ORIGINALS

Τα ιδανικά χριστουγεννιάτικα δώρα για τον άντρα του 2020

Εκλεκτά προϊόντα από επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς και σχεδιαστές. Aποκτήστε τα online από το "Α Magic Cabinet".

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και μαζί η ανάγκη να αγοράσεις το ιδανικό δώρο για τους φίλους σου ή και για τον εαυτό σου. Όλοι μας χρειαζόμαστε μια ανανέωση στις γιορτές. Στο A Magic Cabinet  μπορείς να βρεις μια μεγάλη γκάμα προϊόντων από επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς και σχεδιαστές, που ξεκινούν από τη γαστρονομία και τα αποστάγματα, μέχρι προϊόντα για την ομορφιά, την περιποίηση, το στυλ και το σπίτι.

Περιηγηθήκαμε στη σελίδα του A Magic Cabinet και ειδικότερα στις κατηγορίες Αποσταγμάτων και Grooming μπορείτε σίγουρα να βρείτε το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο δώρο για τους φίλους ή για τον εαυτό σας. Σας παρουσιάζουμε κάποιους από τους αμέτρητους θησαυρούς του A Magic Cabinet, τον καθένα με τη δική του ιστορία.

Old School Λάδι για Γένια Barbatus

Αυτό το κορυφαίο λάδι γενειάδας είναι παλαιάς κοπής, αλλά έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες του σύγχρονου άνδρα. Φτιαγμένο από ένα μείγμα εξαίσιων αιθέριων ελαίων και ελαιολάδου, μαλακώνει και αναζωογονεί την τρίχα. Βάλτε 2-3 σταγόνες μετά το λούσιμο. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

Barber Pot GIS Design

Αυτό το κεραμικό δοχείο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε είτε για να ξυριστείτε, είτε ως θήκη σαπουνιού. Το κεραμικό του καπάκι διατηρεί το νερό ζεστό κάνοντας το ξύρισμα πραγματικά ευχάριστο. Ο σχεδιασμός του σας επιτρέπει να το κρατάτε με το ένα χέρι ώστε με το άλλο να κρατάτε το βουρτσάκι κατά την διάρκεια του ξυρίσματος.

Καρπάτσιο Τρούφας Ύδνον

Αυτές οι φέτες της άγριας μαύρης τρούφας από την Αχαΐα, σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, δημιουργούν ένα «εκρηκτικό» συνδυασμό με καταπληκτικό άρωμα. Το καρπάτσιο τρούφας μπορεί να αναβαθμίσει γευστικά κάθε πιάτο.

Grace Gin

Ένα ιδιαίτερα απαλό και αρωματικό gin φτιαγμένο από μούρα κέδρου και από εκχυλίσματα των καλύτερων ελληνικών βοτανικών όπως το κρίταμο,ο σχίνος και η μυρτιά. Οι παραγωγοί υιοθετώντας μια παραδοσιακή διαδικασία απόσταξης έχουν εξασφαλίσει την εξαίσια ποιότητα του Grace Gin.

Μέλι Καστάνου Asterios

Ένα μέλι μέτριας γλυκύτητας με πολύ δυνατή γεύση και πικρή επίγευση, ιδανικό για όσους αγαπούν τις ιδιαίτερες γεύσεις. Το άρωμά του είναι έντονο και διαρκεί πολύ λόγω της μεγάλης ποσότητας γυρεόκοκκων που περιέχει, ενώ το χρώμα του είναι σκούρο σαν κι αυτό του καστάνου. Είναι γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες καθώς έχει  υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο, μαγνήσιο και ασβέστιο.

Στρογγυλή Μαρμάρινη Πιατέλα Studio Forever

Αυτή η κομψή στρογγυλή μαρμάρινη πιατέλα  είναι φτιαγμένη στο χέρι από καταξιωμένους τεχνίτες. Είναι ιδανική  για να σερβίρετε κεράσματα, ενώ μπορεί να λειτουργήσει ως πλατό για τυριά ή απλά για να διακοσμήσει το τραπέζι σας. Κάθε χειροποίητο προϊόν είναι μοναδικό και ως εκ τούτου ενδέχεται να υπάρχουν μικρές διαφορές.

Ενυδατική Κρέμα Προσώπου Ανδρών Bee Naturalles

Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα μελισσόχορτου, αυτή η κρέμα είναι πολύ ενυδατική και έχει βελούδινη υφή. Αφήνει το δέρμα απαλό, ανανεωμένο και λαμπερό, ενώ παράλληλα ανακουφίζει από τους ερεθισμούς μετά το ξύρισμα.

Ούζο Αντρίκειο Κακίτσης

«Πίνεις πολλά, ξυπνάς καλά», λέει ο καμαρωτός κόκορας στο μπουκάλι. Δοκιμάστε αυτό το γλυκόπιοτο ούζο και θα ξυπνήσετε χωρίς πονοκέφαλο, καθώς δεν περιέχει ζάχαρη. Με ιστορία που ξεκινά από το 1863, το Αντρίκειο είναι ένα από τα παλαιότερα ούζα της χώρας και πήρε το όνομά του ακριβώς από το ότι τότε ήταν ένα αμιγώς αντρικό ποτό. Οι εποχές μπορεί να άλλαξαν, η γεύση όμως αυτού του απαλού ούζο παραμένει αξεπέραστη.

Τετράγωνα Μαρμάρινα Σουβέρ (σετ των 4) Studio Forever

Αυτά τα όμορφα μαρμάρινα σουβέρ είναι κατάλληλα για σερβίρετε δροσερά ποτά ή ζεστά ροφήματα. Φτιαγμένα στο χέρι με μεράκι, θα διακοσμήσουν το μπαρ ή το τραπέζι σας. Κάθε χειροποίητο προϊόν είναι μοναδικό και ως εκ τούτου ενδέχεται να υπάρχουν μικρές διαφορές.

Λικέρ Μαστίχα Τέττερη

Αυτό είναι το πρώτο λικέρ μαστίχα της Χίου και η συνταγή του παραμένει εξαιρετική. Φτιαγμένο από τη φυσική ρητίνη που συλλέγεται από τα Μαστιχοχώρια, όπου φύονται αποκλειστικά τα μαστιχόδεντρα, αυτό το λικέρ έχει μια απαλή ραφιναρισμένη γεύση και ένα υπέροχο άρωμα. Ένα εξαιρετικό χωνευτικό που μπορείτε να προσφέρετε είτε παγωμένο σε μικρά ποτήρια για σφηνάκια,είτε σκέτο, είτε με πάγο σαν κανονικό ποτό.

Όλα τα προϊόντα του A Magic Cabinet είναι τυλιγμένα σε ένα κομμάτι ύφασμα ακολουθώντας την παραδοσιακή ιαπωνική μέθοδο τυλίγματος Furoshiki.

 

Περισσότερες Πληροφορίες

Website

Facebook

Instagram

Ερωτήσεις; [email protected]