και Άρτεμις Αλεξανδράτου. Καλή δουλειά και χρόνια πολλά.