ORIGINALS

10 άχρηστα πράγματα που υπάρχουν μόνο για να μας σπάνε τα νεύρα

Για ποιο λόγο να βάλεις φανάρι σε δρόμο χωρίς διάβαση, για τον Θεό δηλαδή.

Τα πράγματα που μας σπάνε τα νεύρα αμέτρητα, δεν έχει νόημα να τα απαριθμήσουμε. Τα πράγματα όμως που μας σπάνε τα νεύρα χωρίς να έχουν κανέναν λόγο ύπαρξης, ε, μια μικρή πικρόχολη αναφορά την αξίζουν.

Τι ‘αναφορά’ δηλαδή, επίθεση κανονική τους πρέπει, αφόρητα μικρά σπασοκλαμπάνικα πραγματάκια μας έχετε φάει τη ζωή μας έχετε φάει.

Δες τη λίστα που ακολουθεί, ταυτίσου μαζί μας και αν έχεις να προσθέσεις και κάτι, καλώς τον, σε περιμένουμε να σχολιάσεις.

Διαφορετικά απλά δείξε κατανόηση στις εμμονές μας.

1. Πλαστική συσκευασία που ανοίγει αδιανόητα δύσκολα

Υπάρχει κάποιος λόγος που συμβαίνει αυτό; Έχει βγει ποτέ κάτι καλό απ’ αυτό; Γιατί; Why?

 

2. Αυτοκόλλητα που δεν ξεκολλάνε με τίποτα

Ξύνεις ξύνεις, με κέρμα, με νύχια, με ό, τι βρίσκεις πρόχειρο, τίποτα αυτά, λίγο σκίζονται και αναγκαστικά τα ξανάξύνεις απ’ την αρχή. Ε δεν είναι δουλειά αυτή.

 

3. “Αυτό το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα σας”

Ό,τι χειρότερο, ότι πιο εκνευριστικό μπορεί να σου κάνει το YouTube. Πώς να νιώσεις παιδί ενός κατώτερου θεού, απλά διεκδικώντας τα αναθεματισμένα τα δικαιώματά σου.

 

4. Φανάρια σε δρόμο χωρίς διάβαση

Βάλτε ένα Stop, κάτι, δεν ξέρω, αυτό το φανάρι τι εξυπηρετεί δηλαδή;

 

5. Διαφημίσεις με πιο δυνατό ήχο απ’ τα υπόλοιπα προγράμματα της TV

Σ’ ευχαριστώ που με αναγκάζεις να έχω μονίμως  το τηλεκοντρόλ στο χέρι και να παίζω με την ένταση της τηλεόρασης για να παραμένει το ωστικό κύμα που φτάνει ως τα αυτιά μου σε υποφερτό σημείο.

 

6. Κουνούπια

Τα μισούμε και ας λένε ό, τι θέλουν οι επιστήμονες για τη χρησιμότητά τους. Τα μισούμε.

 

7. Το ψεύτικο ‘x’ στις pop-up διαφημίσεις

Θέλεις να σβήσεις τη διαφήμιση, να την κάνεις να εξαφανιστεί και ξαφνικά, αντί γι’ αυτό, βλέπεις ότι την έχεις πατήσει για να ανοίξει. Γιατί; Γιατί πάτησες το ψεύτικο ‘x’ και τώρα ψάχνεις ξανά μανά το ‘x’, αλλά αυτήν τη φορά το κανονικό. Όλο και χειρότερο.

 

8. Συναγερμός στο αυτοκίνητο

Έχεις ακούσει ποτέ συναγερμό αυτοκινήτου να χτυπάει κι έχεις σκεφτεί κάτι άλλο απ’ το “ποιος ξέρει ποια γάτα το ακούμπησε”; Ούτε εμείς, πόσο μάλλον να σκεφτούμε ότι κάποιος το κλέβει.

 

9. Όταν ζητάνε τα στοιχεία της κάρτας σου για free trial

Αφού μου λες να το δοκιμάσω τζάμπα για ένα μηνα και μετά αν θέλω να πληρώσω, γιατί με βάζεις να σου δώσω από πριν τα στοιχεία της κάρτας μου. ΑΜΑ Μ’ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟϊΪΟΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΩ, ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΤΖΑΜΠΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ.

 

10. Η γλίτσα (slime)

Μπορεί να μη σου λέει τίποτα, αλλά για ρώτα τους γονείς πόσο εκνευριστικό είναι να γεμίζουν τον τόπο με αυτό το ‘αθώο’ παιχνίδι τα παιδιά τους.