Δες τι ετοιμάζεται να μπει στη Βουλή

Μια ανθολογία με τις πιο ρατσιστικές και εθνικιστικές λεζάντες από τις εκπομπές του Βελόπουλου.
SHARES

Ο Βελόπουλος έχει παραδεχτεί περήφανα ότι αγοράζει χρόνο σε κανάλια για να παίζει τις εκπομπές του, ότι πληρώνει δηλαδή για να κάνει εκπομπή. Και έχει επίσης παραδεχτεί ότι αυτός ήταν ένας από τους κύριους λόγους που του έδωσε αυτό το θλιβερά μεγάλο ποσοστό στις Ευρωεκλογές, μετακινώντας ακροδεξιούς από άλλες δεξαμενές στη δική του.

Μπορεί στους περισσότερους από μας αυτές οι εκπομπές να περνούσαν κάτω απ' το ραντάρ μας, ως γραφικές, περιθωριακές κτλ, αλλά για πολύ κόσμο ήταν η απογευματινή του παρέα.

Εκπομπές - συνονθύλευμα συνωμοσιών, εξωφρενικών fake news, βρισιδιών, νεύρων, φωνής, υπερβολών στα όρια του γελοίου, αλλά κυρίως ρατσιστικού και εθνικιστικού λόγου.

Μαζέψαμε μερικές από τις λεζάντες που έχουν περάσει από τις εκπομπές του τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αρκετά ενδεικτικών του -περήφανα- εθνικιστικού του λόγου.

Δες τι ετοιμάζεται να μπει, ή μάλλον να ξαναμπεί στη Βουλή:

1.

 

2.

 

3.

 

4.

 

5.

 

6.

 

7.

 

8.

 

9.

 

10.

 

11.

 

12.

 

13.

 

14.

 

15.

 

16.

 

17.

 

18.

 

19.

 

20. Και τέλος το αγαπημένο μου.

Κάποιοι τόλμησαν να χρησιμοποιήσουν τον Χριστό για να προωθήσουν την ατζέντα τους, αλλά πόσο καλύτερο θα ήταν αν έγραφε "την ατζέντα Του", ότι δηλαδή βρέθηκε ανάμεσα στα υπόλοιπα χειρόγραφα του Ιησού Χριστού και η Ατζέντα Του; Και ότι προφανώς ένιωθε ριγμένος που δεν την πουλούσε ο ίδιος.

Αυτό που τον έχει κάνει έξαλλο πάντως -που σιγά μην τον έχει κάνει έξαλλο, κλασικό θεατράκι για τα πρόβατά- είναι ότι χρησιμοποιήθηκε η μορφή του Ιησού σε διαφήμιση-κοινωνικό μήνυμα για την προώθηση της δωρεάς οργάνων.

Βάλε να δεις απ' το 22ο λεπτό και μετά το κρεσέντο παράνοιας και κάνε υπομονή, κάθε τέσσερα χρόνια αλλάζουν αυτοί.

 

Share
 

24Media Network

Μεταγραφές LIVE

Το Sport24.gr σας μεταφέρει LIVE σε καθημερινή βάση τη μεταγραφική δραστηριότητα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Παρουσιάσεις, φήμες, ρήτρες, συμφωνίες και ανακοινώσεις.

Η σιγουριά για Καρντόσο

Η συνειδητή μετάβαση σε κάτι διαφορετικό από αυτό που η ΑΕΚ έπαιζε τα προηγούμενα χρόνια, δεν κλονίζεται από ένα κακό ημίχρονο. Όμως τα επόμενα ματς, θα δείξουν πολλά.

 
equalizer
POP για τις δύσκολες ώρες

Ο δρόμος έχει τη δική του μουσική

Συναντήσαμε τους ανθρώπους που δίνουν ήχο στην καλοκαιρινή Αθήνα.

Social Man
PROMO