WOMEN

Τα πιο σέξι Insta posts από επώνυμες Ελληνίδες για το 2018

Διαλέξαμε τα πιο βαβαβούμ από τα χιλιάδες πράματα και θάματα που μας έδειξαν φέτος οι γενναιόδωρες Ελληνίδες.

H αλήθεια είναι πως, όπως έχουμε πει και ξαναπεί τον τελευταίο καιρό, δεν είμαστε πια μικρά και αθώα παιδιά να ενθουσιαζόμαστε με κάθε σέξι ποστ που βρεθεί στο διάβα μας (ακόμη και αν αυτό αφορά την Ελένη Φουρέιρα να τρέχει slow mo στην άμμο υπό το soundtrack του Baywatch). 

Το θεωρούμε ως ένα σημείο αυτονόητο πως η Χ τραγουδίστρια θα πάει το καλοκαίρι στη Μύκονο και θα ανεβάσει αυτό (εδώ η -πάντα υπολογίσιμη- Αμαρυλλίς μαζί με την ‘μου θυμίζεις την Βανέσα Παραντίς’ Ιωάννα Σιαμπάνη του My Style Rocks). 

Η Ψ ηθοποιός θα φροντίσει να ικανοποιήσει το αδηφάγο αντρικό της κοινό ανεβάζοντας, ενδιάμεσα στα πληρωμένα post, και κάτι στη λογική αυτή (Εδώ η Milf Queen Μαρία Κορινθίου στην πιο αυθόρμητα σέξι φετινή της στιγμή).

Και, κυρίως, πως η Δ ανερχόμενη σταρλετ θα τιμήσει το follow που της κάναμε (εδώ η Σόφια Χαρμαντά, η πιο σέξι Ελληνίδα μοντέλο των τελευταίων χρόνων, που όντως κάνει καριέρα στο εξωτερικό).

Για την ακρίβεια η 2η πιο σέξι μετά την συγκλονιστική δίμετρη Ελληνοβραζιλιάνα Amanda Chrishell που όταν γυρίσει από το εξωτερικό θα φροντίσουμε να σας παρουσιάσουμε πιο αναλυτικά.

Να μην σου πω ότι έχει επέλθει και ένα insta κορεσμός που μας κάνει να ενθουσιαζόμαστε μόνο όταν βλέπουμε κάτι πιο κοσμoπολίτικο (όπως την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου του My Style Rocks στο Λας Βέγκας).

Ή κάτι εντελώς ανάποδο (εσένα κοιτάζω, Στέλλα Σαμνιώτη).

Ή κάτι εντελώς ανάποδο -part 2 (εσένα κοιτάζω, φρεσκοπαντρεμένη Κατερίνα Στικούδη).

Ή κάτι εντελώς ανάποδο -part 3 (εσένα κοιτάζω, Ιωάννα Τούνη των 280.000 followers, στο πιο αυθόρμητα σέξι post της χρονιάς σου).

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είμαστε πάντα έτοιμοι να χειροκροτήσουμε εκείνες που κάνουν την υπέρβαση.

Όπως την -βεραμάν ‘θεότρελη’, με την καλή έννοια- Μαντώ Γαστεράρου που, λίγο πριν τον γάμο της αυτό το καλοκαίρι, μας χάρισε δυο εστέτ και σέξι posts.

Tην -επίσης βεραμάν out of the box- Josephine Wendel που (μας) τα έδωσε όλα αυτό το καλοκαίρι.

Και μπράβο της.

Kαι, τέλος, την Χριστίνα Μπόμπα, που καταφέρνει να συνδυάζει καλύτερα από κάθε άλλη Ελληνίδα το στιλάτο και το σέξι, με trademark ένα χαμόγελο που σε κάνει να λιώνεις.

Τι καλό μας έδειξαν οι πιο δημοφιλείς;

H αλήθεια είναι, όσον αφορά το χρηματιστήριο των πιο δημοφιλών Ελληνίδων στο instagram, ότι η πρώτη πεντάδα (Ελένη Μενεγάκη, Αθηνά Οικονομάκου,  Ελένη Φουρέιρα, Φαίη Σκορδά, Δούκισσα Νομικού) δεν είχε τίποτα το αξιο-σέξι να μας δείξει.

Με την εξαίρεση, προφανώς, της Φουρέιρα και με την επισήμανση ότι το κορμί της Φαίης Σκορδάς αγγίζει την τελειότητα.

Ενώ ούτε η 2η πεντάδα (Μαίρη Συνατσάκη-από την οποία δεν έχουμε παράπονο, Κατερίνα Καινούργιου, Ντορέττα Παπαδημητρίου-εδώ σε ένα έξοχα σέξι πληρωμένο post, Μαρία Κορινθίου, Ευριδίκη Βαλαβάνη-παρόλο που το παλεύει) δεν κάνει τη διαφορά.

Εδώ το 11 το καλό είναι που οφείλεις να προσέξεις, είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου των 311.000 followers (εδώ στην πιο αυθόρμητη πόζα της, που ανέβασε στου Αγίου Βαλεντίνου). 

Ενώ και η -έτερη Survivor- Ειρήνη Κολλιδά είχε καλές (και εξωτικές) στιγμές φέτος. Να τα λέμε αυτά.

Σταθερή αξία η Νικολέττα Ράλλη που πάντοτε ξέρει πως να μας κεντρίσει το ενδιαφέρον.

H ‘τραβάτε με και ας κλαίω’ Δήμητρα Ματσούκα που κάνει το σέξι να φαίνεται τόσο, μα τόσο εύκολο.

Kαι, πάνω από όλα, η Έλενα Τσαγκρινού των Otherview που δικαιώνει με κάθε της post γιατί την θεωρούμε με διαφορά την πιο σέξι ελληνίδα τραγουδίστρια.

Ευχάριστη έκπληξη (από τις πιο δημοφιλείς) η Κατερίνα Γερονικολού που όντως, και στο instagram, είναι πιο επικίνδυνη και από κόμπρα.

Νέοι μας κυριλέ έρωτες η Αμαζόνα πρωταθλήτρια στίβου Ιωάννα Σαρρή που αδίκως έφυγε τόσο νωρίς από το Next Top Model.

Και η Αρμενικής καταγωγής Ειρήνη Καζαριάν (με τα μεγάλα ελαφίσια μάτια, το υπέροχο στήθος και την λίγο αλάνικη εκφορά λόγου) που στο τσακ δεν προλάβαμε να της κάνουμε συνέντευξη πριν μπει μέσα.

Tι μένει για το τέλoς; Ένα ‘γεια χαρά’ στην ανερχόμενη Ανθή Σαράντου  το account της οποίας είναι πραγματικά κρίμα να μην ακολουθείς. 

Μια ‘στρώσε το yacuzzi σου για δυο’ αναφορά στην Σοφία Φύρου που ποτέ δεν έπαψε να είναι στο ραντάρ μας.

Ένα ‘πόσο σου πάει το καπέλο’ σχόλιο για την Φελίσια Λαπάτη.

Tην διαπίστωση ότι το βλέμμα της influencer Βασίλας Υπαπαντή είναι επικίνδυνο για την δημόσια υγεία.

Kαι μετά το σφύριγμα της λήξης με την μόνη που δικαιούται να το λήξει. Την Kirsten Ciel Lauder δηλαδή του Ξημερώματα που θα μπορούσε να σηκώνει την κούπα κάθε χρόνο για την πλάκα της.