WOMEN

Οι travel influencers που κάνουν τον πλανήτη να γυρίζει

Να 'ναι καλό κορίτσι και να της αρέσουν τα ταξίδια.

Τι θέλουμε όλοι τον Αύγουστο; Να ερωτευτούμε ένα κορίτσι και να το πάμε διακοπές σ’ ένα εξωτικό μέρος. Αν, μάλιστα, αυτό το κορίτσι έχει τον τρόπο του και μπορεί να μάς κεράσει τις διακοπές ακόμα καλύτερα.

Με γνώμονα αυτή την καλοκαιρινή επιθυμία, εντοπίσαμε μερικές από τις πιο σέξι travel influencers -τύπισσες δηλαδή που ταξιδεύουν ανά τον πλανήτη τσάμπα για να φωτογραφίζονται αγκαλιά με προϊόντα- του πλανήτη προκειμένου να ξέρετε σε ποιες να στείλετε τα pm σας τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού.

Aggie Lal, 408.000 followers

Η Lal είναι Αμερικανίδα και περιγράφει τον εαυτό της ως ένα ελεύθερο πνεύμα από το LA που δεν χορταίνει περιπέτεια, θετική ενέργεια, αβοκάντο και κουτάβια. Την στηρίζουμε.

 

Olive Cooke, 257.000

Μεγάλωσε στη δυτική Αυστραλία από όπου είναι και οι περισσότερες φωτογραφίες της. Ωστόσο έχει κάνει ταξίδια που πρέπει να μπουν χθες στην bucket list σου.

Lovey Pepa, 1.600.000

Το 2009 η Alexandra Pereira έφτιαξε ένα μπλογκ προκειμένου να προωθήσει τις απόψεις της για την μόδα, τα ταξίδια της και τις φωτογραφίες της. Σήμερα μετράει πάνω από 1.5 εκατομμύρια followers. Κάτι πρέπει να έκανε πολύ καλά στο ενδιάμεσο.

A post shared by Alexandra Pereira (@lovelypepa) on

A post shared by Alexandra Pereira (@lovelypepa) on

Emily Hutchinson, 150.000

Αν και με 100.000 λιγότερους followers πρόκειται για κολλητή της Olive Cooke από την Αυστραλία. Όταν φεύγει από την Ωκεανία η Ιαπωνία, οι Μαλδίβες και η Σαχάρα αποτελούν τους αγαπημένους της προορισμούς.

A post shared by Emily Hutchinson (@emelinaah) on

A post shared by Emily Hutchinson (@emelinaah) on

Sara Underwood, 9.100.000

H Sara δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Εκείνη απλώς γυρνάει τον κόσμο κι εμείς την ακολουθούμε πιστά.

Maddy Relph, 244.000

Η Maddy είναι από τις πιο αποκαλυπτικές influencers της λίστας, αφού σε πολλές από τις φωτογραφίες της για να μην τις κατεβάσει το Instagram χρειάστηκε να γίνουν οι απαραίτητες ‘παρεμβάσεις’.

Alexis Ren, 12.800.000

Είναι η Alexis Ren ταξιδιωτική influencer; Βασικά η Alexis Ren είναι ό,τι θέλει αφού προμοτάρει από video games μέχρι ταξίδια, οπότε της ανήκει δικαιωματικά μια θέση σε οποιαδήποτε λίστα έχει να κάνει με influencers.

A post shared by Alexis Ren (@alexisren) on

A post shared by Alexis Ren (@alexisren) on

Kara del Toro, 748.000

Για να είμαστε ειλικρινείς για τα περισσότερα από αυτά τα κορίτσια δεν έχουμε να γράψουμε τίποτα ιδιαίτερο, αφού πέρα από το γεγονός πως ανεβάζουν φωτογραφίες τους στο Instagram δεν ξέρουμε τίποτα άλλο για αυτές. H Κara del Toro είναι ένα από αυτά τα κορίτσια.

A post shared by Kara Del Toro (@karajewelll) on

A post shared by Kara Del Toro (@karajewelll) on

Sveta Bilyalova, 6.300.000

Ναι και η Sveta είναι ένα τέτοιο κορίτσι.

A post shared by Sveta Bilyalova (@svetabily) on

A post shared by Sveta Bilyalova (@svetabily) on

Olya Abramovich, 1.200.000

H Olya δεν διαφέρει από τις προηγούμενες αν και η φωτογραφίες της είναι αριστουργήματα.