ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτή είναι η λύση για να μη βαρεθείς ποτέ το αυτοκίνητό σου

Όταν όλα γύρω αλλάζουν, δεν γίνεται εσύ να μένεις στάσιμος.

Στη ζωή σου θα περάσεις σίγουρα κάποια στιγμή από τη φάση του “έχω βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια, χρειάζομαι μια αλλαγή στη ζωή μου”. Είναι κάτι που μας απασχολεί όλους, αλλά σε διαφορετικές ηλικιακές φάσεις και στιγμές τον καθένα. Κι έτσι, η ζωή σου, οι επιθυμίες και οι ανάγκες σου αλλάζουν διαρκώς. Είτε επειδή μεγαλώνεις, είτε επειδή αλλάζει το προσωπικό/οικογενειακό στάτους σου, είτε επειδή απλά έχουν αλλάξει οι συνήθειές σου, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος.

Για κάθε μία από τις παραπάνω αλλαγές είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστεί η ανάγκη να αλλάξεις και αυτοκίνητο. Οι υποχρεώσεις σου γιγαντώνονται, όμως τα περιθώρια για οικονομικά “ανοίγματα” και αγορές στενεύουν. Αυτό είναι σίγουρα κάτι που θα έχεις σκεφτεί κι εσύ. Υπάρχει, ωστόσο, τρόπος να “έχεις”, χωρίς στην ουσία να αγοράσεις κάτι. Το μότο “όταν δεν σου ανήκει τίποτα, είσαι ελεύθερος να έχεις τα πάντα” είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Η LeasePlan θα σε βοηθήσει σε αυτό. Ουσιαστικά, με το leasing αυτοκινήτου θα μπεις στη διαδικασία να ανακαλύψεις νέες, έξυπνες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σου και να σε αποτρέψουν από το να βαρεθείς το αυτοκίνητό σου, χωρίς να σε φορτώσουν έξτρα άγχος. Ο όρος “leasing αυτοκινήτου” μπορεί να είναι κάτι με το οποίο δεν είσαι εξοικειωμένος. Έχει, όμως, μια σειρά από πλεονεκτήματα που δεν θα σε αφήσουν ασυγκίνητο.

Για να έχεις μια πρώτη ιδέα, μπορείς να δεις το video που ετοίμασε η LeasePlan σε συνεργασία με την Πόπη Τσαπανίδου. Μέσα σε πέντε λεπτά, η παρουσιάστρια καταφέρνει να λύσει όλες τις απορίες που μπορεί να έχεις.

Αυτά που πρέπει – οπωσδήποτε – να κρατήσεις για τη μίσθωση αυτοκινήτου είναι τα πέντε δεδομένα:

1. Το leasing απευθύνεται σε όλους

2. Υπολογισμός και πρόβλεψη κόστους

3. Υπολογισμός και εκτίμηση ρίσκου

4. Εξοικονόμηση χρόνου

5. Εξασφαλίζει ευελιξία, αφού η ιδιοκτησία δεν είναι πλέον σημαντική.

Για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, με το leasing απολαμβάνεις την οδήγηση ενός καινούριου αυτοκινήτου χωρίς δέσμευση κεφαλαίου. Είναι εύκολο και χωρίς ρίσκο. Η LeasePlan διαχειρίζεται όλα όσα αφορούν το αυτοκίνητο, όπως συντήρηση, πιθανές ζημιές ή βλάβες, ατυχήματα, καθώς και τη μεταπώλησή του. Εσύ, με ένα τηλεφώνημα ρυθμίζεις ό,τι χρειάζεται για το αυτοκίνητο που οδηγείς. Δεν θα ανησυχείς για τίποτα, αφού το μηνιαίο μίσθωμα περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες που θα χρειαστεί το αυτοκίνητο.

Για τη διαμόρφωση του μηνιαίου μισθώματος υπολογίζονται η αξία του αυτοκίνητου, η διάρκεια μίσθωσης, τα συμφωνημένα χιλιόμετρα και το σύνολο των υπηρεσιών που παρέχει η LeasePlan. Με τη λήξη του συμβολαίου, επιστρέφεις το αυτοκίνητο που οδηγείς προκειμένου να αποκτήσεις με leasing ένα καινούριο. Αν, όμως, θες, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις δικό σου το αυτοκίνητο, εξαγοράζοντάς το.

Όσο για το ποιο αυτοκίνητο θα επιλέξεις, αυτό είναι εύκολο. Τα Special Deals της LeasePlan αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή, καθώς είναι όλα δημοφιλή μοντέλα, με πλούσιο εξοπλισμό και πολύ ανταγωνιστικά μισθώματα. Αν δεν σε καλύπτει κάποιο από τα Special Deals, μπορείς να επιλέξεις οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο, με τον εξοπλισμό που επιθυμείς και η LeasePlan θα σου ετοιμάσει την αντίστοιχη leasing προσφορά.

Δεν υπάρχει λόγος να το σκέφτεσαι. Go for it.