Γράφτηκες στο γυμναστήριο, αλλά ξέρεις τι παπούτσια να πάρεις;

Στηρίζουμε την απόφασή σου και δίνουμε ένα χέρι βοηθείας ώστε (αυτή τη φορά) να μην μείνεις στην εγγραφή.
SHARES

Από Δευτέρα, γυμναστήριο.

Μετά την 20η φορά που φώναξες τους φίλους ή την κοπέλα σου ή και τους δύο να πλησιάσουν με την πετσέτα για να μην πάρει σβάρνα η μπάκα σου την παραλία, πήρες την μεγάλη απόφαση. Είπες τραγουδιστά 'δεν πάει άλλο' και ανακοίνωσες, ότι 'από Σεπτέμβρη, ξεκινάς γυμναστήριο'.

Και το πες και το 'κανες.

Γιατί ένας από τους βασικότερους λόγους που ο Σεπτέμβριος έχει τον τίτλο του πιο κουραστικο-βαρετού μήνα του χρόνου, είναι το γεγονός ότι αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να πάρει το 'τα κεφάλια μέσα' από τη θεωρία, και να το κάνει πράξη. Με άλλα λόγια, είναι η Δευτέρα των ημερών.

Όμως, μισό λεπτό. Αυτή η παραπάνω ταύτιση, δεν είναι απαραιτήτως κακή. Γιατί αν δεν υπήρχε η Δευτέρα, να μας βάλει λίγο σε μία τάξη και να μας 'αναγκάσει' να κάνουμε κάποια πράγματα, τότε η Παρασκευή, ο Αύγουστος των μηνών, δεν θα άξιζε ούτε στο ελάχιστο την αναμονή.

Γι αυτό: Μην το μετανιώνεις ακόμα δεν ξεκίνησες.

 

NEW BALANCE WALKING 50 ΑΠΟ 79€ >

 

NIKE METCON 2 139,90€ >

 

CHARGED UNDER ARMOUR 80,01 ΑΠΟ 115€ >

Και κάτι ακόμα: Αντί να σε πιάνει η βαρεμάρα ακόμη δεν ξεκίνησες, προσπάθησε να το δεις θετικά λίγο το όλο θέμα. Όχι, δεν θα σου πω να σκεφτείς το επόμενο καλοκαίρι γιατί κινδυνεύουμε να πέσουμε παρέα κατάθλιψη.

 

ADIDAS DURAMO TRAINER 74,95€ >

 

REEBOK REALFLEX TRAIN 4.0 59,95€ >

Εκείνο που θα πω, είναι ότι το να κάνεις μία προσπάθεια να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση, είναι τουλάχιστον αξιοθαύμαστο και ως τέτοιο πρέπει να το αντιμετωπίσεις.

Άσε που, κάθε αρχή και δύσκολη.

 

REEBOK YOURFLEX TRAIN 8.0 49,95€ >

 

NIKE AIR MAX TR180 89,99 ΑΠΟ 129,90€ >

Αν θέλεις τη συμβουλή μου, αν τρέμεις στην ιδέα ότι μπορεί να τα παρατήσεις, μπορείς να κάνεις τα κουμάντα σου ώστε οι πιθανότητες να μείνεις στην εγγραφή, να ελαχιστοποιηθούν.

Οργανώσου. Η σωστή προπόνηση, πέρα από τη φυσική σου παρουσία, χρειάζεται και την σωστή ενδυμασία.

 

NIKE AIR MAX FULL RIDE TR 60 ΑΠΟ 89,90€ >

 

NIKE AIR MAX TYPHA 99,90€ >

 

Και όταν λέμε σωστή, προφανώς, δεν εννοούμε ωραίους συνδυασμούς χρωμάτων. Εννοούμε εκείνα τα ρούχα και παπούτσια που δεν θα σε οδηγήσουν στον τραυματισμό πριν της ώρας σου.

Γι αυτό πριν ευχηθώ καλή αρχή, να τονίσω να προσέξεις πάρα πολύ τα αθλητικά παπούτσια που θα χρησιμοποιήσεις. Πάρα πολύ.

 

REEBOK R CROSSFIT LIFTER 122,50 ΑΠΟ 175€ >

Καλή αρχή (και κουράγιο)!

Share
 

24Media Network

"Ολυμπιακός και Χασάν να σεβαστούν την οψιόν"!

Ολυμπακός και Χασάν έχουν κοινή επιθυμία να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Ο πρόεδρος της Μπράγκα, απαντώντας και στις πιέσεις του Αιγύπτιου, ξεκαθάρισε στο Sport24.gr ότι αυτό θα γίνει μόνο αν ενεργοποιηθεί τον Μάιο η οψιόν αγοράς των 4 εκατ. ευρώ.

Ο Μονομάχος και τα λιοντάρια

Ο Γιώργος Οικονόμου γράφει για τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στην Ιταλία, με τον Ρικ Πιτίνο σε ρόλο... μονομάχου και τους παίκτες του σαν πραγματικά λιοντάρια.

 
POP για τις δύσκολες ώρες

PODCAST

Από το φαινόμενο 'Lost' στο φαινόμενο 'GoT'

Καθώς η πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν 'Game of Thrones' πλησιάζει, το POP για τις Δύσκολες Ώρες εξετάζει τη θέση της σειράς στην τηλεοπτική ιστορία και το πώς ακολούθησε το 'Lost' ως το απόλυτο τηλεοπτικό φαινόμενο.

Μουσική

Η δεύτερη διαθήκη του Michael Jackson

Στην κληρονομιά του Michael Jackson, κρύβεται πλούτος και χρέη για όλους. Στον απόηχο του ‘Leaving Neverland’, πρέπει να βρούμε τι θα τα κάνουμε.

PROMO
Social Man