Μετά τα πατίνια, έρχονται και οι ηλεκτρικές μηχανές

Μια κινεζική εταιρεία θέλει να φέρει την επανάσταση στις μετακινήσεις μας.
SHARES

Η Segway είναι μία από τις πιο γνωστές εταιρίες ηλεκτροκίνητων πατινιών στον κόσμο. Ξέρεις, εκείνα τα πατίνια που πλέον βρίσκονται σε κάθε σημείο της πόλης και μπορείς να τα νοικιάσεις εύκολα και απλά.

Ωστόσο, ο κινεζικός όμιλος θέλει να αλλάξει ακόμη περισσότερο τις μετακινήσεις μας, δημιουργώντας εκτός από πατίνια και off-road μηχανές. Το νέο Dirt eBike παρουσιάστηκε την Τρίτη (5/11) και θα βγει σε δύο εκδόσεις, την Χ160 και την Χ260, με την δεύτερη να έχει μεγαλύτερη ιπποδύναμη από την πρώτη.

Τα νέα μοντέλα δε θα απευθύνονται στις μετακινήσεις εντός πόλεις, αλλά θέλουν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των τουριστών που αρέσκονται σε περιπέτειες και θέλουν να γνωρίσουν και μέρη εκτός κεντρικών πόλεων. Η μπαταρία των μηχανών της Segway μπορεί να κρατήσει αρκετές ώρες, επομένως δεν υπάρχει κίνδυνος να ξεμείνει κάποιος κάπου και να μην έχει τρόπο να επιστρέψει.

Οι μηχανές αυτές θα είναι διαθέσιμες στην αγορά από το πρώτο μισό του 2020, χωρίς ακόμη να ξέρουμε με σιγουριά πότε και αν θα έρθουν στην χώρα μας.

(Κεντρική φωτογραφία: AP Images)

Share
 

24Media Network

"Μου ζήτησαν άδεια να σκοτώσουν τον Τσιλαβέρτ"

Ο Φαουστίνο Ασπρίγια έκανε αποκάλυψη-σοκ στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ για τον ίδιο πως πριν από 22 χρόνια τον είχε πλησιάσει ένας έμπορος ναρκωτικώς και του ζήτησε την άδεια για να σκοτώσει τον θρυλικό γκολκίπερ της εθνικής Παραγουάης, Χοσέ Λουίς Τσιλαβέρτ.

 
POP για τις δύσκολες ώρες

Η Κυψέλη είναι υπερβολικά κουλ

Περιπλανηθήκαμε στα άδυτα της πιο εδώ και τώρα γειτονιάς της Αθήνας.

Social Man
PROMO