WOMEN

Τα 20 πιο σέξι ξένα μοντέλα στην αυγουστιάτικη Αθήνα

Κάναμε casting, το τελευταίο πριν κλείσουν τα πρακτορεία για καλοκαιρινές διακοπές, και στα παρουσιάζουμε. Γιατί η γνώση του ποια εντυπωσιακή 'αλλοδαπή' συναντάς στο διάβα σου είναι τουρίστρια ή μοντέλο, είναι δύναμη.

Μιας και το πρώτο σχετικό αφιέρωμα είδαμε ότι το αγκαλιάσατε στενά, είπαμε να το επαναλάβουμε. Προσοχή. Εδώ μιλάμε πάντα για τα καθαρόαιμα μοντέλα. Εκείνα με περγαμηνές. Επίσης εκείνα που διαθέτουν λογαριασμό στο Instagram που δεν ξεχνούν να ενημερώσουν.

Επίσης καλό είναι να ξέρεις ότι, σε αυτές τις περιπτώσεις, το follow που θα ρίξεις έχει αξία. Εννοώ ότι, 10.000 followers πιο πάνω θα διευκολύνουν, εκείνες που αποφασίζεις ότι αξίζουν, να κλείσουν πιο εύκολα την επόμενη δουλειά τους και να συνεχίσουν να ταξιδεύουν ανά τον κόσμο οπλισμένες με ένα σακίδιο, ένα κινητό και ότι τους έκανε δώρο η μαμά φύση. Άσε που, επιπλέον, πάντα έχει ενδιαφέρον να κοιτάζεις την πόλη μέσα από τα μάτια τους.

Πρωταθλήτρια σε ‘θεέ μου τι δίμετρη Αμαζόνα είναι αυτή’ εφέ είναι η Τσέχα Tereza Bouchalova, με έδρα τη Νέα Υόρκη, που αποφάσισε να περάσει το καλοκαίρι της στη Μύκονο και ταυτόχρονα, τσίμπησε ό,τι δουλειά υπάρχει εκεί έξω.

 

Μια γυναίκα εντελώς διεθνών προδιαγραφών που κάνει όποια στέκεται δίπλα της να φαίνεται πραγματικά σαν μοντέλο Β’ κατηγορίας.

       #mykonos #greece #greekstyle #greekheaven #summer2016

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης tereza bouchalova      (@terezabouchalova) στις

 

Εξίσου επιβλητική, όσον αφορά το ύψος, αλλά πιο…προικισμένη, η -διόλου μικρή- Ολλανδέζα Rianne Lisette. H μοναδική δηλαδή από την προηγούμενη λίστα που αναφέρουμε ξανά. Βλέπεις τότε δεν την είχαμε δει από κοντά, παρά μόνο την κάρτα της. Λάθος μας.

Lovely greece #bikini #bikinibody #fitbody #dutchmodel #dutchgirl #beach #view #beachbody #swimwear #sugarfree #blonde

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Rianne Lisette (@riannelisette) στις

 

Και η Ρωσίδα Μasha Αndreyuk, από τις λίγες που έχουν ξεμείνει στην Ελλάδα αυτή την περίοδο, τα πανύψηλα πόδια της οποίας είναι συγκλονιστικά. Ειδικά όταν τα δεις, όπως εγώ, σε casting, ντυμένο με ένα καυτό σορτσάκι. Σκέψου ότι μετά νόμιζα ότι χάλασε το air condition. Δεν πήρα είδηση ότι απλώς εγώ ανέβασα θερμοκρασία.

Thank you so much, my pretty @niovi_anagnostopoulou      #Athens #tests #shooting #beach #fashioncultmodel #model #nellymodels

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Marusja (@masha_andreyuk) στις

 

Πιο εξόφθαλμα σέξι η Katerina Marie Ibrahim (αυτή που είναι και κεντρική φωτό) που αξίζει ειδική αναφορά για διάφορους λόγους.

 

Ξεκινώντας από το γεγονός ότι είναι Αμερικανίδα, κάτι εξαιρετικά σπάνιο για μοντέλο που έρχεται στην Ελλάδα. Επίσης είναι ταυτόχρονα web developer. Αν και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η εφεσή της στο ημίγυμνο. Από τις σπάνιες περιπτώσεις γυναικών που δείχνουν σικάτες όταν φοράνε ρούχα και… βαρβάτες χωρίς. Τσέκαρε τις φωτό της από Σαντορίνη και θα καταλάβεις.

I don't want to wake up from this tonight  

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katerina Marie Ibrahim (@katerina_doll) στις

 

Μένοντας στο ημισφαίριο, περνάμε στην Βραζιλιάνα Thais Melo.

 

Αν εξαιρέσεις ότι δεν έχω ιδέα τι είναι ο ‘Εξωστρεφής Λόφος’, που αναφέρει η λεζάντα παραπάνω, το κορίτσι μας, το διάστημα που είναι εδώ, έχει οργώσει όλη την Αθήνα. Ωραίο χαμόγελο, λαμπερά μάτια, πλούσιο στήθος, μια πανάξια εκπρόσωπος της τιμημένης φυλής της.

Céu azul + vento + praia + ☀️ =  

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης      L'equip Agence      (@thaispagliuso) στις

 

Ενώ Βραζιλιάνα είναι και η πολυτάλαντη Thatiana Fanucchi που δηλώνει μοντέλο, ηθοποιός και fashion manager.

 

Μπόνους η κοινή φωτογράφιση της με την Νοτιοαφρικάνα χορτοφάγο φίλη της Vinette Schulze που δηλώνει επίσης travel vlogger.

 

Ένα μοντέλο πληθωρικών σωματικών προσόντων που, δυστυχώς, μόλις την έκανε για τον επόμενο σταθμό της περιοδείας της, δηλαδή την Ibiza.

 

Δεν πειράζει, μη στεναχωριέσαι. Στην Αθήνα, δηλαδή στο κέντρο, εκεί που βρίσκονται τα μοντελο-ξενοδοχεία, εξακολουθούν να βρίσκονται πλάσματα που ξέρεις ότι είναι υπέροχα ήδη από το όνομα, όπως η Βραζιλιάνα Daniela Poublan De Mattos. Η οποία, όπου πάει, κουβαλάει και τη σημαία της χώρα της μαζί.

Hello weekend        . #sunnyday #beachbum

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης . Daniela Poublan (@dpoublan) στις

 

Δεν πειράζει. Της επιτρέπουμε να μας ‘κατακτήσει’. Και της δίνουμε το χέρι να μας οδηγήσει στο γκρεμό, άμα λάχει.

 

Δείτε την εδώ σε μια κοινή φωτογράφηση της στη Μύκονο μαζί με την σικάτη Klaudia Sikorska.

New story is out! ⭐️@mykonos_confidential @vpitoulis @dpoublan #picoftheday #mykonos #confidential #magazine #new #story #is #out #run #to #kiosk #black #and #white #photography #feel #the #moment

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Klaudia Sikorska (@klasikorska) στις

 

Μια Πολωνέζα με υπέροχο πρόσωπο, εκλεπτυσμένη ομορφιά και μπόνους ότι ξέρει τι μας αρέσει να βλέπουμε στο instagram, δηλαδή μπικίνι και γλειφιτζούρια.

Serious not serious    #bolivar #beach #greece #athens #picoftheday #enjoyinglife #seaside #bikinimodel #body #icecreem #tomford #sunglasses #golden #ladykla

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Klaudia Sikorska (@klasikorska) στις

 

Εξίσου εκλεπτυσμένη, μου θυμίζεις Σοφί Μαρσό φάση, είναι σαφέστατα και η Νοτιοαφρικανή Sophia Fellner. Γλυκύτατο χαμόγελο, υπέροχο κορμί.

#Friday outfit #happydays #beforetheliquorhit #greece #athens #islandclub #dress #ootd

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sophia Fellner (@germansparkleparty) στις

 

Ενώ οφείλουμε να πούμε ένα καλό λόγο για την Nicole Witte. Εξαίσια και με κοτσιδάκια και χωρίς. Κρίμα που έχει εντελώς παρατημένο το account της.

☀️   #summer#finally#sun#bikini#model#shooting#editorial#blonde#hair#feel#like#teen#keep#the#pose#photography#instadaily#wear#nice#jelewery

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Nicole Witte (@nikola_vild) στις

 

Τη λίστα/μενού για όλα τα γούστα συμπληρώνει η Γερμανίδια Annabelle Riess, η οποία από κοντά είναι σαφώς πιο εντυπωσιακή σε σχέση με ότι ανεβάζει στο instagram της.

yesterday #acropolis #athens #greece #model #lifeisbeautiful   #symbolofdemocracy & #independence #travellover #culturetrip #germanmodel #bigkiss      

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Annabelle Riess (@annabelle_riess) στις

 

Καθώς επίσης η 180 εκατοστών Lisa Blades από το Kentucky.

#Capri  

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Lisa Blades (@lisablades) στις

 

H Ariana Lusk που την έκανε την βουτιά της στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης.

Just look at that form!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ariana Lusk (@arilusk) στις

 

H Lisa Vant Hoff, την οποία βλέπω να βγάζει όλο το καλοκαίρι σε κάποια παραλία.

 

Και η Josefina Vilhelmiinaj, το μοναδικό μοντέλο που είχε την σχετική κουλτούρα ώστε να πάει να παρακολουθήσει μια παράσταση στο Ηρώδειο.

 

Εύφημος μνεία στην μπουστάτη Αγγλίδα Charli Hayes η οποία, φεύγοντας πριν από μια εβδομάδα, έγραψε ‘Μετά από 10 εβδομάδες στην πιο απίστευτη πόλη, πρέπει να γυρίσω σπίτι. Αθήνα σε ευχαριστώ, ήσουν ένα όνειρο’.