Leasing: Μια... 'ελεύθερη σχέση' με το αυτοκίνητό σας

Μήπως είστε ο τύπος που αποφεύγει τις δεσμεύσεις; Τότε το leasing αυτοκινήτων είναι «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα σας!
SHARES

Χαριτολογούμε, φυσικά, καθώς η ερώτηση αναφέρεται σε οικονομικές δεσμεύσεις και μακροχρόνιες σχέσεις, όπως αυτή με ένα αγορασμένο αυτοκίνητο, που στο πέρασμα του χρόνου χάνουν την αξία τους. Βέβαια, κάθε επιλογή έχει τα πλεονεκτήματά της και βασικό ρόλο για την όποια απόφασή σας παίζουν οι προσωπικές και επαγγελματικές σας ανάγκες, οι εκάστοτε συνθήκες, όπως και η προσωπικότητα και οι προτιμήσεις σας. Όσον αφορά στην αγορά και την ιδιοκτησία ενός αυτοκινήτου, αυτό που είναι ξεκάθαρο πλέον είναι πως αφενός προαπαιτεί την επένδυση από μέρους σας ενός κεφαλαίου και πως «συνοδεύεται» από έξοδα (προβλεπόμενα ή μη) που εύκολα μπορούν να σάς βγάλουν εκτός budget. Από την άλλη, το leasing αυτοκινήτων βάζει στο τραπέζι μια άλλη διάσταση στο θέμα, μια που μπορείτε να έχετε στη διάθεσή σας ένα αυτοκίνητο χωρίς να είναι απαραίτητο να διαθέτετε το κεφάλαιο αγοράς- ή, έστω, ένα μέρος του.

 

Δείτε άλλους 6 λόγους που το leasing είναι η ιδανική λύση για σας:

1. Αν δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να κάνετε μακροπρόσθεσμα πλάνα για την απόκτηση ενός αυτοκινήτου, όμως η ανάγκη για τη χρήση ενός οχήματος είναι παραπάνω από επιτακτική.

2. Αν έχετε μια μικρή επιχείρηση ή είστε ελεύθερος επαγγελματίας και δεν επιθυμείτε να δεσμεύσετε μέρος του κεφαλαίου σας για την αγορά ενός αυτοκινήτου. Θέλετε να γνωρίζετε εκ των προτέρων τις δαπάνες σας, να επιμερίσετε τα κόστη και να επιλέξετε μια λύση που προσφέρει μεγάλη πρακτικότητα, ευελιξία και ελευθερία.

3. Αν θέλετε να διασώσετε χρόνο, χρήματα και ενέργεια ώστε να επικεντρωθείτε στις βασικές επιχειρηματικές σας δραστηριότητες, χωρίς ν’ ανησυχείτε για τη διαχείριση του οχήματός σας: τέλη κυκλοφορίας, έξοδα ασφάλισης, service, πτώση της αξίας του οχήματος στη μεταπώληση και επιπλέον δαπάνες για τυχόν απρόβλεπτες βλάβες. Για όλα τα παραπάνω φροντίζει η εταιρία leasing με την οποία έχετε κάνει το συμβόλαιό σας

4. Αν θέλετε να εξασφαλίσετε ότι υπάρχει όχημα αντικατάστασης, σε περίπτωση που χρειαστεί.

5. Αν βρίσκετε αναζωογονητική την αλλαγή οχήματος κάθε 3-5 χρόνια και απολαμβάνετε να οδηγείτε τα νέα, updated μοντέλα αυτοκινήτων που προσφέρει το leasing.

 

6. Αν αντιλαμβάνεστε τη χρηστικότητα και την αίσθηση ελευθερίας ως σημαντικότερη από την ιδιοκτησία και τελικά διαπιστώνετε πως με το leasing αυτοκινήτου “όταν δεν σου ανήκει τίποτα, είσαι ελεύθερος να έχεις τα πάντα”!

 

Αν ανακαλύψατε πως, τελικά, το leasing ταιριάζει στον τύπο σας, επισκεφτείτε το www.leaseplan.gr! Θα ενημερωθείτε για τα Special Deals που συνεχώς ανανεώνονται και για τις επετειακές προτάσεις για τα 15 χρόνια λειτουργίας της LeasePlan στην Ελλάδα!

Share
 

24Media Network

Ο Μονομάχος και τα λιοντάρια

Ο Γιώργος Οικονόμου γράφει για τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στην Ιταλία, με τον Ρικ Πιτίνο σε ρόλο... μονομάχου και τους παίκτες του σαν πραγματικά λιοντάρια.

Ο βραχνάς του Ολυμπιακού με τον Ζοζέ Σα

Ο Ζοζέ Σα είναι ο πρώτος γκολκίπερ στην μετά-Ρομπέρτο εποχή, που επιτρέπει στους ερυθρόλευκους να ελπίζουν πως βρήκαν λύση στην ταλαιπωρία του Νο1. Αλλά την ίδια στιγμή γεννά και τον φόβο πως δεν θα ησυχάσουν για πολύ.

 
POP για τις δύσκολες ώρες

PODCAST

Από το φαινόμενο 'Lost' στο φαινόμενο 'GoT'

Καθώς η πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν 'Game of Thrones' πλησιάζει, το POP για τις Δύσκολες Ώρες εξετάζει τη θέση της σειράς στην τηλεοπτική ιστορία και το πώς ακολούθησε το 'Lost' ως το απόλυτο τηλεοπτικό φαινόμενο.

Μουσική

Η δεύτερη διαθήκη του Michael Jackson

Στην κληρονομιά του Michael Jackson, κρύβεται πλούτος και χρέη για όλους. Στον απόηχο του ‘Leaving Neverland’, πρέπει να βρούμε τι θα τα κάνουμε.

PROMO
Social Man